Netflix adaugă un nivel de abonament susținut de reclame

Se întâmplă în sfârșit. După luni de speculații și sugestii ale companiei, gigantul de streaming Netflix se va alătura Hulu, Peacock, Paramount Plus și altor furnizori de conținut, oferind un nivel de ...

Publicat la data de 15.07.2022

Actualizat la data de 15.07.2022

Scris de NAV Communications

2 minute rămase

Se întâmplă în sfârșit. După luni de speculații și sugestii ale companiei, gigantul de streaming Netflix se va alătura Hulu, Peacock, Paramount Plus și altor furnizori de conținut, oferind un nivel de abonament susținut de reclame.

Aproape toată lumea de pe planetă se aștepta la această mișcare, dar a existat o surpriză în anunț. Netflix predă multe dintre aspectele tehnologice ale acestui serviciu gigantului Microsoft.

Da, ați citit bine, Microsoft! Compania acționează ca „partener tehnologic și de vânzări” al streamerului, valorificându-și priceperea de marketing pentru a intra în legătură cu potențialii agenți de publicitate și cu platforma sa tehnologică pentru a implementa reclamele.

Netflix spune că a ales Microsoft din mai multe motive, inclusiv concentrarea companiei pe protecția confidențialității utilizatorilor.

„Microsoft are capacitatea dovedită de a susține toate nevoile noastre de publicitate în timp ce lucrăm împreună pentru a construi o nouă ofertă susținută de reclame”, a scris directorul operațiunii Netflix, Greg Peters. „Mai important, Microsoft a oferit flexibilitatea de a inova de-a lungul timpului, atât din punct de vedere tehnologic, cât și din punct de vedere al vânzărilor.”

Ambele companii rămân tăcute în ceea ce privește prețul și disponibilitatea, dar Netflix a declarat că planul susținut de reclame nu va înlocui niciun plan de abonament preexistent, cum ar fi planurile de bază, standard și premium fără reclame.

De asemenea, ar putea trece ceva timp până când planul să devină disponibil pentru consumatori, deoarece COO Peters spune că tehnologia este la început și că au multe obstacole de rezolvat.

Nu este prima dată când cei doi giganți fac echipă. Funcția originală Netflix Watch Instantly, încă din 2007, a fost alimentată de Silverlight de la Microsoft, iar Xbox 360 a fost prima consolă de jocuri care a primit o aplicație de streaming HD Netflix.

0

Articole relevante

21 Sep2022

Serviciul de găzduire web. Ce este?

Citește mai departe
08 Sep2022

Plan de întreținere a site-ului web. Ai nevoie?

Citește mai departe
23 Aug2022

Aparatele inteligente ne fac viața mai ușoară

Citește mai departe
25 Jul2022

Centrele de date din Marea Britanie nu pot face față căldurii

Citește mai departe
22 Jul2022

Ar trebui să vă găzduiți blogul pe un server dedicat?

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT