Apple lansează un nou pachet care combină serviciile sale majore pentru consumatori -Apple One

Apple lansează un nou pachet care combină serviciile sale majore pentru consumatori: Apple One. Cu această ofertă, puteți achiziționa diverse servicii Apple – de la streaming de muzică la stocar ...

Publicat la data de 01.10.2020

Actualizat la data de 01.10.2020

Scris de NAV Communications

3 minute rămase

Apple lansează un nou pachet care combină serviciile sale majore pentru consumatori: Apple One. Cu această ofertă, puteți achiziționa diverse servicii Apple – de la streaming de muzică la stocare în cloud și chiar cursuri de fitness – la reducere.

Ce este Apple One?

Apple oferă mai multe tipuri de abonament. Odată cu introducerea Apple One, puteți achiziționa mai multe servicii sau abonamente într-un pachet și puteți economisi bani față de a le cumpăra în secret, separat. De asemenea, veți avea o singură plată lunară.

În prezent, Apple oferă șase servicii care pot fi incluse în pachetul de abonamente Apple One, în funcție de planul pe care îl alegeți: Muzică, iCloud, TV+, Arcade, Știri+ și Fitness+. Acesta din urmă este un serviciu nou lansat de Apple în 2020 și poate fi achiziționat individual sau ca parte a pachetului Premier.

Serviciul Apple One va fi disponibil pe toate dispozitivele Apple: Apple Watch, iPhone, iPad, macOS și Apple TV și va fi disponibil mai târziu în 2020.

Iată o privire rapidă asupra unora dintre serviciile și abonamentele individuale Apple care vor fi incluse în pachetul Apple One (în funcție de pachetul pe care îl alegeți):

Apple Music: Cu Apple Music, aveți acces la peste 700 de milioane de melodii (și radio live) care pot fi transmise în flux pe toate dispozitivele dvs., inclusiv dispozitivele Android și browserul web.

Apple TV+: Apple TV+ poate fi transmis în flux pe streaming box și pe televizoarele smart, inclusiv pe dispozitivul de streaming Apple TV în sine. Apple TV+ este un serviciu de streaming fără anunțuri/reclame, cu emisiuni TV și filme create de Apple, numit în mod adecvat „Apple Originals”.

Apple News+: Cu Apple News+, abonații pot avea acces la revistele lor preferate, precum The Wall Street Journal și Los Angeles Times pe iPhone, Mac și iPad. Apple News+ include, de asemenea, povești audio, astfel încât să puteți asculta din mers, inclusiv asistență pentru Apple CarPlay.

Apple Arcade: Apple Arcade este un abonament care oferă acces la jocuri fără anunțuri, fără microtransacțiuni. Include peste 100 de jocuri pentru iPhone, iPad, Mac și dispozitive Apple TV.

iCloud Storage: Poate că cel mai vital serviciu Apple este iCloud Storage. iCloud este încorporat în fiecare dispozitiv Apple (cu un suport suplimentar pentru Windows) și stochează aproape totul – fotografiile, videoclipurile, notele, setările, parolele și multe altele – totul în cloud. Toți utilizatorii Apple primesc 5GB spațiu de stocare iCloud gratuit, dar după ce se atinge limita, se recomanda upgrade la spațiu de stocare mai mare, puteți face acest lucru pentru o taxă lunară.

Fitness+: Fitness+ este cel mai nou serviciu care intră pe lista serviciilor Apple mai târziu în 2020 și poate fi achiziționat ca abonament lunar la 9,99USD. Fitness+ găzduiește mai multe programe de antrenament pentru toate nivelurile de calificare și va fi disponibil în aplicația Fitness de pe iPhone, iPad și Apple TV.

Pentru mai multe informații despre ce servicii sunt pachetate în Apple One, căutați mai departe pe pagina Apple One listată pe site-ul Apple.

Cât costă?

Pachetul de servicii Apple One vine în trei pachete separate, cu servicii diferite în fiecare pachet.

ÎN LEGĂTURĂ CU: Câți bani economisiți cu Apple One?

Individual: Apple Music, Apple TV +, Apple Arcade și stocare iCloud de 50GB, la 14,95USD pe lună.

Familie: aceleași servicii pentru până la șase membri ai familiei, plus stocare iCloud de 200 GB, la 19,95USD pe lună.

Premier: Aceleași servicii plus Apple News+ și Apple Fitness+, plus 2TB stocare iCloud, pentru 29,95USD pe lună.

Fitness+ este un nou serviciu lansat la sfârșitul anului 2020, care include antrenamente pentru yoga, ciclism, alergare, exerciții de bază și forță, printre alte tipuri de antrenamente. Membrii vor avea acces la o experiență de antrenament personalizată cu mai mulți instructori pentru a viziona și alege de pe iPhone, iPad și Apple TV.

Apple One va include o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile pentru servicii pe care nu le-ați folosit. De exemplu, dacă nu ați încercat Apple News+, puteți obține o încercare de 30 de zile a serviciului respectiv. Abonamentul va fi reînnoit automat la sfârșitul perioadei de încercare gratuită, dar planul poate fi modificat sau anulat în orice moment.

Puteți alege planurile Family sau Premier și puteți adăuga până la cinci membri suplimentari ai familiei – pentru un total de șase utilizatori din planul Family sau Premier. Toți membrii planurilor Family sau Premier se pot conecta utilizând ID-ul Apple individual, astfel încât toți utilizatorii să aibă acces privat și recomandări personalizate.

Apple One va fi lansat în peste 100 de țări mai târziu în toamna anului 2020.

Pentru stocare în cloud vă recomandam servicii de backup în cloud de la NAV.

0

Articole relevante

24 Jun2022

Cum schimbă marketingul tradițional Inteligența Artificială?

Citește mai departe
20 Jun2022

Metaverse, unde realitatea devine virtuală

Citește mai departe
17 Jun2022

IoT și casele inteligente

Citește mai departe
26 Jan2021

Oferta NAV pentru VPS hosting a devenit mai atractivă!

Citește mai departe
11 Feb2020

Raritan® introduce nouă generație Economical KVM-over-IP

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT