Întrebări frecvente


Generic

In acest moment acceptam plati prin ordin de plata, prin card de debit/credit si plati prin PayPal.

Dupa confirmarea platii, serviciile VPS sunt activate in cateva minute, serverele dedicate comandate sunt activate in maxim 6h in intervalul L-V 8:00 – 20:00. Spatiul de colocare este disponibil oricand.

Avem zero toleranta in ceea ce priveste incalcarea reglementarilor nationale si international in domeniul mesajelor SPAM. Orice plangere primita pe adresele de emai specifice va conduce la suspendarea imediata si definitiva fara niciun preaviz a serviciului care a generat incidentul.

Atacurile indreptate impotriva clientilor vor fi blocate automat de sistemul de protectie in momentul in care se depaseste o anumita valoare a traficului (nedivulgata din motive de securitate). Atacurile specializate (ex. Slowloris) pot fi mitigate la nivel de server. Pentru mai multe detalii contactati departamentul de suport tehnic.

Intelegem ca in majoritatea cazurilor sunt necesare configuratii adaptate specificului aplicatiilor care vor rula pe serverele noastre, de accea va rugam sa ne contactati inainte, oferindu-ne cat mai multe detalii legate de activitatea dumneavoastra online si vom gasi cele mai bune si accesibile solutii.

Din ratiuni administrative, oricarui client i se intocmeste un contract de prestari servicii pe 12 sau 24 luni cu posibilitatea renuntarii la servicii in orice moment pentru servicii standard sau 12 respectiv 24 luni pentru servicii personalizate.

In acest moment avem disponibila o capacitate de peste 40 Gbps.