+40 (21) 655-55-55
UK AT SA

Cisco lansează primul său server construit pentru sarcini de lucru AI și ML

Cisco a introdus primul său server Unified Compute System (UCS) proiectat special pentru a se ocupa de volumul de lucru al inteligenței artificiale (AI) și al învățării mașinilor (ML). Cisco UCS C480 ...

Publicat la data de 01.11.2018

Actualizat la data de 22.02.2019

Scris de George Pavelescu

2 minute rămase

Cisco a introdus primul său server Unified Compute System (UCS) proiectat special pentru a se ocupa de volumul de lucru al inteligenței artificiale (AI) și al învățării mașinilor (ML). Cisco UCS C480 ML este proiectat special pentru cercetătorii de date care lucrează cu AI și ML în fiecare etapă a ciclului de viață.

Nu este ca și cum Cisco a făcut ceva extraordinar de special pentru acest server; sunt doar o mulțime de componente foarte performanțe. Serverul UCS C480 ML M5 este un dispozitiv de 4U cu cele mai recente procesoare Intel Xeon și 8 GPU-uri Nvidia Tesla V100-32G cu interconectări NVLink.

Configurația de vârf conține două procesoare Xeon, până la 128 GB de memorie RAM DDR4, 24 de hard discuri SATA sau SSD, șase unități SSD NVMe și patru carduri de interfață virtuală x100G (VIC). UCS C480 ML M5 este proiectat să funcționeze cu serverele Cisco și sistemele HyperFlex cu unități de procesare grafică.

Cisco spune că va acoperi fiecare etapă de viață a ciclului AI și ML cu acest server. Aceasta variază de la colectarea și analiza datelor până la pregătirea acestora și instruirea în centrul de date, la inferența în timp real din inima AI. Este proiectat pentru a permite clienților să extragă mai multe informații din datele lor și să le folosească pentru a lua decizii mai bune și mai rapide.

Cu noul său centru de dezvoltare DevNet AI și DevNet Ecosystem Exchange, Cisco oferă, de asemenea, oamenilor de știință și dezvoltatorilor de date instrumentele și resursele pentru a crea o nouă generație de aplicații.

Caracteristicile Cisco UCS

Există, de fapt, destul de puține știri în jurul acestui anunț. Serverul UCS este conceput pentru a lucra cu aplicații containerizate și cu modele de calcul multicloud pentru sisteme AI cu seturi de date stocate pe mai multe servere și servicii.

Este pe deplin compatibil cu stackul de soluții AI al Cisco, care include Data Science Workbench de la Cloudera, care suportă cadre precum TensorFlow și PyTorch, Hadoop 3.1 Hoodonworks, Apache Spark cu containerele și încărcările analitice Google TensorFlow și conductele de date MapR.

Cisco lucrează, de asemenea, cu Hortonworks pentru a valida Hadoop 3.1 într-un design în care Cisco UCS C480 ML face parte din clusterul mare de date, stocând date pe discurile C480 ML și susținând containerele Docker care rulează încărcări analitice cum ar fi Apache Spark și Google TensorFlow care necesită atât procesoare, cât și unități de procesare grafică.

Serverul Cisco UCS C480 ML M5 se bazează pe portofoliul Cisco UCS B-Series, C-Series și HyperFlex. Acesta va fi disponibil pentru a fi cumpărat de la partenerii Cisco în Q4 2018, împreună cu o gamă de capabilități de sprijin AI și ML de la Cisco Services, care includ analize, învățare profundă și automatizare.

0

Articole relevante

06 Nov2019

Procesoarele Epyc de la AMD continuă să câștige teren

Citește mai departe
16 Sep2019

Dell EMC îmbunătățește sistemele de stocare PowerMax

Citește mai departe
26 Jul2019

Distribuții Linux care merită încercate în 2019

Citește mai departe
02 Jul2019

Rusia cere acces la serverele furnizorilor de servicii VPN

Citește mai departe
14 May2019

Când va fi lansat Debian 10

Citește mai departe
10 May2019

Red Hat Enterprise Linux 8 (RHEL 8) Caracteristici și review

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT