+40 (21) 655-55-55
  1. NAV
  2. Inregistrare Domenii

Înregistrare Domenii

Startup-ul tău în mediul online începe cu procedeul de înregistrare domenii.

Un nume de domeniu îţi dă ocazia să foloseşti cele mai eficiente metode de promovare online.

Caută un nume de domeniu web simplu, unic, uşor de memorat şi de scris de către vizitatori și apoi cumpără domeniul web potrivit pentru site-ul tău cât mai repede pentru a-ți asigura adresa web.

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE DOMENII

Înregistrare domenii prin NAV

Cel mai bun registrar din România!

Domeniul #fqdn nu este disponibilînregistrat

Comandă online

#fqdn

Transferă domeniul #fqdn

Domeniul #fqdn este disponibil

Comandă online

webagency.ro

de la €399.00

P R E M I U M

seo.ro

de la €4.900

P R E M I U M

delivery.ro

de la €2.900

P R E M I U M

laptop.ro

de la €3.000

P R E M I U M

elena.ro

de la €400.00

P R E M I U M

locuinta.ro

de la €3.900

P R E M I U M

Extensie de domeniu (TLD)
Perioada minimă de înregistrare (ani)
Cost de înregistrare domeniu
Cost de transfer domeniu
Cost de reînnoire domeniu
.ro
1 an
€8.00
€8.00
€10.00
.com.ro
1 an
€8.00
€8.00
€10.00
.org.ro
1 an
€8.00
€8.00
€10.00
.info.ro
1 an
€8.00
€8.00
€10.00
.store.ro
1 an
€8.00
€8.00
€10.00
.eu
1 an
€4.90
€4.90
€15.00
.com
1 an
€12.90
€12.90
€18.00
.net
1 an
€12.90
€12.90
€15.00
.biz
1 an
€18.90
€18.90
€18.90
.org
1 an
€12.90
€12.90
€15.00
LISTA COMPLETĂ DE PREŢURI

Parteneri pentru domenii web

Pentru înregistrare domenii colaborăm cu regiştri din întreaga lume.

Prin parteneriatul nostru cu RoTLD (România Top-Level-Domain), oferim clienţilor noştri posibilitatea de a înregistra domenii .ro.

Începând cu luna August 2015 suntem registrar autorizat EURid. Astfel prin această acreditare directă putem oferi preţuri mai avantajoase pentru înregistrarea domeniilor .eu.

Acreditarea noastră oferită de CentralNic ne ajută să îţi oferim extensiile .la şi .pw, dar şi alte 60 de tld-uri noi. CentralNic este un registru de domenii, cu sediul în Londra, Anglia.

Partenerii noştri internaţionali sunt acreditaţi de către ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), fapt pentru care domeniile internaţionale sunt înregistrate în mod corect iar tu vei fi sigur că domeniul tău înregistrat prin noi se află în deplină siguranţă.

Am ales să fim parteneri LogicBoxes din dorinţa de a oferi soluţii complete de înregistrare domenii web. Pentru o administrare mai ușoară, vei avea acces la un singur panou de control, complet automatizat, de unde vei putea înregistra domenii, reînnoi sau transfera nume de domenii internaţionale.

RESELLER RO este un brand foarte cunoscut pentru managementul domeniilor .ro atât în România cât şi la nivel global. Parteneriatul nostru cu Reseller.ro aduce un plus de siguranţă pentru domeniul tău .ro având în vedere că vei avea acces din două părţi diferite pentru administrarea domeniilor tale.

Peste 1000 de extensii disponibile

Domenii Web - Întrebarea ta, răspunsul nostru

În cât timp se va înregistra domeniul pe care tocmai l-am comandat?

Domeniile .ro, .com.ro, .org.ro dar și cele internaţionale precum .com, .net, .org, .info, .biz, .eu, .pro se înregistrează în momentul în care încasăm plata. În cazul plăţilor cu cardul, PayPal sau PaySafeCard, domeniile sunt înregistrate practic în câteva secunde.

Dacă vreau să cumpăr doar domeniul, fără găzduire cum fac?

Urmezi paşi pentru înregistrarea domeniului iar în timpul procesului de comandă alegi înregistrarea domeniului fără găzduire.


1. Dacă vei găzdui domeniul la noi, formularul de comandă are deja precompletate câmpurile pentru nameservere cu cele ale noastre:
ns1.server.ro şi ns2.server.ro.


2. Dacă doreşti găzduirea domeniului la alt provider atunci îţi recomandăm să afli ce nameservere trebuiesc ataşate domeniului în momentul înregistrării. Poţi solicita aceste informaţii providerului tău.

Domeniul meu va funcţiona şi dacă nu tastez www în faţă?

Depinde de setările zonei DNS. Ce îţi putem spune cu siguranţă este că, atât în cazul nostru, cât şi în cazul altor provideri care oferă clienţilor soluţia cPanel, zona DNS creată implicit permite funcţionarea domeniului cu sau fără www în faţă. Dacă alegi să îţi administrezi singur serviciul DNS, trebuie să şti cum să configurezi corect zona domeniului astfel încât să funcţioneze în ambele moduri.

Există vreo restricţie la înregistrarea domeniilor?

Pentru domeniile .ro şi derivatele sale trebuie să declari fie CNP-ul în cazul în care înregistrarea va fi făcută pe persoană fizică, fie datele fiscale în cazul în care deţinătorul domeniului va fi o persoană juridică. În cazul persoanelor fizice datele deţinătorului afişate în WHOIS sunt păstrate confidenţiale, conform politicii RoTLD. Domeniile .eu pot fi deţinute doar de persoane fizice sau juridice cu reşedinţa sau care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul Uniunii Europene. Domeniile .pro sunt domenii rezervate strict pentru utilizarea de către societăţi comerciale sau de către profesionişti autorizaţi indiferent de locaţia lor. Persoanele fizice nu pot deţine un domeniu .pro. Pentru alte extensii se vor aplica regulile regiştrilor.

Dacă vreau să transfer domeniul către voi, care este procedura?

Pentru transferul domeniului tău la noi vei avea nevoie de codul EPP sau codul de autorizare al transferului. De asemenea, înainte de a începe procedura de transfer trebuie să te asiguri că la registrar-ul vechi nu ai activată opţiunea “Registrar Lock”, o măsură adiţională de securitate care poate preveni transferurile neautorizate ale domeniului tău, chiar dacă dintr-un motiv sau altul securitatea codului EPP a fost compromisă.

Asiguraţi şi servicii de privacy protection?

Pentru domeniile .ro şi derivatele sale funcţia de privacy este automat activată în cazul persoanelor fizice şi automat dezactivată pentru persoanele juridice. Nu se poate modifica statutul acestor setări nici la înregistrare, nici ulterior. RoTLD a ales o politică strictă de protejare (sau neprotejare, după caz) a datelor deţinătorilor domeniilor. Funcţia de Privacy Protection poate fi activată de asemenea şi pentru domeniile .com, .net, .org sau oricărei alte extensii ce permite Privacy Protection. De reţinut este că pentru domeniile internaţionale activarea funcţiei Privacy Protection este contra cost.