Ar trebui să vă găzduiți blogul pe un server dedicat?

Indiferent dacă aveți un blog din motive personale sau ca un supliment pentru site-ul dvs. de afaceri, alegerea planului de găzduire potrivit este esențială. De prea multe ori, găzduirea web pentru bl ...

Publicat la data de 22.07.2022

Actualizat la data de 22.07.2022

Scris de NAV Communications

3 minute rămase

Indiferent dacă aveți un blog din motive personale sau ca un supliment pentru site-ul dvs. de afaceri, alegerea planului de găzduire potrivit este esențială. De prea multe ori, găzduirea web pentru bloguri nu este considerată o prioritate ridicată – iar alegerea unei soluțîi inadecvate ar putea face site-ul dvs. vulnerabil pentru hackeri și downtime.

Din fericire, găzduirea pe servere dedicate este o soluție eficientă. Există multe motive pentru a lua decizia să vă găzduiți blogul pe un server dedicat pentru a profita la maxim de fiecare postare nouă, pe care le vom prezenta mai jos:

Îmbunătățirea securității digitale
Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui plan de găzduire cu server dedicat este securitatea îmbunătățită, mai ales în comparație cu planurile de găzduire partajată sau bazate pe cloud. Indiferent de scopul blogului, ultimul lucru de care aveți nevoie este ca un hacker să obțină acces și să înceapă să facă postări în numele dvs. Acest lucru v-ar putea păta reputația de blogger – și, desigur, dacă blogul este conectat la afacerea dvs, v-ar putea afecta chiar site-ul principal.

Cu un plan de găzduire cu server dedicat, vă puteți păstra blogul și conținutul în siguranță și vă puteți bucura de o liniște suplimentară.

Evitați timpul de nefuncționare devastator
Perioadele de downtime neașteptat nu sunt doar o problemă uriașă, dar vă pot afecta și reputația ca blogger. Când utilizatorii vin pe site-ul dvs. pentru a vă citi blogul, și sunt întâmpinați cu o eroare de server va crea probabil frustrare. Unii dintre cititorii dvs. obișnuiți ar putea chiar să decidă să nu mai revină pe site-ul dvs., ca urmare a acestor incidente.

Trecerea la găzduire pe server dedicat înseamnă că veți avea întotdeauna cele mai de încredere servere care vă țin blogul online. Drept urmare, puteți evita perioadele de downtime neașteptat și vă puteți asigura că cititorii dvs. revin pentru mai multe articole.

Bucurați-vă de scalabilitate ușoară
Prin însăși natura lor, planurile de găzduire pe servere dedicate sunt ușor de personalizat, făcându-le ideale pentru scalare pe măsură ce numărul dvs. de cititori crește și nevoile dvs. se schimbă. De exemplu, dacă aveți nevoie de mai multă lățime de bandă pentru a gestiona o bază de cititori în creștere, puteți face modificările necesare în contul dvs. și puteți menține funcționarea serverului fără probleme.

Nu se poate spune același lucru despre un plan de găzduire partajat sau bazat pe cloud unde s-ar putea să fiți blocat la setările contului curent timp de luni de zile sau să fiți forțat să plătiți o sumă extra pentru a face modificările dorite.

Îmbunătățiți-vă optimizarea pentru motoarele de căutare
Succesul blogului dvs. se bazează (cel puțin într-o anumită parte) pe clasamentul în motoarele de căutare. Dacă sunteți interesat să vă sporiți eforturile de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), atunci trecerea la un server dedicat este de fapt unul dintre cele mai simple și mai eficiente lucruri pe care le puteți face. Acest lucru se datorează faptului că găzduirea dedicată vă oferă o fiabilitate mai mare și o latență mai mică, afectând direct clasamentul în motoarele de căutare.

Îmbunătățiți vitezele de încărcare a paginii
Vorbind despre viteză, este esențial să vă asigurați că blogul dvs. și toate imaginile, graficele și videoclipurile sale se încarcă rapid și fără probleme pentru cititori. Acest lucru îi va face să revină de fiecare dată când publicați o nouă postare. Găzduirea blogurilor pe un server dedicat este cea mai bună modalitate de a îmbunătăți viteza de încărcare a paginii, deoarece 100% din resursele aferente vor fi dedicate contului dvs.

Sunteți gata să faceți schimbarea?
Dacă sunteți interesat să găzduiți un blog pe un server dedicat, NAV Communications are o mulțime de opțiuni personalizabile din care să alegeți. Luați legătura cu echipa noastră astăzi pentru a găsi planul perfect pentru nevoile dvs., apoi luați decizia în schimbarea planului de găzduire chiar astăzi!

0

Articole relevante

14 Jul2022

Ce să alegem: server dedicat sau VPS?

Citește mai departe
11 May2022

Cum protejezi site-ul împotriva hackerilor

Citește mai departe
04 Apr2022

Ce este SMTP

Citește mai departe
17 Mar2022

Ce este LiteSpeed și cum te poate ajuta

Citește mai departe
07 Mar2022

Pluginuri WordPress necesare sau recomandate pentru site-ul tău

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT