Chrome primește protecție mai bună împotriva phishingului și a programelor malware pe iOS

Mai multe funcții noi sunt pregătite pentru versiunea iOS a Chrome, inclusiv măsuri de securitate sporite pentru malware și atacuri de tip phishing. Un anunț de la Google detaliază cinci funcții noi p ...

Publicat la data de 11.07.2022

Actualizat la data de 11.07.2022

Scris de NAV Communications

2 minute rămase

Mai multe funcții noi sunt pregătite pentru versiunea iOS a Chrome, inclusiv măsuri de securitate sporite pentru malware și atacuri de tip phishing.

Un anunț de la Google detaliază cinci funcții noi planificate pentru următoarea actualizare a versiunii Chrome pe iOS. Începe cu Navigarea sigură îmbunătățită, care a fost disponibilă pentru Chrome înca din 2020, ajungând pe platformele mobile Apple. Când este activat, vă va avertiza în mod preventiv dacă o pagină web este nesigură și vă poate notifica dacă datele dvs. (de exemplu, numele de utilizator, parolele) au fost compromise.

Pe lângă noul strat de securitate, următoarea iterație va adăuga și opțiunea de a configura completarea automată a parolei prin iPhone-ul tău. Ceva care pare a fi puțin mai ușor decât metoda actuală de salvare a parolelor în Chrome pe iOS.

Navigarea primește, de asemenea, o ajustare, cu adăugarea de noi sugestii Discover și acces mai ușor la favorite, marcaje și file recente. Toate acestea pot fi accesate dintr-o pagină nouă din browser.

Pentru a continua cu modificările de navigare, traducerile primesc și ele o actualizare. Potrivit Google, un model de ID de limbă actualizat va putea determina limba folosită pe o pagină web, apoi o va traduce automat în funcție de preferințele dvs. de limbă.

În cele din urmă, există Chrome Actions, care vor fi accesibile din bara de adrese a Chrome. Aceste acțiuni servesc ca și comenzi pe care le puteți tasta direct în bara de adrese, mai degrabă decât să trebuiască să căutați prin meniuri și setări. În prezent, acțiunile Chrome planificate inițiale includ „ștergerea datelor de navigare”, „deschiderea filei incognito” și „setarea Chrome că browser implicit”.

Cea mai recentă actualizare Chrome iOS nu a fost lansată încă, dar Google spune că are și mai multe planificate pentru „săptămânile următoare”, așa că este posibil să vedem următoarea actualizare relativ curând.

0

Articole relevante

15 Sep2022

Codurile de stare HTTP

Citește mai departe
14 Sep2022

Certificatele SSL

Citește mai departe
12 Sep2022

Site Mobile-Friendly. Ai așa ceva?

Citește mai departe
08 Sep2022

Plan de întreținere a site-ului web. Ai nevoie?

Citește mai departe
06 Sep2022

Navigarea web privată. Mituri comune

Citește mai departe
01 Sep2022

Internet sau Web: Care este diferența?

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT