+40 (21) 655-55-55
UK AT SA

4 motive pentru a utiliza Jetbackup

Există un motiv bun pentru care am ales JetBackup ca principalul nostru produs de back-up. Gândiți-vă, majoritatea datelor noastre de astăzi sunt digitale și există miliarde de site-uri online. Se par ...

Publicat la data de 02.08.2018

Actualizat la data de 22.02.2019

Scris de George Pavelescu

2 minute rămase

Există un motiv bun pentru care am ales JetBackup ca principalul nostru produs de back-up.
Gândiți-vă, majoritatea datelor noastre de astăzi sunt digitale și există miliarde de site-uri online. Se pare că practica obișnuită pentru documentarea vieții noastre este blogging-ul și social media. Site-urile de comerț electronic au înregistrat o creștere masivă în ultimii ani și s-au dovedit a fi o sursă de venituri minunate pentru oricine poate gestiona câteva clicuri necesare pentru a construi un site web WordPress împreună cu puțin timp și persistență.

Având în vedere aceste aspecte, există o nevoie urgentă de backupuri fiabile, automate și sigure. În timp ce suntem ocupați cu gestionarea vieții noastre online, avem nevoie de o soluție solidă pentru a o susține în cazul în care ceva nu merge bine și există întotdeauna ceva care nu merge bine, nu? Indiferent dacă este vorba de codare greșită, de o actualizare / un upgrade nereușit, de încercări de hacking reușite sau de date corupte, nu este nevoie de mult timp pentru ca o copie de rezervă să fie necesară pentru a vă restabili site-ul în starea inițială.

Ce este minunat este că nu aveți nevoie de furnizorul dvs. de găzduire pentru a vă restabili datele, puteți să o faceți cu ușurință de unul singur – Restaurarea completă a contului, restaurarea fișierelor / directoarelor, restaurare baze de date, recuperare în caz de catastrofe, DropBox, BackBlaze, SSH și multe altele!

Luați în considerare aceste 4 motive pentru a utiliza JetBackup:

1. Cost – Soluțiile pentru backup local includ infrastructura și spațiul de stocare – dacă vă aflați în domeniul IT, știți că acest lucru poate fi costisitor. Backup-ul cloud are costuri considerabil mai mari. Cele mai multe companii de hosting vor oferi backup „de bază”, dar va trebui să plătiți pentru ca versiunea „pro” să fie acoperită integral. Cu JetBackup aveți toate avantajele incluse în pachetul de găzduire!

2. Fiabilitate – Nimeni nu poate garanta vreodată un backup complet funcțional dacă nu oferă backup-uri de siguranță, așa cum facem noi.

3. Disaster Recovery– în timp ce majoritatea furnizorilor de servicii garantează 99,99% disponibilitate și uptime, realitatea dovedește că nu este cazul. Când au loc întreruperi, ai nevoie de un plan de recuperare în caz de catastrofe … din fericire această aplicație acoperă și astfel de situații.

4. Scalabilitate – Oferim mai multe backup-uri cu mai multe scheme de timp pentru mai multe destinații. În principiu vă oferim autonomia și puterea de a gestiona backup-urile așa cum doriți.

Restaurări, făcute simplu

Ca un exemplu despre cât de ușor este am adăugat niște capturi de ecran despre cum se fac restaurările în această platformă:

0

Articole relevante

23 Aug2019

Viteza de rețea, ce este și cum se măsoară

Citește mai departe
21 Aug2019

Diferențele dintre Linux și GNU/Linux

Citește mai departe
16 Aug2019

Cum poate un mallware să fure datele completate automat de către browser

Citește mai departe
30 Jul2019

Sfaturi pentru a vă asigura securitatea Web Gateway-ului

Citește mai departe
22 Jul2019

Cum ștergem automat activitatea web și istoricul locațiilor din contul Google

Citește mai departe
25 Jun2019

Cum monitorizăm activitatea pe un server Linux

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT