Copiați site-ul dvs. utilizând FTP

Este posibil să aveți nevoie să copiați site-ul dvs. Web din mai multe motive. Poate că trebuie să mutați site-ul într-un alt serviciu de găzduire. Poate doriți doar să aveți o copie de rezervă a site ...

Publicat la data de 03.01.2019

Actualizat la data de 22.02.2019

Scris de NAV Communications

3 minute rămase

Este posibil să aveți nevoie să copiați site-ul dvs. Web din mai multe motive. Poate că trebuie să mutați site-ul într-un alt serviciu de găzduire. Poate doriți doar să aveți o copie de rezervă a site-ului dvs. în cazul în care datele de pe serverul web se pierd. FTP este o modalitate prin care puteți copia site-ul dvs. Web.

Copierea site-ului dvs. folosind FTP este cea mai ușoară și mai precisă metodă de copiere a unui site web. FTP înseamnă File Transfer Protocol și pur și simplu transferă fișiere de la un computer la altul. În acest caz, veți transfera fișierele site-ului web de pe serverul pe care este găzduit site-ul dvs. pe computer.

De ce să folosiți FTP?

Mai întâi, alegeți un program FTP. Unele sunt gratuite, unele nu sunt, multe au versiuni de încercare, astfel încât să le puteți încerca mai întâi.

Înainte de a descărca și instala un program FTP în acest scop, asigurați-vă că serviciul dvs. de găzduire oferă serviciul FTP. Multe servicii ieftine de găzduire nu oferă această opțiune.

Utilizarea FTP

După ce ați descărcat și instalat programul FTP, sunteți gata să îl configurați. Veți avea nevoie de mai multe informații de la departamentul tehnic al serviciului de găzduire.

Găsiți instrucțiunile FTP de la serviciul dvs. de găzduire. Veți avea nevoie să cunoașteți numele de gazdă sau adresa gazdă. De asemenea, trebuie să aflați dacă au un director Host Remote, multe companii nu oferă această facilitate. Celelalte informații de care veți avea nevoie sunt numele de utilizator și parola pe care le utilizați pentru a vă conecta la serviciul de găzduire. Încă un lucru pe care ar trebui să-l faceți este să creați un dosar pe calculatorul dvs., în special pentru a pune fișierele și introduceți-l în linia de director local (va arăta ceva de genul c: \ myfolder).

După ce ați adunat toate aceste informații, deschideți programul dvs. FTP și introduceți informațiile pe care le dețineți.

Transferul propriu-zis

După ce vă conectați la serverul web utilizând programul dvs. FTP, veți vedea o listă de fișiere care aparțin site-ului dvs. într-o parte și folderul unde veți dori să copiați aceste fișiere ale site-ului în cealaltă parte.

Selectați fișierele pe care doriți să le copiați făcând clic pe sau făcând clic pe unul și, ținând încă apăsat butonul mouse-ului, glisați cursorul în jos până când evidențiați toate fișierele pe care doriți să le copiați. Puteți de asemenea să faceți clic pe un fișier, să țineți apăsat butonul de shift al tastaturii și apoi faceți clic pe ultimul fișier, sau să faceți clic pe un fișier, țineți apăsat butonul ctrl și faceți clic pe celelalte fișiere pe care doriți să le copiați.

Odată ce toate fișierele pe care doriți să le copiați sunt evidențiate, faceți clic pe butonul de transfer de fișiere, care poate arăta ca o săgeată. Se vor copia apoi pe computerul dvs. în timp ce așteptați relaxat. Sugestie: Nu selectați prea multe fișiere dintr-o dată, deoarece în cazul în care se blochează va trebui să o luați de la capăt.

0

Articole relevante

14 Feb2020

Diferența dintre subdomenii, domeniile addon și domeniile parcate

Citește mai departe
07 Feb2020

Cum să aflați erorile din PrestaShop

Citește mai departe
03 Feb2020

Addon Domains - Gestionarea mai multor domenii dintr-un singur cont de găzduire

Citește mai departe
28 Jan2020

Cum se schimbă versiunea și extensiile PHP din cPanel?

Citește mai departe
11 Apr2019

Gazduirea: SSD sau HDD

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT