Dell EMC îmbunătățește sistemele de stocare PowerMax

Dell EMC și-a actualizat linia sistemelor de stocare enterprise PowerMax pentru a oferi stocare persistentă pentru gama Optane a celor de la Intel și NVMe-over-Fabric, care vor oferi un impuls major p ...

Publicat la data de 16.09.2019

Actualizat la data de 16.09.2019

Scris de NAV Communications

2 minute rămase

Dell EMC și-a actualizat linia sistemelor de stocare enterprise PowerMax pentru a oferi stocare persistentă pentru gama Optane a celor de la Intel și NVMe-over-Fabric, care vor oferi un impuls major pentru PowerMax în ceea ce privește performanța.

Anul trecut, Dell a lansat linia stocare performantă PowerMax, care vizează în special industriile care au o latență foarte scăzută și o reziliență ridicată, precum furnizorii de servicii bancare, asistență medicală și servicii cloud.

Compania declară că noul PowerMax este primul echipament de pe piață care conține SSD-uri Intel Optane cu dual port și storage-class memory (SCM) ca tip de stocare. Optane este un nou tip de stocare non-volatil care se află între SSD-uri și memorie. Are persistența unui SSD, dar aproape viteza unui DRAM. Stocarea Optane are, de asemenea, un preț ridicol de mare. De exemplu, un stick de 512 GB costă aproape 8.000 de dolari.

Cealaltă mare schimbare este suportul pentru NVMe-oF, care permite SSD-urilor să comunice direct între ele prin Fiber Channel, în loc să facă mai multe salturi prin rețea. PowerMax acceptă deja SSD-urile NVMe, însă această actualizare adaugă suport NVMe end-to-end.

Cuplarea NVMe și Intel Optane pe portul dual oferă noilor sisteme PowerMax până la 15 milioane de IOPS, o îmbunătățire de 50% față de generația anterioară lansată cu doar un an în urmă, cu o durată de răspuns de până la 50% mai bună și de două ori lățime de bandă. Totodată timpul de răspuns este sub 100 de microsecunde.

În plus, noile sisteme Dell EMC PowerMax sunt validate pentru Dell Technologies Cloud, o arhitectură concepută pentru punerea în aplicare a implementărilor multi-cloud. Dell oferă conexiuni între cloud-uri private și Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure și Google Cloud.

PowerMax vine cu un motor de învățare automată încorporat pentru analize predictive și recunoaștere a modelului pentru a plasa automat datele pe tipul corect de suport, SCM sau Flash, pe baza profilului său de I / O. PowerMax analizează și prognozează 40 de milioane de seturi de date în timp real, luând până la 6 miliarde de decizii pe zi.

De asemenea, are mai multe integrări software importante. Prima este plug-in-ul vRealize Orchestrator (vRO) al VMware, care permite clienților să dezvolte rutine de automatizare end-to-end, inclusiv furnizarea, protecția datelor și operațiunile gazdă.

În al doilea rând, are module pre-construite Red Hat Ansible pentru a permite clienților să creeze Playbooks pentru furnizarea de stocare, instantanee și fluxuri de lucru pentru gestionarea datelor pentru operații consistente și automatizate. Aceste module sunt disponibile pe GitHub.

În cele din urmă, există un plugin CSI (container storage interface) care furnizează și gestionează stocarea pentru sarcinile de lucru care rulează pe Kubernetes. Pluginul CSI, disponibil pe GitHub, extinde performanța și serviciile de date ale PowerMax la un număr tot mai mare de aplicații construite pe o arhitectură bazată pe micro-servicii.

0

Articole relevante

26 Jan2021

Oferta NAV pentru VPS hosting a devenit mai atractivă!

Citește mai departe
01 Oct2020

Apple lansează un nou pachet care combină serviciile sale majore pentru consumatori -Apple One

Citește mai departe
11 Feb2020

Raritan® introduce nouă generație Economical KVM-over-IP

Citește mai departe
05 Feb2020

CentOS 8 - Caracteristici noi și link de descărcare

Citește mai departe
22 Jan2020

Suport Steam Valve pe sistemul de operare Chrome OS?

Citește mai departe
13 Jan2020

Update vital pentru Windows 7 - Microsoft avertizează că milioane de utilizatori ar putea avea probleme

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT