+40 (21) 655-55-55
  1. NAV
  2. Vps Hosting

VPS Hosting în Cloud

Enterprise! VPS hosting în cloud cu stocare pe SSD

Fiecare client ce optează pentru serviciul VPS hosting în cloud beneficiază de un server virtual dedicat (VPS/VDS) distinct, cu resurse hardware garantate şi cu propriul sistem de operare ce se poate instala din panoul de control.

S i l v e r

Perfect pentru un mic proiect

De la:

19 lunar

Pentru anual - 2 luni gratuite

Virtualizare KVM Cloud
Hostat în cloud NAV TAM01/NX

Aleg acest pachet

2 core 4600 MHz

Intel® Xeon® E5-2697v4

4 GB DDR4 ECC

Frecvenţă RAM 2133MHz

60 GB SSD

Smart Cloud Storage

Adrese IPv4 /32 (1 IP)

Adrese IPv6 /64 (Assigned)

100 Mb/s

Internet acces, Port 1 Gb/s

P l a t i n u m

Optimizat pentru afacerea ta

De la:

59 lunar

Pentru anual - 2 luni gratuite

Virtualizare KVM Cloud
Hostat în data center NAV RO/NX

Aleg acest pachet

8 core 18400 MHz

Intel® Xeon® E5-2697v4

12 GB DDR4 ECC

Frecvenţă RAM 2133MHz

100 GB SSD

Smart Cloud Storage

Adrese IPv4 /32 (1 IP)

Adrese IPv6 /64 (Assigned)

250 Mb/s

Internet acces, Port 1 Gb/s

O w n

Recomandat pentru companii mijlocii şi mari

Custom POWERFUL SERVER

HIGH AVAILABILITY

- Storage Distribuit

- Smart Cache

- Fault Tolerance

- Live Maintenance

- Live Migration

- Hypervisor KVM

Până la 72 core

Intel® Xeon® E5-2697v4

512 GB DDR4 ECC

Frecvenţă RAM 2133MHz

12 TB SSD

Smart Cloud Storage

Adrese IPv4 /24 (Assigned)

Adrese IPv6 /48 (Assigned)

Până la 10 Gb/s

Internet acces

High Availability Cluster

Un server VPS în cloud reprezintă echilibrul perfect între stabilitate şi performanţă, de aceea am conceput o infrastructură complet redundantă pentru a vă oferi cel mai ridicat uptime.

Virtualizare Cloud

Avantajele virtualizării în Cloud sunt net superioare virtualizării clasice. Resursele sunt distribuite pe mai multe maşini aflate în incinte de colocare, susţinute independent spre deosebire de virtualizarea clasică unde toate resursele unei instanţe virtuale se află pe o singură maşină fizică.

Infrastructură Cloud

Cu infrastructura Cloud resursele CPU şi RAM se află pe un nod de virtualizare, iar spaţiul de stocare SSD se află într-un cluster de maşini specializate pentru storage. Nodurile de virtualizare sunt grupate în clustere iar instanţele virtuale beneficiază de HA (High Availability).

Funcţionare continuă

Clusterul de storage SSD oferă Fault Tolerance: în cazul în care un nod devine inaccesibil instanţa virtuală nu este afectată. De asemenea oferă siguranţă crescută a datelor, performanţă superioară a hard discurilor clasice, scalabilitate nelimitată şi transparentă.

Mentenanţă fără griji

Un alt avantaj major al Cloud-ului este mentenanţă cu zero downtime. Inginerii noştri pot muta instanţele virtuale pe orice nod din cluster fără ca acest lucru să afecteze serverul VPS. Astfel orice maşină fizică din Cloud poate fi oprită pentru upgrade sau mentenanţă fără ca serverul VPS să fie oprit.

Fiecare plan include

Conectivitate la Internet

Pentru fiecare nod din cluster conexiunea la Internet este realizată prin multiple interfeţe 10Ge folosind redundanţă N2+1.

Trafic lunar necontorizat

Toate pachetele VPS hosting beneficiază de trafic necontorizat, astfel nu vei mai avea stresul că ai putea avea probleme având traficul limitat pentru serverul tău.

Suport atunci când ai nevoie

În cadrul centrului de date avem o echipă de ingineri cu experienţă specializaţi în securitatea, monitorizarea reţelei şi suport. Vei primi suport până la accesul root pe server şi pentru tot ce înseamnă infrastructura NAV Communications.

Fără perioadă minimă contractuală

Nu este necesar să semnezi un contract pe o perioadă minimă. Poţi comanda serviciul pentru perioada de timp aleasă de tine şi poţi renunţa oricând la acesta, însă fără să primeşti suma de bani achitată în avans dacă au trecut cele 10 zile garantate.

Tehnologie de virtualizare KVM
(Kernel-based Virtual Machine)

Cu tehnologia de virtualizare KVM vei avea control complet asupra configuraţiei pentru care vom aloca toate resurse garantate iar managementul îl vei putea face folosind un panou de control flexibil şi uşor de utilizat.

Protecţie DDoS
NAV AMS

Am dezvoltat propria protecţie împotriva atacurilor informatice „DDoS şi Flood” ce se bazează pe o soluţie de analizare a traficului la nivel de „packet” şi echipamente hardware performante echipate cu interfeţe de reţea 40GE.

Licențe

NAV Communications este partener oficial cPanel® şi CloudLinux®

cPanel/WHM Cloud

de la €18 lunar

CloudLinux pentru cPanel

€14 lunar

Windows 2008 R2 Standard Edition

€35 lunar

Întrebarea ta, răspunsul nostru

Cât timp durează activarea unui server VPS?

Activarea unui server VPS se face automat după înregistrarea plăţii. Odată activat, vei primi un email care va conţine toate datele necesare pentru administrarea acestuia.

Am cumpărat un VPS, acum ce fac?

Răspunsul simplu ar fi: Instalezi sistemul de operare, serviciile necesare pentru ca site-ul tău să funcţioneze, îţi faci configuraţia aplicaţiei şi gata. Dacă nu cunoşti detaliile acestor paşi, este foarte probabil să fi cumpărat VPS-ul degeaba. Noi te putem ajuta punctual în măsura în care timpul ne va permite, dar recunoaştem că este imposibil să ne asumăm promisiunea că putem oferi training unui utilizator începător de la zero până la nivelul la care are o aplicaţie instalată, optimizată şi securizată.

Câte domenii pot găzdui pe serverul VPS?

Oricâte doreşti. Limitele sunt cele impuse de resursele hardware şi spaţiul alocat. Poţi găzdui un domeniu, 100 sau 1000, dacă te încadrezi în resursele alocate.

Vreau să trec la un pachet superior, cum fac?

Din contul tău de client, selectezi serviciul dorit, dai click pe tab-ul Acţiuni de management şi alegi opţiunea Aplică upgrade sau downgrade pachetului. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să ai achitate toate facturile restante pentru respectivul serviciu.

Faceţi backup la VPS-uri?

Da, VPS-urile pe platforma KVM beneficiază de backup zilnic. Restore se poate face doar de către echipa noastră de ingineri şi doar contra-cost în funcţie de mărimea spaţiului ocupat de serverul VPS.

Nu îmi funcţionează VPS-ul, ce fac?

Înainte de a deschide un ticket de suport, încearcă să strângi cât mai multe detalii care ne vor ajuta să îţi dăm un răspuns cât mai rapid. Accesează interfaţa de administrare şi vezi dacă observi o problemă. Dacă respectiva pagină nu se încarcă, este foarte probabil să fie o problemă între PC-ul tău şi reţeaua noastră şi nu înseamnă că VPS-ul tău nu e funcţional, însă este cazul să deschizi un ticket pentru a putea să investigăm.

Termeni şi Condiţii

1. Utilizarea resurselor


a. Toate serverele VPS sunt monitorizate pentru a urmări consumul de resurse de pe masina fizică. În cazul în care un server VPS utilizează o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor), atunci acesta poate fi suspendat fără o notificare prealabilă.


b. Clienţii pot solicita îmbunătăţirea pachetului sau a resurselor alocate. Constituie responsabilitatea clientului să ne contacteze din timp pentru a solicita mărirea resurselor pentru a evita astfel suspendarea serverului.


2. Backup


a. Backup-ul este realizat zilnic per server VPS prin intermediul soluţiei de backup R1Soft, pe storage extern. Datele de pe serverul de backup sunt stocate pentru ultimele 10 zile calendaristice. NAV Communications nu poate oferi nici o garanţie pentru integritatea backup-ului.


b. Clientul poate integra propriile soluţii de backup însă fără să dăuneze în vreun fel maşinilor fizice din cloud.


c. NAV Communications nu este responsabilă în nici un fel pentru pierderea informaţiilor găzduite pe serverele VPS ca urmare a acţiunilor utilizatorilor, a atacurilor de tip hacking, sau datorită erorilor existente în aplicaţiile care nu sunt asociate cu serviciul.


3. Termene de plată, suspendare şi ştergere a serverului VPS


a. Clientul este de acord să achite contravaloarea serviciului VPS în avans faţă de perioada de timp în care acesta este furnizat.


b. Contravaloarea facturii se achită la începutul fiecărei perioade de plată, în termen de 7 zile calendaristice de la data emiterii facturii proforme.


c. Activarea serverului este realizată în aproximativ 5 minute de la confirmarea plăţii.


d. Depăşirea cu 2 zile a datei scadente pentru plată duce la suspendarea serverului.


e. Depăşirea cu 30 de zile a datei scadente duce la ştergerea ireversibilă a serverului.


Ultima revizuire a acestor Termeni şi Condiţii a fost realizată în data de 22.08.2017.

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT