Ce este R1Soft?

R1Soft este o soluție de backup de date care face valuri în industria de IT și web hosting. R1Soft ar putea fi soluția pentru companiile cu resurse server reduse, precum și probleme în materie de tehn ...

Publicat la data de 11.06.2018

Actualizat la data de 22.02.2019

Scris de NAV Communications

3 minute rămase

R1Soft este o soluție de backup de date care face valuri în industria de IT și web hosting. R1Soft ar putea fi soluția pentru companiile cu resurse server reduse, precum și probleme în materie de tehnicieni de server.

Ce este R1Soft?

Protecția continuă a datelor R1Soft (CDP) este o facilitate de backup aproape neîntreruptă pentru serverele Windows și Linux. Este proiectat să fie cel mai eficient și fiabil de pe piața actuală.

A fost proiectat de compania R1Soft din Houston, Texas. R1Soft a fost lider în industria de backup a serverelor pentru aproape un deceniu. R1Soft a fost achiziționat de Continuum în 2014.

Companiile care utilizează în prezent R1Soft pentru serviciile de backup includ Infolink, Ringaloo, iWeb, Redbee și PhoenixNAP. În ansamblu, aproximativ 1800 de companii de găzduire web folosesc R1Soft ca soluție de backup, protejând mai mult de 250.000 de servere la nivel global.

Cum funcționează R1Soft CDP?

Există două părți ale modului în care funcționează R1Soft: agentul CDP și serverul CDP.

Diferența dintre soluțiile R1Soft și alte soluții de backup se găsește în procesul de instalare.

Când instalați R1Soft, acesta creează o copie de rezervă a tuturor fișierelor de pe serverul dvs. această replică toate datele și structura datelor într-o arhivă salvată pe hard-disc. Această copie de rezervă se numește „replică inițială”. Crearea backup-ului inițial ar putea dura ceva timp, în funcție de cantitatea de date de care este nevoie pentru replicare. Din fericire, odată ce backup-ul inițial (sau replica) este complet, totul devine mai rapid și mai ușor. R1Soft monitorizează toată activitatea de pe serverul dvs. și urmărește orice modificare. Data viitoare când executați o copie de rezervă, aceasta susține numai modificările pe care le-ați efectuat de la backup-ul precedent.

Acest lucru înseamnă că puteți face backup sistemului la fiecare 15 minute, fără a întrerupe funcționarea.

R1Soft este controlat printr-o interfață bazată pe web. Există, de asemenea, un plugin care poate fi instalat în conturile cPanel, astfel încât să puteți gestiona propriul program de backup. Nivelurile de acces pot fi stabilite între grupuri de către administratori, astfel încât nimeni nu are puterea de a schimbă nimic. Privilegiile pot fi atribuite în funcție de nivelul de cunoștințe și experiență. Aplicația web înseamnă, de asemenea, că puteți efectua copii de rezervă de la distanță. Ati putea sta în Londra, efectuând o copie de rezervă a serverului tău în San Francisco.

Dacă trebuie să reveniți la o copie de siguranță anterioară, aceasta poate fi gestionată prin intermediul aplicației web. Este simplu de utilizat și menține timpul de întrerupere și pierderea datelor la un nivel minim. Puteți restabili fișierele individuale, directoarele sau sistemele de fișiere dacă este necesar. Desigur, puteți efectua o restaurare totală.

R1Soft oferă, de asemenea, o replicare de la un site la altul, astfel încât să puteți crea copii de rezervă pentru servere, indiferent de poziția lor geografică. Acest lucru este esențial pentru companiile care utilizează mai mult de un server în locații diferite.

Beneficii R1Soft

Folosind metode convenționale, backup-urile consumă foarte mult timp și scurg resursele serverului. Realizarea unei copii de rezervă a întregului dvs. sistem necesită timp și încetinește sistemul. Din acest motiv, companiile ar putea reduce numărul de copii de rezervă care ar fi efectuate.

Mai puține copii de siguranță vă lasă vulnerabili și puteți să pierdeți date importante. Dacă trebuie să reveniți la o copie de siguranță anterioară, ați pierde tot ce ați creat în perioada dintre copiile de rezervă. Ați putea pierde informații vitale despre afaceri, grafică, copie, cod, etc.

Beneficiul numărul unu al R1Soft este capacitatea de a face backup la serverul dvs. la fel de des că la fiecare 15 minute fără a fi o scurgere masivă pe resursele serverului. Dacă ar trebui să utilizați ultima copie de rezervă, ați pierde doar orice a creat în ultimele 15 minute.

Resursele sistemului dvs. pot fi utilizate în moduri care să servească mai bine clienților dvs.

De asemenea, reduce spațiul necesar în arhivăre pentru a stoca toate datele de rezervă. Este pur și simplu mai eficient. Software-ul R1Soft este extrem de ușor, necesitând memorie de doar 1 GB pentru a funcționa. Pentru fiecare 1TB de date pe care le adăugați pe servere, compania dvs. trebuie să adauge 2GB de memorie. Acest lucru înseamnă că R1Soft este scalabil, în creștere pe măsura creșterii afacerii dvs.

R1Soft funcționează pe servere Windows și Linux, fizice și virtuale. Datele stocate sunt criptate cu AES-256 Disk Encryption, adăugând un nivel suplimentar de securitate datelor. Suportul tehnic pentru R1Soft este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, cu chat live în timpul orelor normale de lucru.

0

Articole relevante

13 May2020

Lucruri de făcut înainte de a deschide un site web de lifestyle

Citește mai departe
22 Apr2020

Cum se schimbă parola unui cont de e-mail în cPanel, 5 pași simpli

Citește mai departe
07 Apr2020

Ce inseamnă și cum se rezolvă eroarea 404?

Citește mai departe
16 Mar2020

Cum să creați o adresă de e-mail din cPanel și cum configurați un client de e-mail

Citește mai departe
24 Feb2020

40 de comenzi utile pentru serverul Linux

Citește mai departe
07 Feb2020

Cum să aflați erorile din PrestaShop

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT