+40 (21) 655-55-55
  1. NAV
  2. Dns

NAV DNS
reporting tool

Raport complet despre setările DNS ale domeniului tau. Vezi rezultatele despre DNS într-un mod ușor de înțeles.

Informatii complete pentru zona DNS a domeniului

Zona DNS cuprinde înregistrări cruciale, precum înregistrările A, care leagă numele de domeniu de adresele IP ale serverelor web, și înregistrările MX, care indică serverele responsabile de gestionarea poștei electronice.

Verificare inregistrari MX pentru e-mail

Verificarea înregistrărilor MX (Mail Exchange) pentru un domeniu este un proces important pentru asigurarea unei funcționări corespunzătoare a serviciilor de e-mail asociate cu acel domeniu.

Informatii despre statusul unui domeniu (www)

Starea actuală a unui domeniu web (www) poate fi verificată pentru detalii in ceea ce priveste proprietarul domeniului, informații de contact și data de expirare a acestuia.

Întrebarea ta, răspunsul nostru

Ce este DNS?

DNS sau Domain Name System este un sistem de distribuție și traducere a numelor de domenii în adrese IP și invers. În esență, DNS-ul funcționează ca un fel de "carte de telefon" a Internetului, care traduce numele ușor de reținut ale site-urilor web în adrese IP, care sunt identificatorii numerici folosiți de calculatoare pentru a găsi și comunica între ele pe Internet.

La ce mă ajută DNS Tool?

Un DNS tool, este un instrument folosit pentru diverse scopuri legate de gestionarea și depanarea (debugging) a configurației DNS. Aceste instrumente pot fi utile pentru mai multe activități, printre care rezolvarea problemei de conectivitate, monitorizarea performanței DNS, gestionarea înregistrărilor DNS, etc.

Cum pot să rezolv problemele legate de DNS?

Problemele legate de DNS pot afecta accesul la site-uri web și servicii online, însă există mai multi pași pe care îi poți urma pentru a le rezolva: Golește cache-ul DNS, schimbă serverul DNS, testează cu alte dispozitive, verifică adresa URL, încearcă să verifici conexiunea la Internet. Urmând acești pași și investigând atent, poți rezolva multe dintre problemele legate de DNS.

Aveți un serviciu de monitorizare domeniu?

Da, avem un serviciu complet de monitorizare a domeniilor, special creat pentru a-ți oferi liniștea și siguranța că prezența online a afacerii tale este întotdeauna protejată și în funcțiune optimă. Cu serviciul nostru de monitorizare domeniu, beneficiezi de: alerte timpurii, uptime garantat, securitate îmbunătățită, rapoarte personalizate.