La ce să vă așteptați pentru integrarea cPanel WordPress în 2018

cPanel a furnizat WordPress via Site Software pentru mai mulți ani, cu toate acestea, au existat unele limitări. În ultimul an, aceștia au căutat nu numai să elimine aceste limitări, ci și să ofere ad ...

Publicat la data de 10.01.2018

Actualizat la data de 22.02.2019

Scris de NAV Communications

3 minute rămase

cPanel a furnizat WordPress via Site Software pentru mai mulți ani, cu toate acestea, au existat unele limitări. În ultimul an, aceștia au căutat nu numai să elimine aceste limitări, ci și să ofere administratorilor de servere și site-uri noi capabilități. În luna iunie a anului trecut, au lansat prima actualizare a WordPress Manager și pachetul actualizat WordPress prin Site Software. De atunci, au construit noi funcționalități, au vorbit despre viitor în cadrul Conferinței cPanel din octombrie și lucrează activ la o foaie de parcurs pe termen lung a caracteristicilor și a funcționalității.

Ca parte a acestei foi de parcurs, trebuie să ne luăm la revedere pe vechiul pachet WordPress, acum cunoscut sub numele de WordPress Legacy în Site Software. Pentru a ajuta tranziția administratorilor de servere și site-uri, au dezvoltat un plan de depreciere care să permită mutarea utilizatorilor în noul sistem de pachete. Înainte de a intra în planul de depreciere, să aruncăm o privire asupra beneficiilor noului pachet WordPress cu WordPress Manager.

Beneficii ale WordPress Manager

Actualizări automate

Noul pachet WordPress vine cu Actualizări automate activate în mod implicit și permite utilizatorului să activeze / dezactiveze actualizările automate prin pluginul WordPress Manager. Această actualizare le permite utilizatorilor să evite întârzierile atunci când vine vorba de obținerea celor mai recente soluții de securitate.

Instrumente de auto-service

WordPress Manager dispune de instrumente de auto-service pentru administratorii de site-uri, inclusiv posibilitatea de a schimba parola pentru orice cont de Administrator WordPress.

Caracteristici viitoare

WordPress Manager pentru WHM

Administratorii de servere vor avea o mare parte din aceleași funcționalități pe care le au la dispoziție administratorii site-ului, în plus față de noile caracteristici create pentru a face mai ușor un management al unui server de instanțe WordPress, mai intuitiv și mai puțin chinuitor.

Punerea la clonare a producției

Administratorii site-ului vor avea capacitatea de a efectua modificări la site-urile lor într-o zonă de așteptare, apoi să migreze modificările pe site-ul lor de producție prin apăsarea unui buton.

Gestionarea utilizatorilor

Administratorii site-ului vor avea capacitatea de a crea conturi de e-mail pentru site-ul lor prin intermediul tabloului de bord Administrator WordPress.

Acum, că avem o idee mai bună despre avantajele și caracteristicile viitoare pe care le puteți aștepta prin noul pachet WordPress cu WordPress Manager, să vorbim despre planul de depreciere pentru WordPress Legacy.

Programul de amortizare

cPanel & WHM 70

– Administratorii de servere primesc un script care va elimina restricțiile de actualizare automată din instanțele WordPress Legacy, lăsând setarea dezactivată și vor converti fișierele de configurare la cele ale noului pachet WordPress
– Instalările noi ale pachetului WordPress Legacy sunt împiedicate în WHM și cPanel
– Toate serverele care au pachetul WordPress Legacy instalat prin programul WHM Site Software vor avea instalat automat noul pachet WordPress cu WordPress Manager, pentru a ajuta utilizatorii să facă o tranziție fără probleme
– Administratorii site-ului vor avea capacitatea de a activa actualizările automate în instanțele WordPress Legacy prin intermediul programului WordPress Manager. În acest mod, fișierele de configurare vor fi convertite la cele ale noului pachet WordPress

cPanel & WHM versiunea 72

– Furnizează un panou de control WHM WordPress Manager care să permită administratorilor de servere să gestioneze instanțele WordPress de pe server
– Abilitatea unui administrator de server de a converti toate instanțele WordPress Legacy în noul pachet WordPress

cPanel & WHM versiunea 74

Conversia automată a oricăror instanțe WordPress Legacy rămase la noul pachet WordPress

Credem că cei de la cPanel au creat o strategie de depreciere care va permite o tranziție lină a site-urilor WordPress, limitând în același timp perturbarea proceselor administratorilor de servere.

0

Articole relevante

14 Dec2023

Ghid pas cu pas pentru crearea unui site web de succes

Citește mai departe
09 Aug2023

Magento: Platforma de Comerț Electronic Explicată

Citește mai departe
19 Jun2023

Linux și Windows: Care este alegerea ta perfectă?

Citește mai departe
07 Apr2023

Ce este WHMCS?

Citește mai departe
05 Apr2023

Backup la site-ul WordPress

Citește mai departe
14 Feb2023

De ce VPS în 2023?

Citește mai departe

Comentarii