Drupal devine popular în 2017

Deși este prezent de 15 ani și are adepți aproape fanatici, Drupal nu a fost niciodată cel mai discutat CMS. WordPress fiind lider pe piața de startup și hobby, iar sistemele high-end, cum ar fi Rails ...

Publicat la data de 31.03.2017

Actualizat la data de 22.02.2019

Scris de NAV Communications

2 minute rămase

Deși este prezent de 15 ani și are adepți aproape fanatici, Drupal nu a fost niciodată cel mai discutat CMS. WordPress fiind lider pe piața de startup și hobby, iar sistemele high-end, cum ar fi Rails, primesc mai multă publicitate. Totuși, acest lucru este pe cale să se schimbe. Drupal este mai mare decât credeți și va deveni și mai mare. În acest context, 2017 poate fi anul Drupal. Să examinăm Drupal, ce este și ce face, apoi putem încerca să explicăm de ce vom vorbi cu toții despre Drupal în 2017.

Ce este Drupal?

Drupal este un sistem de management al conținutului open source. Este alimentarea de back-end al unui mare număr de site-uri influente din întreaga lume. Faptul că Drupal este open source a dus la dezvoltarea unei comunități fanatice de utilizatori Drupal. Dezvoltarea extensiilor pentru CMS a fost o parte integrantă a creșterii Drupal. Comunitatea oferă în continuare suport pentru versiunile Drupal care nu mai sunt susținute de compania în sine. Este văzut ca un pas înainte la nivel de entry level printre CMS-uri cum ar fi WordPress.

Drupal a fost format în 2001 de către programatorul olandez Dries Buytaert, iar numele său provine din cuvântul olandez pentru „drop”. Versiunea actuală a lui Drupal este versiunea 8, lansată în noiembrie 2015, deși cele mai multe site-uri ce folosesc Drupal utilizează în continuare Versiunea 7. Funcțiile noi din Versiunea 8 includ editarea WYSIWYG și suport îmbunătățit pentru site-urile mobile. În momentul scrierii acestui articol, suntem la update-ul 8.2.7.

Cine folosește Drupal

Drupal este un sistem extrem de popular de gestionare a conținutului. Se estimează că 2.2% din site-urile web folosesc Drupal. Lista site-urilor cu nume mari care folosesc Drupal include rețele sociale precum Twitter și Pinterest și companii media precum ITV în Marea Britanie și The Economist. Veți găsi, de asemenea, Drupal în spatele unor site-uri diverse cum ar fi Aeroportul London Gatwick, Casa Albă, Lamborghini, Rainforest Alliance și site-ul megastarului pop Bruno Mars. Recent a fost încorporat și în site-urile Worldpay și NASDAQ.

design

De ce este Drupal atât de popular?

Există numeroase motive pentru care Drupal câștigă teren real în industria de dezvoltare web. În primul rând, dezvoltatorii iubesc funcționalitatea Drupal. Este în esență o planșă goală pe care puteți scrie orice alegeți. Este ușor să includeți funcții în site-ul dvs., cum ar fi gestionarea avansată a meniurilor, gestionarea utilizatorilor, bloguri și forumuri.

Drupal în 2017

Am vezut deja că Drupal este un CMS utilizat la scară largă, cu un suport pe măsură. Pe măsură ce avansăm în 2017, Drupal este gata să treacă de la putere la putere mare.

Comunitatea deja dezvoltată Drupal este în continuă creștere. Evenimentele Drupal au loc pe tot globul în 2017, cum ar fi Druplacamp din Lodra și Orlando, și cel mai mare, Drupalcon din Baltimore.

Așteptați-va că Drupal să devină puterea din spatele noului val de tehnologie de pe web. Drupal are funcționalitatea de a se deplasa în direcția inteligenței artificială, în învățarea mașinilor, în internetul lucrurilor și orice alt lucru pe care dezvoltatorii îl pot gândi.

0

Articole relevante

05 Oct2023

Wi-Fi 6: Următoarea evoluție a conectivității fără fir

Citește mai departe
21 Aug2023

Securitatea Online și Inteligența Artificială în VPN-uri

Citește mai departe
07 Aug2023

Inteligența Artificială în Companiile IT

Citește mai departe
02 Aug2023

Ce este tehnologia Blockchain și cum funcționează?

Citește mai departe
03 Jul2023

Bluetooth Low Energy (BLE): Tehnologia fără fir ce schimbă lumea conectivității

Citește mai departe
29 May2023

Descoperă Fascinantul Univers al Deep Learning-ului

Citește mai departe

Comentarii