Chrome primește protecție mai bună împotriva phishingului și a programelor malware pe iOS

Mai multe funcții noi sunt pregătite pentru versiunea iOS a Chrome, inclusiv măsuri de securitate sporite pentru malware și atacuri de tip phishing. Un anunț de la Google detaliază cinci funcții noi p ...

Publicat la data de 11.07.2022

Actualizat la data de 11.07.2022

Scris de NAV Communications

2 minute rămase

Mai multe funcții noi sunt pregătite pentru versiunea iOS a Chrome, inclusiv măsuri de securitate sporite pentru malware și atacuri de tip phishing.

Un anunț de la Google detaliază cinci funcții noi planificate pentru următoarea actualizare a versiunii Chrome pe iOS. Începe cu Navigarea sigură îmbunătățită, care a fost disponibilă pentru Chrome înca din 2020, ajungând pe platformele mobile Apple. Când este activat, vă va avertiza în mod preventiv dacă o pagină web este nesigură și vă poate notifica dacă datele dvs. (de exemplu, numele de utilizator, parolele) au fost compromise.

Pe lângă noul strat de securitate, următoarea iterație va adăuga și opțiunea de a configura completarea automată a parolei prin iPhone-ul tău. Ceva care pare a fi puțin mai ușor decât metoda actuală de salvare a parolelor în Chrome pe iOS.

Navigarea primește, de asemenea, o ajustare, cu adăugarea de noi sugestii Discover și acces mai ușor la favorite, marcaje și file recente. Toate acestea pot fi accesate dintr-o pagină nouă din browser.

Pentru a continua cu modificările de navigare, traducerile primesc și ele o actualizare. Potrivit Google, un model de ID de limbă actualizat va putea determina limba folosită pe o pagină web, apoi o va traduce automat în funcție de preferințele dvs. de limbă.

În cele din urmă, există Chrome Actions, care vor fi accesibile din bara de adrese a Chrome. Aceste acțiuni servesc ca și comenzi pe care le puteți tasta direct în bara de adrese, mai degrabă decât să trebuiască să căutați prin meniuri și setări. În prezent, acțiunile Chrome planificate inițiale includ „ștergerea datelor de navigare”, „deschiderea filei incognito” și „setarea Chrome că browser implicit”.

Cea mai recentă actualizare Chrome iOS nu a fost lansată încă, dar Google spune că are și mai multe planificate pentru „săptămânile următoare”, așa că este posibil să vedem următoarea actualizare relativ curând.

0

Articole relevante

26 May2023

Introducere în HTML: Limbajul de bază al paginilor web

Citește mai departe
17 May2023

Ce este PHP?

Citește mai departe
10 May2023

Ce este Web Design?

Citește mai departe
04 May2023

Conexiunea prin fibră optică

Citește mai departe
02 May2023

Ce sunt administratorii de rețea?

Citește mai departe
24 Apr2023

Ce este o rețea?

Citește mai departe

Comentarii