Centrele de date din Marea Britanie nu pot face față căldurii

Mai multe din centrele de date cloud din Marea Britanie au suferit întreruperi în această săptămână, deoarece temperaturile record au lovit țara. Pe măsură ce temperaturile din UK au atins un record d ...

Publicat la data de 25.07.2022

Actualizat la data de 05.10.2022

Scris de NAV Communications

2 minute rămase

Mai multe din centrele de date cloud din Marea Britanie au suferit întreruperi în această săptămână, deoarece temperaturile record au lovit țara.

Pe măsură ce temperaturile din UK au atins un record de 40 de grade Celsius marți, centrele de date Oracle și Google Cloud au raportat defecțiuni legate de răcire. Acest lucru provocând probleme clienților care încercau să acceseze serviciile.

Mai multe servicii Oracle Cloud Infrastructure au fost întrerupte, inclusiv resurse de rețea, stocare și resurse de calcul. Acestea fiind alimentate de servere din sudul Angliei, unde temperaturile au fost printre cele mai ridicate înregistrate în istorie.

Un mesaj a apărut pe pagina de stare a Oracle la 4:41 p.m. BST afirmând: „Ca urmare a temperaturilor nesezoniere din regiune, un subset al infrastructurii de răcire din Centrul de date din Regatul Unit de Sud (Londra) a întâmpinat o problemă.”

Începând cu 4:57 a.m. BST miercuri dimineață, pagina de stare a Oracle încă arăta întreruperi ale serviciului pentru un subset de resurse Oracle Integration Cloud, compania afirmând că „inginerii lucrează activ pentru a pastra în funcțiune resursele de serviciu rămase”.

Probleme în centrele de date Google

Google Cloud a identificat pentru prima dată o problemă cu centrul său de date la 6:13 p.m. BST, informând clienții prin intermediul paginii de actualizare a stării că a avut loc „o defecțiune legată de răcire” într-una dintre clădirile sale care găzduiește zona europe-west2 pentru regiunea europe-west2.

Google a adăugat că, pentru a preveni deteriorarea mașinilor și o întrerupere prelungită, „am oprit o parte a zonei și limităm lansările anticipate Google Compute Engine (GCE).

Începând cu ora 4:45 a.m. BST, pagina de stare a Google Cloud a spus că problema legată de răcire a fost rezolvată. Insa a remarcat că „un număr mic de HDD confruntă cu un impact și vor prezenta erori de IO”. Clienții care se confruntă în continuare cu probleme li se spune să contacteze serviciul de asistență pentru produse Google Cloud.

Centrele de date nu au fost singurele care au avut de suferit în mijlocul temperaturilor în creștere. O mare parte a infrastructurii Marii Britanii nu a fost construită pentru a rezista la căldura de 40 de grade. Ceea ce a cauzat topirea pistelor aeroportuare, focul liniilor electrice aeriene de pe căile ferate, și incendii.

0

Articole relevante

30 Nov2022

Centrele de date sustenabile ale viitorului

Citește mai departe
21 Sep2022

Serviciul de găzduire web. Ce este?

Citește mai departe
08 Sep2022

Plan de întreținere a site-ului web. Ai nevoie?

Citește mai departe
23 Aug2022

Aparatele inteligente ne fac viața mai ușoară

Citește mai departe
22 Jul2022

Ar trebui să vă găzduiți blogul pe un server dedicat?

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT