+40 (21) 655-55-55
 1. NAV
 2. Gazduire Woocommerce

Găzduire eCommerce pentru performanța magazinelor online.
Hosting WooCommerce de la NAV.

Crează-ți magazinul online cu WooCommerce — cea mai populară soluție de comerț electronic open-source din lume cu peste 50.000 de pluginuri WordPress și 10.000 de template-uri.

Pachete de găzduire eCommerce de la NAV

TESTEAZĂ
7 zile
Fără risc! În primele 7 zile
nu vei plăti!

Începe ascensiunea

Resurse garantate
 • 1 Site
 • 10 GB SSD NVMe
 • SSL Gratuit
 • 8 GHz CPU alocat
 • 4 GB Memorie
 • 4 PHP Workers
 • Domeniu .ro Gratuit
 • Scanare Malware
 • Backup /24h 10 zile
Aleg acest pachet
6.24 lunar
GRATUIT în primele 7 zile.

Pachetul B r o n z e este ideal pentru un magazin online mic sau mediu, oferindu-ți o soluție scalabilă și flexibilă. Indiferent dacă ai un număr mic sau mare de produse, magazinul tău va beneficia de performanță excelentă și de o experiență de navigare fără întreruperi pentru clienții tăi.

 • 1 lună gratuită la plata anuală și domeniu .eu
 • 2 luni gratuite la plata pe 2 ani și domeniu .eu
 • 3 luni gratuite la plata pe 3 ani și domeniu .eu
S i l v e r
Dezvoltă-ți magazinul.
~25.000 de vizitatori zilnic.
 • 1 Site
 • 30 GB SSD NVMe
 • SSL Gratuit
 • 12 GHz CPU alocat
 • 6 GB Memorie
 • 6 PHP Workers
 • Domeniu .ro Gratuit
 • Scanare Malware
 • Backup /24h 10 zile retenție
9.24 lunar
GRATUIT în primele 7 zile.
Resurse garantate
Aleg acest pachet
G o l d
Afacere în creștere.
~50.000 de vizitatori zilnic.
 • 2 Site-uri
 • 50 GB SSD NVMe
 • SSL Gratuit
 • 16 GHz CPU alocat
 • 8 GB Memorie
 • 8 PHP Workers
 • Domeniu .ro Gratuit
 • Scanare Malware
 • Backup /24h 10 zile retenție
14.24 lunar
GRATUIT în primele 7 zile.
Resurse garantate
Aleg acest pachet
P l a t i n u m
Magazin cu capacitate mare.
~75.000 de vizitatori zilnic.
 • 2 Site-uri
 • 100 GB SSD NVMe
 • SSL Gratuit
 • 20 GHz CPU alocat
 • 10 GB Memorie
 • 10 PHP Workers
 • Domeniu .ro Gratuit
 • Scanare Malware
 • Backup /24h 10 zile retenție
25.24 lunar
GRATUIT în primele 7 zile.
Resurse garantate
Aleg acest pachet
IP — — Dedicat
E-Mail — — Nelimitate
MySQL — — Nelimitate
Protecție — — DDoS
Uptime — — 99,99%

Dacă vrei rezultate diferite, trebuie să încerci ceva diferit: Succesul afacerilor prin magazinul online.

Într-o lume în continuă schimbare și evoluție, afacerile sunt nevoite să se adapteze pentru a obține rezultate diferite. În acest sens, magazinul online reprezintă o oportunitate fantastică pentru cei care doresc să își înceapă propria afacere sau să își extindă prezența în mediul digital.

Dacă vrei rezultate diferite, trebuie să încerci ceva diferit, iar un magazin online poate fi cheia succesului într-un mediu comercial competitiv.

Store
Performance

Performanță și disponibilitate garantată pentru magazinul tău

Crează o experiență execepțională îmbunătățind viteza site-ului tău cu până la 40% după migrarea la NAV. Site-ul tău va beneficia de viteze mai mari pentru încărcarea paginii și va crește clasamentul în Google generând mai mult trafic către site-ul tău.

Conversiile scad cu 12% pentru fiecare secundă necesară încărcării unei pagini web. Cu un SLA de 99,99% ai protecție pentru funcționarea site-ului atunci când ai trafic ridicat.

Secrete de optimizare pentru o performanță superioară

Una dintre componentele cheie pentru a obține eficiență superioară pentru WooCommerce este performanța serviciului de găzduire. Alegând soluția de găzduire pentru WooCommerce beneficiezi de un impact semnificativ asupra performanței și vitezei magazinului tău online.

Alege cel mai performant serviciu de găzduire web și vei beneficia de un magazin WooCommerce optimizat, care va răspunde rapid la cerințele clienților tăi, oferind o experiență de cumpărături fără dificultati, care va genera mai multe venituri afacerii tale.

Optimise
Solution

Soluția potrivită pentru nevoile magazinului tău online

WordPress este, cea mai bună platformă pentru magazine online și acest lucru se datorează unei combinații perfecte de funcționalitate, flexibilitate și extensibilitate. Indiferent dacă esti un antreprenor începător sau un comerciant online cu experiență, WordPress oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți construi și gestiona cu succes magazinul online.

Știm cât de important este să ai un site web rapid, securizat și stabil atunci când vine vorba de succesul afacerii tale online, și de aceea am dezvoltat o soluție de găzduire specializată pentru a satisface nevoile unui magazin online construit pe WordPress.

Găzduire WordPress

Mai bine împreună!
WooCommerce, TU și NAV.

Începe rapid cu tot ce ai nevoie pentru magazinul tău online.

Hardware puternic

Servere în cloud cu resurse garantate pentru site-ul tău și control total asupra resurselor.

Software

Configurație performantă, formată din LiteSpeed, MySQL și PHP, pentru rezultate maxime.

99.99% Uptime garantat

Garantăm lunar 99,99% disponibilitate pentru serviciul nostru de găzduire eCommerce.

Compatibilitate

WordPress și WooCommerce sunt complet compatibile, oferind o integrare perfectă între cele două platforme.

Migrare gratuită

Stai fără griji! Ne vom ocupa gratuit de migrarea magazinului tău virtual.

Administrare

Ai acces total la serviciile tale din panoul de control intuitiv, inclusiv prin SFTP dar și remote MySQL.

Backup zilnic

Beneficiezi de backup zilnic cu retenție de 10 zile efectuat în cloud, care poate fi restaurat fără costuri suplimentare.

Versiuni PHP multiple

Ai opțiunea de a rula PHP 8.x, 7.x sau oricare altă versiune anterioară dorești.

Asistență rapidă

Beneficiezi de asistență de calitate prin intermediul echipei noastre de specialiști în domeniul IT cu o experiență vastă.

Securitate

Site-ul tău va beneficia de propriul sistem de fișiere virtualizat (CageFS) fiind protejat împotriva atacurilor cibernetice.

Personalizări

Template-uri, plugin-uri și instrumente pentru dezvoltatori ce permit versiuni mai bune și mai rapide.

Certificate SSL

Instalare și validare a certificatelor SSL gratuite pentru fiecare site, în mod automat.

Performanță garantată

Oferim LSCache ce oferă performanță excepțională, optimizând încărcarea și livrarea conținutului pe site-uri web.

Cron jobs

Poți automatiza procesele dorite prin cron jobs-uri cu intervale de până la un minut.

Am omis ceva?

Ne poți contacta pentru orice întrebare. Echipa noastră de specialiști este pregătită să îți ofere suport atunci când ai nevoie.

Gestionare completă cu PHP workers

Scalare automată pentru a menține un site rapid în timpul creșterilor de trafic sau atunci când este nevoie de mai multâ putere de procesare.

PHP workers

1
2
3
4
5
6
7
8
Timp
CPU
Timp
CPU
Timp
CPU
Capacitate CPU
Capacitate CPU
Capacitate CPU
Memorie
Memorie
Memorie
PHP Workers

PHP Workers reprezintă o tehnologie revoluționară în lumea dezvoltării web, aducând cu sine numeroase avantaje și îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește performanța și scalabilitatea aplicațiilor PHP.


Unul dintre avantajele majore ale PHP Workers este capacitatea de a gestiona sarcini de calcul intensiv sau care necesită mult timp de execuție. În loc să blocheze întreaga aplicație în timpul execuției unei astfel de sarcini, PHP Workers permit împărțirea sarcinilor pe mai multe fire de execuție sau procese separate, ceea ce duce la o utilizare mai eficientă a resurselor și la o creștere semnificativă a vitezei de răspuns.


Deși PHP Workers sunt utili și aduc avantaje semnificative în dezvoltarea aplicațiilor web, este important să se aibă în vedere limitările și să se găsească un echilibru între numărul de PHP Workers și resursele disponibile pentru a asigura performanța, stabilitatea și eficiența aplicației.

Ei au ales serviciile de găzduire eCommerce

Ne adresăm tuturor celor pentru care esenţialul îl reprezintă soluţiile hardware de înaltă performanţă, o reţea de Internet rapidă, stabilă şi tansparenţă totală.

Serviciul de e-commerce de la NAV a depășit cu mult așteptările mele. Am avut o experiență excelentă în crearea și gestionarea magazinului meu online. Funcționalități avansate și suport tehnic prompt.

Maria D.

NAV este partenerul perfect în dezvoltarea magazinului meu online. Serviciul lor de e-commerce oferă o interfață intuitivă și personalizabilă, care mi-a permis să creez un magazin online atractiv.

Andrei M.

Nu aș putea fi mai mulțumit de serviciul de e-commerce. Am experimentat o creștere semnificativă a vânzărilor de când am migrat magazinul meu pe platforma lor. Funcționalități avansate și integrarea cu sistemele de plată.

Elena R.

Serviciul de e-commerce a fost soluția completă de care aveam nevoie pentru a dezvolta afacerea mea online. Am putut să configurez și să personalizez magazinul meu în mod flexibil și am avut acces la un suport tehnic excelent.

Radu G.

Recomand cu încredere serviciul de e-commerce de la NAV. Am avut o experiență fără cusur în gestionarea magazinului meu online. Navigarea ușoară, integrarea cu alte aplicații și performanță excelentă.

Ana B.

NAV mi-a oferit o platformă puternică și fiabilă pentru a-mi dezvolta afacerea online. Funcționalitățile avansate, cum ar fi cupoanele de reducere și sistemul de gestionare a comenzilor online.

Florin C.

Sunt foarte impresionat de performanța serviciilor celor de la NAV. Magazinul meu online se încarcă rapid, iar funcționalitățile de optimizare SEO m-au ajutat să obțin o vizibilitate mai mare în motoarele de căutare.

Mihaela S.

NAV a facilitat lansarea magazinului meu online. Serviciul lor de e-commerce mi-a oferit toate instrumentele necesare pentru a crea un site profesional și a gestiona cu ușurință produsele, comenzile și plățile.

Andrei D.

Serviciul WooCommerce mi-a oferit o soluție completă și fiabilă pentru dezvoltarea afacerii mele online. Am apreciat în mod deosebit integrarea fluidă cu alte platforme, precum sistemul de gestionare a relațiilor cu clienții.

Ioana T.

Am ales acest serviciu și nu am avut nicio clipă de regret. Platforma lor oferă o varietate de teme și funcționalități personalizabile, ceea ce mi-a permis să-mi personalizez magazinul în funcție de nevoile și preferințele mele.

Adrian M.

Întrebarea ta, răspunsul nostru

De ce este mai bine să cumpăr găzduire eCommerce decât să instalez singur WordPress?

Cele mai semnificative beneficii sunt 75 de extensii premium pentru WooCommerce în valoare de peste 5000 EUR. Aceste extensii facilitează adăugarea Google Analytics, modul de calculare a transportului, urmărirea expedierilor, vânzarea de abonamente, rezervarea biletelor și multe, multe altele. În afara găzduirii eCommerce, acest tip de funcționalitate poate costa sute sau chiar mii de euro anual. Prin serviciul eCommerce de la NAV, vei avea toate acestea gratuit ca parte a planului de găzduire.

Cu ce este diferită găzduirea web pentru comerț electronic față de găzduire web pentru WordPress?

Ceea ce face ca soluția de găzduire web pentru comerț electronic de la NAV să fie diferită este ceea ce urmează; Ne putem ocupa noi de instalarea WordPress împreună cu WooCommerce dar și de instalarea modulelor necesare pentru magazinul tău online. Verificăm ca totul să funcționeze fără probleme, asigurându-ne totodată că site-ul tău va beneficia de viteze extrem de rapide pe o platformă concepută pentru performanțe maxime.

Ce furnizori de plăți pot folosi cu WooCommerce?

WooCommerce are extensii pentru a permite cei mai populari furnizori de plăți din lume. Aceștia sunt furnizori precum MobilPay, Authorize.net, Chase Paymentech, Global Payments, Stripe, PayPal și mulți alții.

Nu vând bunuri fizice. Este acest serviciu potrivit pentru mine?

Da! Oferim o mulțime de opțiuni pentru a facilita vânzarea bunurilor fizice dar sunt și module concepute pentru vânzarea de servicii. De exemplu vânzarea biletelor pentru concerte, vacanțe, abonamente online, licențe și multe altele.

Îmi pot transfera găzduirea eCommerce la NAV?

Da. Poți migra site-ul la NAV alegând oricare dintre pachetele de găzduire pentru WooCommerce. Te putem ajuta noi cu migrarea în mod gratuit și fără să existe întreruperi sau poți transfera site-ul și singur, este foarte simplu!

Pot apela NAV pentru întrebări de asistență în ceea ce privește găzduirea web pentru comerț electronic?

Absolut. Personalul nostru de asistență expert, prietenos și util este aici tot timpul. Sună-ne ori de câte ori ai o întrebare și te vom ajuta. Totul este o parte a procesului.

Informații despre serviciu

Categorie

Servicii de găzduire

Servicii similare

Denumire serviciu

Găzduire eCommerce
cu WooCommerce

Marcă

NAV Communications®

Descriere serviciu

Serviciul eCommerce este o solutie de gazduire web care este conceputa special pentru magazinele online create cu ajutorul pluginului WooCommerce. Acesta este un plugin care transforma un site WordPress intr-un magazin online functional. Gazduirea WooCommerce ofera o serie de caracteristici care sunt esentiale pentru magazinele online, cum ar fi:


Viteza: Gazduirea WooCommerce este optimizata pentru viteza, ceea ce este important pentru magazinele online, deoarece clientii sunt mai predispusi sa cumpere de la magazinele care se incarca rapid.


Securitate: Gazduirea WooCommerce este dotata cu o serie de caracteristici de securitate care ajuta la protejarea magazinelor online de atacuri cibernetice.


Simplu de utilizat: WooCommerce este usor de utilizat, chiar si pentru persoanele care nu au experienta in dezvoltarea de site-uri web.


Flexibil: Este un plugin foarte flexibil, care poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor oricarui magazin online.


Extensibil: Comunitate mare de dezvoltatori care creeaza pluginuri si teme care pot fi utilizate pentru a extinde functionalitatea magazinului tau online.

Ideal pentru

 • Magazin online
 • Site comercial