+40 (21) 655-55-55
UK AT SA

Cum să alegi cea mai bună temă WordPress pentru site-ul tău

Alegerea unei teme WordPress pentru site-ul dvs. poate fi descurajantă. Care sunt caracteristicile de care aveți nevoie? Care ar trebui să fie aspectul paginii web? Care este cel mai bun font folosit? ...

Publicat la data de 26.11.2017

Actualizat la data de 22.02.2019

Scris de George Pavelescu

3 minute rămase

Alegerea unei teme WordPress pentru site-ul dvs. poate fi descurajantă. Care sunt caracteristicile de care aveți nevoie? Care ar trebui să fie aspectul paginii web? Care este cel mai bun font folosit? Există atât de multe opțiuni atunci când vine vorba de teme WordPress, încât poate fi copleșitoare încercarea de a găsi ce este mai bun pentru site-ul dvs. Acest ghid este conceput pentru a va ajuta să restrângeți căutările pentru cea mai bună temă.

Gratis sau cu plată

Aveți posibilitatea de a alege dintre o multitudine de teme gratuite sau plătite (premium) WordPress. Temele gratuite sunt minunate dacă nu aveți absolut nici un fel de fonduri pentru a investi într-o temă premium, însă acestea pot fi problematice. Temele gratuite pot pierde suportul și upgrade-urile de la designer, în acest fel expunând tema la riscuri de securitate. În schimb temele premium WordpPress vin însoțite de suport, upgrade-uri și sunt dinamice. Puteți plăti o taxă o singură dată sau lunar. Un abonament poate fi benefic dacă nu sunteți sigur în legătură cu o anumită temă. Un abonament vă va permite să încercați diferite teme, astfel încât să o gășiți pe cea potrivită pentru site-ul dvs. Un alt avantaj al investiției într-o temă premium este că aspectul si designul va vor ajuta să ieșiți în evidență printre milioane de alte site-uri existente.

Fontul

Fontul este una din caracteristici pe care trebuie să le luați în considerare. Alegerea fontului corect este foarte importantă deoarece unele fonturi pot fi greu de citit, făcând vizitatorii să abandoneze navigarea pe site. Majoritatea temelor premium folosesc fonturi populare ușor de citit, cum ar fi Verdana, Tahoma, Trebuchet sau Georgia. Acestea sunt la o dimensiune bună, distanțate spre dreapta și ușor de citit.

Culoarea

Culoarea este o altă parte importantă a unei teme WordPress. De obicei, puteți schimba culoarea temei dacă vine cu această opțiune. Cel mai bine este să găsiți o tema cu această facilitate pentru a vă personaliza mai bine site-ul.

Notă: În cazul în care nu va pricepeți la personalizare, puteți angaja un dezvoltator web sau un expert WordPress care să facă această operațiune pentru dumneavoastră.

Folosiți culoarea pentru a vă exprima brandul și pentru a vă menține interesant site-ul. Dacă doriți să utilizați o temă ce conține culori neutre, asigurați-va că are și puțină culoare. Dacă aveți un logo, asigurați-va că acesta corespunde culorilor din tema dumneavoastră.

Contrastul este important de luat în considerare. Un site web nu ar trebui să aibă niciodată un fundal alb cu text negru pe el. Contrastul îl face dificil de citit și este dur pentru ochi. Mergeți pe culori care sunt lipsite de alb pe fundal și o culoare neutră pentru text.

Securitatea

Alegeți o temă WordPress dintr-un magazin de încredere pentru a obține cea mai bună securitate. Sunt recomandate site-uri pentru teme precum Envato, Themeforest, REHub. Puteți alege din mai mult de 400.000 de teme de la Envato. Cu un abonament puteți avea acces la teme WordPress, pluginuri WordPress, elemente de design, șabloane / teme, fotografii, cursuri și cărți electronice.

Caracteristici

Alegeți ușor o temă WordPress pentru site-ul dvs., făcând o lista de caracteristici pe care doriți să le conțină site-ul dvs., astfel încât să vă restrangeti căutarea atunci când veți începe cumpărăturile. Utilizați această listă de verificări pentru a va ajuta să găsiți cea mai bună temă WordPress pentru site-ul dumneavoastră web.

Schema

Ce aspect doriți? Opțiunile includ una, două sau trei coloane, și fie o bară laterală în dreapta, stânga sau deloc.

Unele caracteristici care ar trebui luate în considerare:

1. Antet cu imagine
2. Logo personalizat
3. Culori personalizate
4. Fundal personalizat
5. Meniu personalizat
6. e-Commerce

De asemenea, puteți căuta șabloane create special pentru zona în care activați. Ele sunt sortate de obicei după categoria de afaceri.

Citiți recenziile

Comentariile clienților sunt foarte importante pentru cumpărăturile online. Odată ce ați redus opțiunile dvs. la câteva template-uri WordPress, începeți să căutați rencenzii de la alți utilizatori. Citiți-le și verificați și ratingurile, acestea fiind la fel de importante. Luați un template cu recenzii bune și evaluări pozitive.

O modalitate extraordinară de a obține șablonul cel mai potrivit pentru site-ul dumneavoastră este să creați unul pe hârtie. Cum vreți să arate? De câte pagini veți avea nevoie? Pentru ce vor fi acele pagini? Puneți pe hârtie aceste detalii înainte de a va apuca de căutat. Cu cât planificați mai mult, cu atât mai plăcută va fi experientă dvs. de cumpărături.

0

Articole relevante

23 Aug2019

Viteza de rețea, ce este și cum se măsoară

Citește mai departe
21 Aug2019

Diferențele dintre Linux și GNU/Linux

Citește mai departe
16 Aug2019

Cum poate un mallware să fure datele completate automat de către browser

Citește mai departe
30 Jul2019

Sfaturi pentru a vă asigura securitatea Web Gateway-ului

Citește mai departe
22 Jul2019

Cum ștergem automat activitatea web și istoricul locațiilor din contul Google

Citește mai departe
25 Jun2019

Cum monitorizăm activitatea pe un server Linux

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT