+40 (21) 655-55-55
  1. NAV
  2. Afiliere

Ne dezvoltăm și creștem împreună!

Am crescut cu sprijinul clienților noștri și din acest motiv întoarcem favoarea celor care ne ajută prin împărțirea veniturilor noastre. Îți vom oferi 10% din venitul pe care îl câștigăm în mod continuu, pentru fiecare client pe care ni-l aduci atât timp cât acesta își menține serviciul activ.

Adaugi pe site-ul tău bannerele noastre cu reclame pentru servicii

Utilizatorii site-ului tău interacționează cu reclamele

Site-ul nostru primește utilizatorii interesați de servicii

Utilizatorii achiziționează servicii și devin clienții noștri

Ai comision de fiecare dată când clientul își achită serviciile

Poți oricând să aduci și alți afiliați pentru a-ți dubla câștigurile

Program disponibil pentru
urmatoarele servicii:

Găzduire web

VPS hosting

Servere dedicate

Colocare servere

Este suficient să ai un cont creat la noi în sistem şi să ne contactezi pentru a-ţi activa link-ul de afiliat. Dacă nu ai un cont deschis te rugăm să ne contactezi pentru a-ţi deschide unul.

Ce îți oferim?

  • 100% din valoarea încasărilor de la clientul adus din partea ta, la prima comandă achitată de acesta. Te rugăm să ne contactezi pentru detalii.

  • 10% din valoarea încasărilor de la clienţii aduşi de tine pe toată perioada în care aceștia își achită contravaloarea serviciilor.

  • Statistici în timp real.

  • Îți plătim comisionului la timp
    (suma minimă pentru retragere este de 100 EURO tva inclus).

Cum funcționează?

Totul este simplu

Poţi să inserezi în paginile site-ului tău un cod html (oricare cod embed de mai jos) care va afişa un banner sau un text cu link către https://www.nav.ro sau poţi utiliza link-ul de partener în semnătura de la e-mail, pe mediile de socializare (Facebook, Twitter, Google+ etc.), pe blogul personal sau chiar pe magazinul virtual. Tu eşti cel care decide ce strategie folosește pentru a atrage cât mai multe fonduri.

Când un vizitator va face click pe bannerul NAV din site-ul tău, în fișierul cookie va rămâne această informaţie pentru 90 de zile. Chiar dacă acel vizitator nu va face o comandă în acel moment şi se întoarce după câteva zile pe site-ul nostru să efectueze comanda, sistemul de afiliere va înregistra comanda ca fiind din partea ta şi astfel comisionul se va înregistra în contul tău.

Inserează în paginile site-ului tău codul html

Alege dimensiunea potrivită

cod embed

Cod embed: