+40 (21) 655-55-55
 1. NAV
 2. Premium Dns

Premium DNS
Păstrează-ti site-ul în siguranță și întotdeauna online.

Gestionează și protejează DNS-ul site-ului cu serviciul NAV Premium DNS hosting. Alege un serviciu avansat de management pentru DNS și securitatea acestuia - totul ușor de utilizat.

Premium DNS

ACCELEREAZĂ-ȚI SITE-UL ASTĂZI!

Domenii nelimitate
DNS securizat cu DNSSEC
Anycast cu acoperire globală
Uptime garantat 99.999%
Actualizare zone DNS cu șabloane
Administrare directă din client.ro
Verificarea și rezolvarea erorilor
Acces pentru TOATE domeniile tale
DNSSEC pentru maximum 5 domenii.
0.90 lunar
Preț PROMOȚIONAL la plata anuală
Aleg Premium DNS

Performanță excepțională,
uptime garantat de 99,999%.

Infrastructură cu rețea Anycast DNS — un site mai rapid, oriunde în lume.

În mod garantat, fără eroarea
„website not found”.

Ai garanția că serverul unde este găzduit DNS-ul nu va mai răspunde lent!

Acces permament la un
DNS secundar.

Ajută în cazul întreruperilor de energie și rezolvă problemele de rutare în Internet.

Un plus de protecție
pentru site-ul tău web.

Asigurarea și protejarea multor probleme de securitate care nu se văd.

Ușor de folosit si puternic pentru orice site.

Ai acces direct din contul de client fără să mai fie nevoie să accesezi un alt site.

Plătești cât folosești, fără perioadă contractuală.

Poți adăuga oricând și oricâte domenii dorești - vei plăti doar pentru acestea.

Premium DNS include

 • 99.999% uptime garantat
 • Administrare de domenii (zone) nelimitate
 • 1.500 de înregistrări per domeniu
 • Securizează până la 5 domenii cu DNSSEC
 • Fără alte costuri suplimentare
 • Rețea globală Anycast rapidă și fiabilă.
 • Șabloane pentru a crea, salva și reutiliza setările zonei DNS.
 • DNS secundar cu sincronizare pentru domenii nelimitate.
 • Verificarea erorilor și validarea corectă a zonei DNS.

Două mari motive pentru care ar trebui să ai Premium DNS

Un răspuns încet al DNS poate cauza eroarea „website not found”.

În mod sigur ai observat cateodată că accesarea unui site web durează mai mult sau primești eroarea „site not found”. Asta se poate întampla atunci când un DNS răspunde lent și nu poate determina ce conținut al site-ului să îți ofere sau dacă durează mai mult poate să ofere mesajul cu eroarea "time out".

Hackerii îți pot redirecționa vizitatorii către un site fals

O problemă mai mare este atunci când un hacker poate să intervină în procesul de „look up” — aceasta este o vulnerabilitate pentru toate sistemele DNS din întreaga lume. Un hacker poate oferi browserului o adresă IP diferită, care îți va redirecționa vizitatorii către un site web fals ce arată la fel ca și site-ul tău. Odată ce vizitatorii site-ului tău ajung pe acel site fals, hackerul va putea accesa orice informație furnizată de client, de la nume de utilizator și parole, la datele cardurilor de credit.

Ce este DNS (Domain Name Server)

Fiecărui nume de domeniu i se atribuie o serie de numere cunoscute ca adresă IP — de exemplu, adresa IP pentru www.navtelecom.com este 91.216.8.72. Acesta este numărul pe care browserul tău îl folosește pentru a localiza un site web.

Atunci când introduci un nume de domeniu în browser, DNS (Domain Name Server) caută într-o bază de date uriașă pentru a găsi adresa IP pe care ai solicitat-o și apoi direcționează browserul către conținutul corect al site-ului web.

premium dns
Premium dns map

Cum îmi poate ajuta Premium DNS site-ul?

Premium DNS facilitează securizarea și gestionarea mai ușoară a DNS-ului tău pentru a îmbunătăți performanța, accesibilitatea și securitatea prin plasarea informațiilor tale DNS în rețeaua NAV globală.

Distribuim informațiile tale DNS pe mai multe servere din întreaga lume, astfel încât vizitatorii care accesează site-ul tău să fie conectați la cea mai apropiată locație a serverului, pentru un răspuns rapid.

Caracteristica de securitate DNS (DNSSEC) oprește hackerii prin securizarea procesului de "look up" — verificând că vizitatorul ajunge efectiv pe site-ul tău.

Hai să rezolvăm principalele probleme DNS pentru a îmbunătăți securitatea, fiabilitatea și performanța.

Premium DNS facilitează rezolvarea problemelor comune care împiedică utilizatorii să îți acceseze site-ul, îmbunătățind performanța generală, disponibilitatea și securitatea.

Securitate mai bună

Problema #1: Hackerii încearcă să îți deturneze site-ul și să fure datele clienților. Când un client introduce adresa site-ului, hackerul întrerupe procesul de „lookup” DNS și trimite utilizatorul către un site fals care poate arăta ca și site-ul tău.

Soluția: Premium DNS (activat cu DNSSEC) creează un „lanț de încredere” de neîntrerupt între browserul vizitatorului și serverul tău, verificând dacă vizitatorul ajunge efectiv pe site-ul tău web.

Fiabilitate mai mare

Problema #2: Eroarea „Website not found” cauzează pierderea clienților și bineințeles și a vânzărilor de pe site-ul tău web. În cel mai bun caz, clienții tăi vor crede că ești neprofesionist iar în cel mai rău caz, ei vor putea să creadă că site-ul tău nu există.

Soluția: Premium DNS se asigură că site-ul tău este întotdeauna disponibil utilizând rețeaua globală Anycast, care oferă mai multe straturi de redundanță. Înregistrările tale DNS sunt distribuite pe servere din SUA, Europa și Asia.

Performanță mai rapidă

Problema #3: Vizitatorii se pot confrunta cu latențe sau chiar „time out” în încercarea de a-ți accesa site-ul. Clienții care locuiesc în zone departate pot întâmpina o întârziere în accesarea site-ului tău sau chiar pot primi mesajul de eroare „website not found”.

Soluția: Infrastructura Premium DNS oferă securitate îmbunătățită și rezoluție mai rapidă decât infrastructura standard. Informațiile sunt distribuite pe serverele DNS din întreaga lume iar clienții se conectează la cea mai apropiată locație.

Oferim clienților noștri un uptime
de 99.999% din 1997 până în prezent!

Peste 10000 de clienți cu mai mult de 15000 de domenii au încredere în infrastructura noastră DNS pentru a se asigura că aplicațiile lor web sunt întotdeauna disponibile.

Instrumente de administrare

 • Domenii nelimitate (zone): Unii furnizori limitează numărul de domenii pe care le poți gestiona și taxează suplimentar pentru a adăuga mai multe. Cu Premium DNS, poți gestiona activitatea DNS pentru toate domeniile tale — (excluzând DNSSEC).
 • Șabloane: Se pot crea șabloane cu configurație comună pentru actualizări ușoare ale zonei DNS.
 • Caracteristici multiple: Importuri, exporturi și actualizări multiple ale zonelor DNS.

Monitorizare și asistență

 • Limită de înregistrari extinsă: Până la 1.500 de înregistrări disponibile per domeniu cu Premium DNS. Nu trebuie să îți mai faci griji pentru supraîncărcări ale zonei DNS sau ca ai ajuns la o limită pentru numărul de domenii adăugate.
 • Verificarea erorilor: Nu trebuie să fi un expert sau tehnic pentru DNS. Ușurăm identificarea problemelor cu funcțiile noastre de verificare a erorilor.
 • Redirecționare: Redirecționare „Forwarding” DNS pentru site-ul tău web.

Fiabilitate garantată

 • Administrare: Control deplin asupra tipurilor de înregistrări: NS, MX, A, SRV, TXT, CNAME și durata de viață (TTL).
 • Rețea globală AnyCast: Abordarea noastră este redundantă, globală, acoperă SUA, Europa și Asia ajutând la protejarea împotriva atacurilor DDoS direcționate către DNS.
 • DNSSEC: Se pot activa până la 5 domenii DNSSEC (aditionale contra-cost).
 • DNS Secundar: Când aplicația unui site este esențială, un server DNS secundar cu sincronizare este 100% necesar.

Întrebarea ta, răspunsul nostru

Care este diferența dintre DNS și Premium DNS?

Premium DNS oferă securitate și performanță superioară pentru domeniul tău, în timp ce găzduirea DNS este un serviciu inclus pe serverele de găzduire web care permite clienților ce dețin domenii înregistrate la alte companii să își gestioneze fișierele de zonă prin NAV.

De exemplu, să presupunem că ți-ai înregistrat domeniul la o altă companie, dar dorești să îți găzduiești conținutul la NAV. Îți oferim posibilitatea de a modifica și actualiza fișierele de zonă după cum crezi de cuviință, fără a te obliga să transferi domeniul. Acest tip de management DNS îți permite să fi practic cu domeniul tău, chiar dacă nu suntem registratorii tăi. Dacă doresti să utilizezi serviciile noastre Premium DNS, totuși, va trebui să înregistrezi sau să transferi domeniul la noi.

Mă ajută să mențin o prezență online profesională?

Cu Premium DNS se asigură stabilitatea și siguranța DNS-ului pentru numele tău de domeniu. Ne dorim ca site-ul tău online să fie un succes, motiv pentru care este important să menții o prezență online consistentă, care să ofere fiabilitatea pe care o merită vizitatorii site-ului tău.

Serverul DNS secundar asigură un backup în cazul în care serverul DNS principal pentru numele tău de domeniu eșuează sau nu mai funcționează. Dacă DNS-ul primar eșuează, DNS-ul secundar poate prelua controlul, astfel încât accesul vizitatorilor să nu fie afectat. Această caracteristică este perfectă pentru site-urile web care depind de traficul vizitatorilor.

Se pot crea chiar și nameservere personalizate pentru a îmbunătăți prezența online. Serverele de nume persinalizate permit mascarea NS-ului, astfel încât atunci când utilizatorii caută informații despre site-ul tău web, vor găsi nameservere tale în locul celor ale noastre.

Ce este Premium DNS?

Premium DNS, cunoscut și ca DNS gestionat, este un serviciu DNS robust care te ajută să îmbunătățesti securitatea, performanța și fiabilitatea site-ului tău, permițându-ți să controlezi funcțiile avansate ale setărilor DNS. Cu acest serviciu, poți menține controlul deplin asupra site-ului tău prin administrarea modificărilor și setărilor pentru domenii tale.

De ce este esențial Premium DNS?

Premium DNS oferă un nivel mai avansat de suport și securitate, fiabilitate și performanță superioară prin distribuirea informațiilor tale DNS pe mai multe servere din întreaga lume, astfel încât vizitatorii site-ului tău să fie conectați la cea mai apropiată locație de server, pentru un răspuns rapid.