Lucruri de făcut înainte de a deschide un site web de lifestyle

Nu există un concept mai dulce decât să fii plătit pentru a-ți trăi viața și a o împărtăși cu lumea, nu? Acesta este obiectivul pentru mulți, în timp ce se adâncesc în lumea site-urilor de lifestyle. ...

Publicat la data de 13.05.2020

Actualizat la data de 14.05.2020

Scris de NAV Communications

2 minute rămase

Nu există un concept mai dulce decât să fii plătit pentru a-ți trăi viața și a o împărtăși cu lumea, nu? Acesta este obiectivul pentru mulți, în timp ce se adâncesc în lumea site-urilor de lifestyle. Cu toate acestea, pentru mulți oameni care nu au un fond tehnologic, începerea unui site web sau blog poate fi un pic confuză și copleșitoare. Înainte de a vă decide să începeți un website despre stilul de viață și să împărtășiți o bucată mare din lume, faceți aceste cinci lucruri pentru a vă asigura o lansare lină!

1. Alegeți-vă nișa

Se pare că aproape toată lumea are un site web în aceste zile. Mulți oameni își fac griji că există atât de multe site-uri sau bloguri, încât nu vor putea ieși în evidență de concurență. Luați loc în fața unui calculator și faceți o cercetare serioasă cu privire la modul în care puteți oferi o valoare adevărată unui public care nu este deja servit. Faceți o listă cu toate lucrurile care vă fac unicat. Apoi, faceți o listă despre modul în care CONȚINUTUL dumneavoastră poate fi unic. Cum poți crea conținut unic despre stilul tău de viață? Așa îți poți servi cu adevărat nișa.

2. Alegeți un nume

După ce ți-ai ales nișa, este timpul să te decizi la un nume de domeniu. Verificați la NAV pe pagina de înregistrare domenii dacă numele pe care îl doriți este disponibil pentru înregistrare. Puteți mergeți mai departe pentru a verifica diferite canale de socializare și a vedea dacă numele site-ului dumneavoastră ar fi disponibil și acolo.

3. Proiectați un logo

Acum că ai un nume, proiectează-ți aspectul! Indiferent dacă proiectați singur logo-ul sau externalizați un designer independent, asigurați-vă că logo-ul vă reflectă. Logo-ul tău poate include numele site-ului, inițialele tale sau o parte specială din viața ta care se va raporta la site-ul tău. Amintiți-vă întotdeauna să luați în considerare culoarea atunci când vă proiectați logo-ul, deoarece acest lucru va avea un impact imens asupra mărcii dumneavoastră.!

4. Alegeți o platformă

Una dintre cele mai grele decizii pe care va trebui să le luați la pornirea unui website este ce platformă doriți să utilizați pentru a vă găzdui domeniul. De exemplu, la NAV.RO, găzduim foarte multe site-uri bazate pe WordPress. Alegeți o temă care să fie alături de viziunea dumneavoastră și asigurați-vă că înțelegeți complet cum funcționează! Și dacă rămâneți blocat la ce provider de găzduire web să utilizați, consultați oferta NAV.

5. Scrieți corect

Este ceva pe care aproape că nimeni nu se gândește să facă. Înainte de a publica site-ul dumneavoastră asigurați-vă că aveți informații suficiente si scrise corect! Acest lucru înseamnă că, atunci când site-ul dumneavoastră va fi publicat și veți începe să primiți vizitatori, vor avea suficient conținut pentru a da clic și derula pentru a vedea cât de grozav este site-ul dumneavoastră.! Asigurați-vă întotdeauna că fiecare parte a site-ului dumneavoastră web are cel puțin un anumit conținut, astfel încât să fie complet!

0

Articole relevante

11 May2022

Cum protejezi site-ul împotriva hackerilor

Citește mai departe
04 Apr2022

Ce este SMTP

Citește mai departe
17 Mar2022

Ce este LiteSpeed și cum te poate ajuta

Citește mai departe
07 Mar2022

Pluginuri WordPress necesare sau recomandate pentru site-ul tău

Citește mai departe
04 Feb2022

Instrucțiuni detaliate pentru instalarea PrestaShop 1.7.*

Citește mai departe
05 Apr2021

Când am nevoie de un pachet de reseller hosting?

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT