Evoluția erei de networking

Inovația tehnologică avansează mai repede ca oricând în istorie. Cu această creștere rapidă, numărul de dispozitive și conexiuni de rețea poate deveni copleșitor pentru a fi gestionat. Pentru a află c ...

Publicat la data de 22.08.2018

Actualizat la data de 19.02.2019

Scris de NAV Communications

2 minute rămase

Inovația tehnologică avansează mai repede ca oricând în istorie. Cu această creștere rapidă, numărul de dispozitive și conexiuni de rețea poate deveni copleșitor pentru a fi gestionat.

Pentru a află cât de uluitoare este această creștere, Gartner estimează că până în 2020, 63 de milioane de dispozitive noi se vor conecta la rețelele de întreprindere în fiecare secundă. Având în vedere că inima adultă bate in medie de aproximativ 42 de milioane de ori pe an, este absolut incredibil dacă ne gândim că vor fi mai multe conexiuni la rețea într-o secundă secundă decât inima noastră va bate într-un an întreg!

Gestionarea și asigurarea acestui volum mare de conexiuni este suficientă pentru pune în impas și cei mai experimentați profesioniști IT. Faptul că dispozitivele care rulează în rețea sunt foarte diverse, operând pe protocoale și standarde diferite, adaugă mai multe puncte de complexitate. Numărul de conexiuni noi se înmulțește în fiecare zi, încorporând hardware și software sub formă de routere, switch-uri, camere IP, alarme, semne digitale, senzori și o multitudine de alte dispozitive mobile cu și fără fir. Și, să recunoaștem … noi toți luăm rețeaua ca fiind perfectă, așteptând ca această să funcționeze întotdeauna.

Această creștere masivă a rețelei impune cerințe mai mari asupra resurselor IT limitate, deja întinse aproape la maxim. Acum, mai mult ca niciodată, întreprinderile au nevoie de îndrumări și de asistență de către experți, astfel încât să reducă la minimum riscurile asociate adesea gestionării rețelelor din ce în ce mai complexe. În calitate de consultanți de încredere, serviciile celor de la Cisco vă pot ajuta să atenuați aceste riscuri, astfel încât să puteți continua să inovati, să concurați și să rămâneți alert.

Rețelele intend-based introduc o nouă eră pentru rețea. Este o rețea care înțelege ceea ce ai nevoie și face aceste lucruri să se întâmple fără a trebui să faci mii de sarcini manuale. Este vorba de automatizare, asigurare și învățare automată pe o platformă deschisă și sigură.

Arhitectura rețelei digitale Cisco® (Cisco DNA ™) este podul dvs. către o rețea intuitivă bazată pe intenții. Vestea minunată este că majoritatea routerelor, switch-urilor și sistemelor wireless Cisco suportă astăzi Cisco DNA sau o actualizare de software. Cisco DNA Center oferă un management centralizat pentru controlul complet al rețelei.

Centrul DNA este linia de salvare a rețelei. Vă poate ajuta să vă protejați de situații mai puțin ideale și chiar să vă ajutați să remediați problemele cu care vă puteți confrunta. Este esențial pentru succesul gestionării rețelei, a automatizării și a securității. În concluzie, este perfect atunci când vine vorba de această epocă digitală în continuă evoluție.

Indiferent dacă personalul dvs. poate să o facă singur, are nevoie de îndrumare de specialitate sau preferă să vă gestioneze complet rețeaua, există soluția potrivită la fiecare pas.

0

Articole relevante

11 Nov2020

Importanța backup-ului datelor și a recuperării în caz de dezastru

Citește mai departe
11 May2020

Ce este un data center?

Citește mai departe
30 Mar2020

Considerații cheie ce trebuiesc luate in considerare înainte de migrarea în cloud

Citește mai departe
18 Feb2020

Calculator unități de rack

Citește mai departe
16 Jan2019

Nodurile dintr-o rețea de calculatoare explicate

Citește mai departe
11 Dec2018

Ce sunt serverele Proxy

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT