+40 (21) 655-55-55
  1. NAV
  2. Despre Noi

NAV

we make a difference

Compania NAV Communications este prezentă pe piaţa românească IT din 1997. Am debutat prin parteneriate cu companii locale de prestigiu, experienţa acumulată permiţându-ne să ne extindem cota de piaţă prin conceperea şi implementarea unor pachete de servicii adaptate segmentului mainstream.

Data center-ul şi infrastructura de comunicare au fost proiectate de către o echipă de ingineri specializaţi, pe baza standardelor industriei, fără să ignorăm însă nevoia de flexibilitate a utilizatorului modern. Procedeele operaţionale interne aduc îmbunătăţiri majore în experienţa de utilizare a serviciului, evitând adoptarea unor procese greoaie specifice mediului enterprise, dar fără a face compromisuri în ceea ce priveşte securitatea fizică şi IT.

Ne mândrim cu faptul că soluţiile alese ingenios ne permit să depăşim standardele de uptime, performanţă şi securitate, garantând totodată clienţilor o creştere mai rapidă a afacerilor permiţându-le economii considerabile în bugetele operaţionale IT.

Am servit peste

30000

de clienţi fericiţi

Peste

45000

de servere şi domenii găzduite

Am înregistrat peste

20000

de domenii web

NAV Communications

22

de ani în domeniul IT

Oferim servicii perfect adaptate nevoilor afacerii tale.

Internet prin fibră optică

Trăim într-o lume în care cuvântul cheie este viteza. Companiile tradiţionale, care ezită să se adapteze trendurilor actuale încep să piardă teren în faţa celor care au realizat că o comunicare rapidă şi eficientă cu clienţii săi reprezintă calea spre succes. Contactează-ne pentru cea mai bună ofertă de Internet prin fibră optică.

Colocare

Atunci când realizezi că afacerea îţi este afectată de indisponibilitatea aplicaţiilor IT interne este momentul să iei în considerare avantajele colocării echipamentelor într-un Data Center profesional, echipat conform normelor Tier-3. Condiţiile operaţionale optime pentru echipamentele tale pot fi asigurate şi fără să investeşti sume considerabile în echipamente profesionale. Este suficient să le găzduieşti în Data Center-ul nostru care dispune de toate facilităţile necesare unui uptime maxim.

Servere dedicate

Reprezintă opţiunea de top pentru performanţă şi stabilitate în utilizare. Punem la dispoziţie servere din clasa enterprise echipate cu processare Intel Xeon, memorii ECC şi unităţi de stocare SSD. Vei avea la dispoziţie funcţii avansate de management remote (KVM-over-IP, remote power reset) care fac administrarea de la distanţă extrem de facilă şi eficientă. Poţi alege configuraţii prestabilite sau personalizate în funcţie de specificul afacerii tale.

VPS Cloud Hosting

Un VPS este cea mai bună soluţie când afacerea este la început şi necesarul de resurse hardware nu este considerabil. În timp ce afacerea creşte, configuraţia unui VPS poate fi adaptată prin adăugarea de resurse. Avantajul major al unui VPS este administrarea extrem de facilă şi funcţia de failover automat care asigură continuitatea funcţionalităţii în cazul unei defecţiuni hardware.

Le mulţumim pentru încrederea acordată

Companii cărora le oferim servicii:

Partenerii noştri

Dezvoltarea unei afaceri se face prin parteneriate strategice, puternice şi de viitor.

Doreşti să colaborezi cu noi? Nu ezita să ne contactezi!

+40 (21) 655-55-55