+40 (21) 655-55-55
  1. NAV
  2. Seo

SEO

Optimizare pentru motoare de căutare.

URL
Heading H1
Heading H2
Text body
Titlul paginii
Numele imaginii
ALT
Hai să discutăm

Alege tipul de proiect.

Optimizare SEO

Asigură-te că site-ul tău iese în evidență.

Conform celor mai recente statistici, 81% dintre toate achizițiile încep cu o căutare online. Asta înseamnă că, în momentul în care site-ul tău se clasează cât mai sus în căutările relevante, este mult mai probabil să fie ales de către viitorii clienți.

Business Chart
Impresii
88 63%
Clickuri
73 63%
Poziția medie
32.02
1
Web-Site-ul-Tău.com
Încălțăminte

Încălțăminte - gamă variată de modele și mărimi. Vezi oferta noastră specială! Noua colecție.

Site-Concurent1.com
Încăltăminte de bărbați

Reduceri de până la 50% la produsele selectate. Găsește ceva pentru tine. Verifică!

Site-Concurent2.com
Colecții de încălțăminte

Cumpără de pe site-ul oficial Site-Concurent2 - cele mai noi colecții și calitate asigurată. Site-Concurent2.

Site-Concurent3.com
Pantofi de bărbați

Ești în căutarea unei perechi noi de pantofi? Intră pe Site-Concurent3 și vezi noua colecție.

Rezultate ușor de văzut.

Majoritatea clienților noștri văd rezultate de pe prima pagină pentru cuvintele lor cheie vizate în decurs de 6 luni de când aleg planul SEO recomandat și ne permit optimizarea pe site-ul lor. Se pot urmări toate evoluțiile direct din tabloul de bord al contului tău Google.

Cum funcționează?

Simplitatea optimizării SEO constă în a crea conținut valoros și a respecta
regulile de bază ale motoarelor de căutare.

S

Discutăm și învățăm despre afacerea ta.

Totul începe cu un apel telefonic. Vom discuta despre afacerea ta, despre obiective - (cum ar fi dacă se vizează cumpărători locali sau se dorește optimizare la nivel global) și vom stabili cel mai bun plan în funcție și de bugetul tău.

E

Echipa noastră SEO începe optimizarea.

După efectuarea unui audit al site-ului și cercetarea pieței pentru care ai țintă, echipa noastră SEO va face în mod regulat actualizări SEO pentru a îmbunătăți site-ul în rezultatele căutării.

O

Rezultate, în doar cateva luni.

Optimizarea SEO necesită timp. Nu este o poveste de succes peste noapte. Dar clienții care au făcut această investiție au obesrvat creșterea traficului organic și generarea de lead-uri și conversii îmbunătățite în doar cateva luni.

Stai liniștit, preluam noi

Având peste 2000 de proiecte finalizate cu succes, putem afirma cu încredere că soluțiile noastre SEO funcționează. Clienții noștri își dezvoltă afacerea online cu încredere.

Site review

Revizuire site

Primul pas în optimizarea unui site pentru motoarele de căutare este acela de a cere ajutorul experților în SEO.

Echipa noastră va examina starea și performanța SEO actuală a site-ului iar apoi se va alege cea mai eficientă modalitate de a merge mai departe cu implementarea optimizării site-ului.

Cercetarea cuvintelor cheie

Pe baza conținutului site-ului și a performanței SEO, experții noștri vor selecta cele mai bune cuvinte cheie pentru site, ținând cont de produsele și serviciile pe care le oferi, locațiile țintă (dacă este cazul) și concurența din industrie.

Un consultant al echipei noastre te va contacta pentru a discuta toate sugestiile și pentru a decide următorii pași.

Site review
Site review

Management SEO continuu

Vom examina în mod regulat clasamentul și vom ține legătura constant, fie lunar, fie trimestrial pentru a analiza rezultatele împreună.

Desigur, dacă ceva nu este în regulă vom lua legatura cu tine în cel mai scurt timp. În cazul în care totul merge bine iar poziția pentru cuvintele cheie inițiale este una bună, însă tu crezi că este necesar să avem o discuție, atunci ne poți contacta oricând.

Interfață de clasare și raportare

Ai acces la rapoarte ușor de înteles direct din contul tău Google dar și din panoul de control oferit de noi din care poți deschide tichete de suport direct către managerul tău de cont sau către departamentul general special dedicat pentru SEO.

Poți urmări clasamentele, traficul și progresul general realizat pe aceste campanii, toate actualizate în timp real.

Site review

Optimizare SEO Onsite

Echipa noastră de experți în SEO lucrează îndeaproape cu tine pentru a analiza și optimiza structura și conținutul site-ului tău.

Recomandări Onsite

Acest proces este unul opțional însa foarte recomandat. Se pot adăuga cuvinte cheie recomandate la meta-titlul și meta-descrierea site-ului dar și cel puțin o etichetă alternativă (tag) a imaginii.

Instrumente Google

Pentru a ajuta la colectarea și analizarea SEO vitală și a datelor de trafic, precum și a oricăror erori potențiale de pe site-ul tău, echipa noastră SEO va instala și monitoriza Google Webmaster Tools și Google Analytics.

Optimizare SEO Offsite

Echipa noastră de specialiști te va ghida și îți va oferi consultanță în toate etapele procesului, pentru a te asigura că obții cele mai bune rezultate.

Înregistrare în Google, Yahoo & Bing

Atunci când site-ul este optimizat în funcție de cuvintele cheie vizate, echipa noastră pentru SEO îl va înregistra cu aceste cuvinte în Google, Yahoo! și Bing. Adițional vor fi și recomandări precum adăugarea pe mediile de socializare, pentru o poziție mai bună în motoarele de căutare.

Extinderea vizibilității tale online

Adăugarea site-ului tău pe anumite site-uri cu audiență mare înseamnă crearea unor noi link-uri care vor putea aduce noi clienți potențiali pe site-ul tău dar și un motiv bun, suplimentar pentru ca motoarele de căutare să aibă încredere mai mare pentru site-ul tău.

Clasament superior

Una dintre cele mai bune modalități de a avea un loc cât mai bun în motoarele de căutare este adăugarea de link-uri pe site-uri care sunt relevante pentru cuvintele cheie vizate. Sistemul nostru va găsi aceste site-uri și vom încerca să adăugăm anumite articole cu site-ul tău pe acestea.

Promovarea eficientă a afacerii tale

Echipa noastră SEO va introduce linkurile pe care le-au creat pentru afacerea ta pe site-uri precum Pinterest, Reddit, Digg și altele. Acestea servesc ca link-uri de intrare către site-ul tău, care este unul dintre modurile principale prin care motoarele de căutare determină clasarea.

De ce să alegi serviciile SEO de la NAV?

Etică și transparență: Ne ghidăm întotdeauna de practici etice și respectăm ghidurile și regulile impuse de motoarele de căutare.

Echipa ta de experți SEO

Vei lucra în mod direct cu echipa noastră de profesioniști SEO care se va concentra pentru proiectul tău! Ne poți contacta oricând iar un consultant al echipei noastre te va ajuta cu răspunsuri la întrebările pe care le vei avea pentru proiectul tău.

Suntem la un apel distanță

Cu un singur apel vei afla informații esențiale despre poziția site-ului tău în motoarele de căutare. Vom discuta și te vom ajuta să cunoști detaliile SEO despre site-ul tău dar și ce este de făcut pentru ca acesta să fie cât mai bine poziționat.

Acces la infromații 24/7

Deși echipa noastră de gestionare a contului SEO nu poate fi disponibilă pentru a prelua apelurile 24/7 (chiar și experții SEO au nevoie de somn), vei putea accesa oricând panoul de control pentru a vizualiza statusul proiectului tău.

Custom website

Hai să îți creăm un site web personalizat, așa cum dorești.

Echipa noastră de servicii web profesionale a construit mii de magazine web pentru companii din toată țara — știm ce este nevoie pentru a reuși în mediul online. Ne vom face timp pentru a te cunoaște pe tine și afacerea ta, astfel încât să putem crea un magazin online profesional care să surprindă perfect stilul tău.

Servicii de Web Design
Custom website

Încă nu ești sigur de ce ai nevoie?
Ne poți contacta!

Suntem bucuroși să te ajutăm, chiar dacă nu ești clientul nostru. Ne poți suna și vom discuta cu plăcere — sau revenim la tine cât mai curând posibil.

Hai să discutăm!

Ce spun clienții noștri?

Feedback-ul clienților subliniaza expertiza noastră în optimizarea conținutului, analiza cuvintelor cheie, construirea de link-uri și strategiile personalizate de marketing online.

Colaborarea cu NAV a fost un adevărat succes pentru afacerea noastră. După implementarea strategiilor lor de optimizare SEO a site-ului nostru, am observat o creștere semnificativă a traficului organic pe site-ul nostru și am obținut o poziție mai bună în rezultatele căutării. Recomand!

Ana M. — Proprietar de magazin online.

Sunt extrem de mulțumit de echipa de la NAV. Au făcut o treabă excelentă în creșterea vizibilității site-ului meu pe motoarele de căutare. Am primit mai multe apeluri și solicitări de oferte de când am început colaborarea cu ei. Sunt niste parteneri de încredere pentru orice afacere.

Andrei D. — Antreprenor.

Compania NAV ne-a ajutat să îmbunătățim în mod semnificativ clasamentul site-ului nostru pe cuvintele cheie relevante. Echipa lor a fost mereu promptă în a răspunde întrebărilor noastre și ne-a oferit sfaturi valoroase pentru a ne optimiza site-ul. Rezultatele au fost uimitoare!

Maria G. — Director de marketing.

Am fost impresionat de profesionalismul și experiența NAV. Au înțeles perfect nevoile afacerii noastre și au implementat o strategie personalizată care a dus la o creștere semnificativă a traficului și a vânzărilor. Recomand cu căldură serviciile lor!

Alex P. — Manager de produs.

NAV a fost partenerul nostru de încredere în eforturile noastre de a ne promova afacerea online. Au realizat o analiză atentă a concurenței și au dezvoltat strategii care ne-au adus rezultate excelente. Suntem recunoscători pentru eforturile lor și îi recomandăm cu încredere!

Elena M. — Director de vânzări.

Am avut o experiență extraordinară de lucru cu NAV. Echipa lor a fost dedicată și a depus eforturi remarcabile pentru a ne îndeplini obiectivele de marketing online. Am observat o creștere mare a traficului pe site-ul nostru și o îmbunătățire semnificativă a conversiilor.

Ion C. — Proprietar de start-up.

Colaborarea cu NAV a fost unul dintre cele mai bune investiții pe care le-am făcut pentru afacerea noastră. Au realizat o optimizare excelentă a site-ului nostru și ne-au ajutat să obținem o poziție fruntașă în rezultatele căutării. Vânzările noastre s-au dublat într-un timp foarte scurt!

Ana-Maria T. — Antreprenor.

Compania NAV a fost un partener de încredere în eforturile noastre de a ne construi o prezență online solidă. Echipa lor a fost mereu disponibilă și a oferit sfaturi și soluții personalizate pentru afacerea noastră. Rezultatele obținute au fost peste așteptări!

Andrei B. — Director de marketing.

Recomand cu căldură serviciile Companiei NAV. Au o echipă dedicată și pasionată de munca lor. Am observat o creștere semnificativă a traficului organic și a poziției noastre în rezultatele căutării, ceea ce a dus la creșterea vânzărilor. Sunt profesioniști în adevăratul sens al cuvântului!

Maria P. — Proprietar de magazin online.

Colaborarea cu NAV a fost o experiență plăcută. Au fost atenți la detalii și au implementat strategii eficiente pentru afacerea noastră. Suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute și recomandăm cu încredere serviciile lor pentru orice companie care își dorește o vizibilitate online sporită.

Mihai G. — Antreprenor.

Am ales să găzduiesc site-ul meu și să beneficiez de servicii de SEO de la aceeași companie și a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o pentru afacerea mea. Nu doar că am avut un site rapid și fiabil, dar echipa SEO ne-a adus în topul rezultatelor de căutare.

Andrei M. — Proprietar de site de comerț.

Am fost impresionat de calitatea serviciilor VPS și SEO oferite de NAV. Site-ul nostru are o viteză de încărcare excelentă și uptime bun iar echipa SEO ne-a ajutat să atingem obiectivele de vizibilitate online. Am obținut clasamente bune pe cuvintele cheie relevante.

Laura D. — Antreprenor.

Atunci când am decis să migrăm site-ul nostru pe un nou serviciu de hosting, am ales și să colaborăm cu NAV pentru servicii de SEO. Sunt extrem de profesioniști și au avut un plan solid pentru a ne optimiza site-ul și a crește vizibilitatea online. Rezultatele au fost remarcabile!

Madălin G. — Manager de marketing.

Întrebarea ta, răspunsul nostru

Există garanții pentru rezultatele SEO?

Deoarece fiecare site web este diferit și concurența variază online și pe motoarele de căutare, nu putem garanta niciun rezultat SEO. Cu toate acestea, metodologia noastră s-a dovedit a fi o modalitate eficientă de a ajuta un site să crească în clasament. Peste 80% dintre clienții noștri sunt clasati pe prima pagină a Google pentru cuvintele cheie țintă în decurs de 6 luni, in cazul in care clientul: 1) cumpără planul recomandat și 2) ne permite să facem optimizări pe site.

Ce constructori de site-uri și planuri de găzduire sunt compatibile cu serviciile SEO?

Serviciile SEO sunt compatibile cu toate tipurile de găzduire web și constructori de site-uri -- de la produse acceptate de NAV Communications, cum ar fi eCommerce sau WordPress, până la site-uri găzduite în altă parte. Singura excepție sunt site-urile care sunt construite în întregime în Flash.

În ce limbi sunt oferite serviciile SEO?

În prezent, serviciile SEO sunt disponibile în Română (România și Moldova), engleză (SUA, Canada și Regatul Unit) și franceză (Franța și Canada).

Ce includ Serviciile SEO?

Optimizările SEO necesare pe site și off-site, care vor ajuta site-ul tău să fie clasat cat mai sus in motoarele de căutare.

Informații despre serviciu

Categorie

Dezvoltare web

Servicii similare

Denumire serviciu

SEO — Search Engine Optimization

Marcă

NAV Communications®

Descriere serviciu

SEO — (Search Engine Optimization) este o strategie digitală specializată în optimizarea site-urilor web pentru a obține clasamente superioare în rezultatele căutărilor organice ale motoarelor de căutare precum Google, Bing sau Yahoo. Acest serviciu are ca scop îmbunătățirea vizibilității și traficului organic către un site, astfel încât să fie găsit mai ușor de către utilizatori interesați de produsele sau serviciile respective.


Un serviciu de SEO profesionist începe cu o analiză detaliată a site-ului și a audienței țintă. Experții în SEO evaluează structura site-ului, conținutul, performanța tehnică, factorii de clasament și competitivitatea în industrie. Pe baza acestor informații, ei dezvoltă o strategie personalizată pentru a îmbunătăți vizibilitatea și poziția site-ului în rezultatele căutărilor.

Ideal pentru

  • Site comercial
  • Site de prezentare
  • Magazin online