cPHulk este acum chiar mai puternic

Securitatea este o prioritate imensă pentru echipa cPanel. Nu numai că ne asigurăm că oferim tot ce putem pentru a păstra clienții noștri protejați, dar oferim, de asemenea, modalități pentru clienții ...

Publicat la data de 27.02.2018

Actualizat la data de 22.02.2019

Scris de NAV Communications

2 minute rămase

Securitatea este o prioritate imensă pentru echipa cPanel. Nu numai că ne asigurăm că oferim tot ce putem pentru a păstra clienții noștri protejați, dar oferim, de asemenea, modalități pentru clienții noștri de a păstra informațiile clienților lor în siguranță. Una dintre cele mai apreciate funcții pentru securitatea web, e-mail și server este cPHulk. Această caracteristică, care oferă o mare protecție împotriva atacurilor de forță brute, a făcut parte din suita noastră de securitate de ani de zile – și acum este chiar mai puternică odată cu lansarea versiunii 70 cPanel & WHM.

Ce este un atac „Brute Force”?

Ați fost frustrat când ați fost blocat dintr-un cont după câteva încercări de parolă eșuate?

În timp ce pentru dvs. este frustrant, această este o măsură de securitate folosită pentru a vă asigura că software-ul rău intenționat nu reușește să-și transmită tentaculele în datele dvs. personale sau de client. Într-un atac de forță brută, un atacator încearcă să pună stăpânire pe un cont de utilizator prin introducerea repetată a mai multor parole aleatorii. Deși această metodă de hacking nu este deosebit de rafinată, ea poate funcționa. Acest aspect face protejarea dvs și mai importantă.

Cum funcționează cPHulk

cPHulk este inclus că parte a tuturor instalațiilor cPanel & WHM și poate fi folosit pentru a monitoriza și bloca toate încercările de conectare la cPanel, WHM, FTP, email și SSH. Acesta oferă administratorilor o varietate de moduri de a combate atacurile de forță brută atât automat, cât și manual, iar cPHulk poate fi folosit și pentru a bloca adresele IP periculoase în firewall-ul dvs.

Blocarea accesului malițios poate fi emisă pentru diferite perioade de timp, de la o interdicție temporară la o interdicție de o zi sau chiar permanentă. Sistemul cPHulk este foarte configurabil și permite un control foarte mare. Puteți specifica numărul de încercări de conectări eșuate înainte ca o adresă IP să fie blocată, să definiți acțiuni suplimentare pe care să le executați la declanșarea blocării automate și chiar să activați notificările către administratorii de servere, pe măsură ce apar evenimente specifice.

Mai puternic în versiunea 70: gestionarea țării

În versiunile anterioare de cPanel & WHM, administratorii de servere puteau gestiona „blacklist-ul” sau „whitelist-ul” doar la nivel de adresă IP. Începând cu versiunea v70, gazdele pot bloca încercările de conectare pe țări sau pot oferi acces mai ușor pentru anumite regiuni alese de ei.

Această actualizare oferă gazdelor o mai mare versatilitate față de modul în care protejează datele utilizatorilor. De exemplu, dacă un administrator de server care își desfășoară activitatea doar în România, este alertat despre trafic suspect venit din Islanda, gazda poate bloca acum toate încercările de conectare provenite din acea țară. Ulterior, gazda poate încă să deblocheze IP-uri individuale din acea listă de IP-uri sau să elimine complet țara din „blacklist”.

„Modul în care am construit această actualizare pentru cPHulk este interesant din mai multe motive”, spune Jason Kiniry, unul dintre dezvoltatorii cPanel. „Nu numai că actualizarea este mai puternică, dar schimbările pe care le-am făcut în partea de back-end a sistemului ne încurajează să ne gândim la noi modalități de a oferi experiențe mai bune, care, de asemenea, încarcă mai puțin echipamentele utilizatorilor noștri”.

0

Articole relevante

14 Dec2023

Ghid pas cu pas pentru crearea unui site web de succes

Citește mai departe
09 Aug2023

Magento: Platforma de Comerț Electronic Explicată

Citește mai departe
19 Jun2023

Linux și Windows: Care este alegerea ta perfectă?

Citește mai departe
07 Apr2023

Ce este WHMCS?

Citește mai departe
05 Apr2023

Backup la site-ul WordPress

Citește mai departe
14 Feb2023

De ce VPS în 2023?

Citește mai departe

Comentarii