Ar trebui să vă găzduiți blogul pe un server dedicat?

Indiferent dacă aveți un blog din motive personale sau ca un supliment pentru site-ul dvs. de afaceri, alegerea unui server dedicat este esențială. De prea multe ori, găzduirea web pentru bloguri nu e ...

Publicat la data de 22.07.2022

Actualizat la data de 05.10.2022

Scris de NAV Communications

3 minute rămase

Indiferent dacă aveți un blog din motive personale sau ca un supliment pentru site-ul dvs. de afaceri, alegerea unui server dedicat este esențială. De prea multe ori, găzduirea web pentru bloguri nu este considerată o prioritate ridicată – iar alegerea unei soluțîi inadecvate ar putea face site-ul dvs. vulnerabil pentru hackeri și downtime.

Din fericire, găzduirea pe servere dedicate este o soluție eficientă. Există multe motive pentru a lua decizia să vă găzduiți blogul pe un server dedicat pentru a profita la maxim de fiecare postare nouă, pe care le vom prezenta mai jos:

Îmbunătățirea securității digitale

Avantajele unui plan de găzduire cu server dedicat este securitatea îmbunătățită în comparație cu găzduirea partajată. Ultimul lucru de care aveți nevoie este ca un hacker să obțină acces și să facă postări în numele dvs. Acest lucru v-ar putea păta reputația de blogger – și, desigur, v-ar putea afecta chiar site-ul principal.

Cu un server dedicat, vă puteți păstra blogul și conținutul în siguranță și vă puteți bucura de o liniște suplimentară.

Evitați timpul de nefuncționare

Perioadele de downtime neașteptat nu sunt doar o problemă uriașă, dar vă pot afecta și reputația ca blogger. Când utilizatorii vin pe site-ul dvs. pentru a vă citi blogul, și sunt întâmpinați cu o eroare de server va crea probabil frustrare. Unii dintre cititorii dvs. obișnuiți ar putea chiar să decidă să nu mai revină pe site.

Trecerea la server dedicat înseamnă că veți avea întotdeauna cele mai de încredere servere care vă țin blogul online. Drept urmare, puteți evita perioadele de downtime neașteptat și vă puteți asigura că cititorii dvs. revin pentru mai multe articole.

Bucurați-vă de scalabilitate ușoară cu un server dedicat

Serverele dedicate sunt ușor de personalizat, făcându-le ideale pentru scalare pe măsură ce numărul de cititori crește. De exemplu, dacă aveți nevoie de mai multă lățime de bandă pentru a gestiona o bază de cititori în creștere, puteți face modificările necesare în contul dvs. și puteți menține funcționarea serverului fără probleme.

Nu se poate spune același lucru despre un plan de găzduire partajat sau bazat pe cloud. S-ar putea să fiți blocat la setările contului curent sau să plătiți o sumă extra pentru a face modificările dorite.

Îmbunătățiți-vă optimizarea pentru motoarele de căutare

Succesul blogului dvs. se bazează (cel puțin într-o anumită parte) pe clasamentul în motoarele de căutare. Dacă sunteți interesat să sporiți optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), atunci trecerea la un server dedicat este calea. Acest lucru se datorează faptului că găzduirea dedicată vă oferă o fiabilitate mai mare.

Îmbunătățiți vitezele de încărcare a paginii

Vorbind despre viteză, este esențial să vă asigurați că blogul și toate imaginile, graficele și videoclipurile sale se încarcă rapid și fără probleme pentru cititori. Acest lucru îi va face să revină de fiecare dată când publicați o nouă postare. Găzduirea blogurilor pe un server dedicat este cea mai bună modalitate de a îmbunătăți viteza de încărcare a paginii, deoarece 100% din resursele aferente vor fi dedicate contului dvs.

Sunteți gata să faceți schimbarea cu un server dedicat?

Dacă sunteți interesat să găzduiți un blog pe un server dedicat, NAV Communications are o mulțime de opțiuni personalizabile din care să alegeți. Luați legătura cu echipa noastră astăzi pentru a găsi planul perfect pentru nevoile dvs., apoi luați decizia în schimbarea planului de găzduire chiar astăzi!

0

Articole relevante

28 Nov2022

Ce este Uptime-ul în Găzduire Web?

Citește mai departe
25 Nov2022

Ce este cPanel și cu ce mă ajută?

Citește mai departe
22 Nov2022

Cum îmi dezvolt o companie de hosting?

Citește mai departe
18 Nov2022

Diferența între un server dedicat și un VPS în cloud

Citește mai departe
02 Nov2022

Web Hosting vs Găzduire WordPress

Citește mai departe
06 Oct2022

Prioritatea pentru serviciul de suport oferit clienților noștri

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT