+40 (21) 655-55-55
 1. NAV
 2. Certificate Ssl

Certificate SSL

Site-ul tău va deveni mai sigur cu instalarea unui certificat SSL.

Certificatul SSL este astăzi un standard industrial folosit de milioane de site-uri din întreaga lume pentru a proteja toate comunicările și datele care sunt transmise online prin intermediul site-urilor web.

   

  Preț

  Preț NAV

  Economie

  Comandă online

   

  Preț

  Preț NAV

  Economie

  Comandă online

  Algoritm

  Domenii securizate

  domain.com + www-domain.com

  Bară verde

  No

  Sigiliu de încredere

  Vizibilitatea motorului de căutare

  Licențe server(e) Apache, Ngnix, etc.

  Suport pentru smartphone

  Reemitere SSL

  Forma de validare

  Criptare CSR

  Compatibilitate browser

  Garanţie

  Timp de emitere

  Criptare SSL

  Compatibilitate OS

  Politică de rambursare

  Certificatul SSL te ajută să avansezi în clasamentul Google

  Google a anunţat că protocolul ”https://„ criptarea disponibilă exclusiv prin certificatele SSL este un factor pozitiv pentru poziţia în clasamentul de căutare ajutând inclusiv pentru SEO.

  Beneficii pentru tine

  Un certificat SSL va asigura securitatea afacerii tale online
  şi va determina un număr ridicat de clienţi fideli, mulţumiţi.

  Compatibilitate
  pe Mobil şi Browser

  Compatibilitatea cu browser-ele şi device-urile mobile este un lucru important în utilizarea certificatelor SSL. Acestea sunt compatibile cu 99.9% din browsere şi deviceuri mobile.

  Nivel de criptare puternic,
  128/250bit

  Toate certificatele SSL îţi sunt oferite cu o putere de criptare pe 128 biţi, dar pot fi emise până la 256 biţi. Aceste certificate sunt semnate cu o cheie privată pe 2048 biţi.

  Garanţie de până la
  $1.750,000

  Garanţia certificatelor reprezintă garanţia financiară oferită în cazul în care se dovedeşte că certificatul SSL a fost vulnerabil în faţa vreunui atac, iar această vulnerabilitate a condus la scurgeri de date.

  Beneficiezi de siguranţă
  la cel mai înalt nivel

  Certificatul SSL domain validation va fi emis în câteva minute, însă ulterior vom verifica dacă eşti titularul domeniului pe care doreşti să îl validezi.

  Certificatul SSL dorit nu este prezent în oferta noastră?

  Lasă-ne adresa de email și numărul de telefon și te contactăm noi.

  VREAU DETALII

  Întrebarea ta, răspunsul nostru

  Ce este un certificat SSL?

  SSL (Secure Sockets Layer) este un protocol standard de securitate care stabilește legături criptate între un server web și un browser, asigurând astfel comunicările care se întâmplă între un server web și browser ce rămân criptate și, prin urmare, private.

  Care sunt avantajele obţinerii unui certificat SSL pe site-ul meu?

  Certificatele SSL inspiră încredere şi arată vizitatorilor că le preţuieşti intimitatea. Un certificat SSL protejează informaţiile sensibile ale clienţilor tăi, cum ar fi numele, adresa, parola sau numărul cărţii de credit, prin criptarea datelor în timpul transmiterii de pe computerul lor către serverul web. SSL este standardul pentru securitatea web iar un certificat SSL este obligatoriu pentru comercializarea serviciilor de către un comerciant. De exemplu dacă intenţionezi să accepţi carduri de credit pe site-ul tău atunci în mod obligatoriu ai nevoie de un certificat SSL.

  De ce aş cumpăra un certificat SSL de la NAV?

  În primul rând, certificatele SSL acoperă servere securizate nelimitate. Acestea suportă criptare de până la 256 de biţi şi sunt recunoscute de cele mai importante browsere desktop şi mobile. În plus, suntem susţinuţi de cel mai rapid serviciu de instalare certificate SSL. Nu există nicio diferenţa tehnică între certificatele SSL oferite de noi şi cele oferite de alte companii, cu excepţia că putem bate orice preţ de pe piaţă. Şi da, nu este de mirare că suntem cel mai mare furnizor de certificate SSL din România - OnSSL.ro.

  Ce tip de certificat SSL am nevoie?

  Îţi vom răspunde la câteva întrebări pentru a te ajuta să găseşti certificatul SSL de care ai nevoie:

  1. Unde eşti situat?
  Certificatele noastre sunt emise la nivel mondial însă există şi câteva excepţii.


  2. Ai un site de afaceri sau personal?
  Dacă nu vinzi produse pe site-ul personal, un certificat SSL standard (DV) este suficient. Această informaţie este valabilă şi pentru site-urile de afaceri informative. Site-urile eCommerce ar trebui să utilizeze un certificat SSL EV - Extended Validation pentru un singur domeniu.


  3. Ce tip de server de găzduire web foloseşti?
  Certificatele SSL sunt funcţionale pe mai multe sau chiar multiple tip-uri de server (Apache, Nginx, etc). Pentru a proteja mai multe domenii de pe serverul Microsoft Exchange Server 2007, Exchange Server 2010 sau Live® Communications Server, atunci ai nevoie de un certificat SSL pentru mai multe domenii, UCC - Unified Communications Certificate.


  4. Ai nevoie de protejarea mai multor domenii?
  Wildcard-urile SSL acoperă mai multe subdomenii. De exemplu, utilizaţi un Wildcard pentru a proteja *.example.com, care ar acoperi magazinul shop.example.com, www.example.com şi orice alte subdomenii.
  SSL-urile UCC - Unified Communications Certificate vor acoperi mai multe domenii, subdomenii şi site-uri web. De exemplu, poţi securiza www.example.com, mail.example.com şi www.otherexample.com.


  5. Ai nevoie de un certificat SSL care să suporte tehnologia Intel vPro pentru administrarea de la distanţă a PC-urilor?
  Atunci vei avea nevoie de un certificat OV - Organization Validation.

  Ce este un Unified Communications Certificate (UCC)?

  Un certificat de comunicaţii unificate (Unified Communications Certificate - UCC) este un SSL care asigură mai multe nume de domenii, precum şi mai multe nume de gazde(host names) pentru un nume de domeniu. Un SSL UCC îţi va permite să asiguri un nume de domeniu primar şi până la 99 de domenii adiţionale (Subject Alternative Names - SANs) suplimentare cu un singur SSL. De exemplu, poţi utiliza un UCC pentru a proteja site-urile www.exemple.com, www.exemple.net şi www.exemple.org.


  UCC-urile sunt compatibile cu găzduirea partajată (shared hosting) şi sunt ideale pentru Microsoft® Exchange Server 2007, Exchange Server 2010 şi Microsoft Live® Communications Server. Cu toate acestea, sigiliul site-ului şi certificatul "Issued To" va afişa doar numele primului domeniu. Este necesar să reţii că toate conturile secundare de găzduire vor fi afişate şi în certificat, deci dacă nu doreşti ca site-urile să apară "conectate", nu trebuie să utilizezi acest tip de certificat.

  Ce este un certificat Wildcard SSL? ?

  Un certificat Wildcard SSL protejează domeniul principal şi un număr nelimitat de subdomenii. De exemplu, un singur certificat Wildcard poate asigura atât www.exemplu.com, cât şi blog.exemplu.com.
  Certificatul Wildcard securizează domeniul şi toate subdomeniile la nivelul pe care îl specifici atunci când trimiţi solicitarea pentru emiterea certificatului SSL.

  Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
  Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT