Pași importanți înainte de a finaliza un site web

Construirea unui nou site web este o perioadă aglomerată și interesantă. Indiferent dacă creați un nou magazin de comerț electronic, un profil individual, un nou forum pentru a vă arăta pasiunea sau o ...

Publicat la data de 11.03.2020

Actualizat la data de 11.03.2020

Scris de NAV Communications

3 minute rămase

Construirea unui nou site web este o perioadă aglomerată și interesantă. Indiferent dacă creați un nou magazin de comerț electronic, un profil individual, un nou forum pentru a vă arăta pasiunea sau orice alt site web, atunci inseamnă că ați investit în fiecare linie de cod HTML. Dacă v-ați revizuit și editat paginile web și sunteți gata, atunci acest articol este pentru dvs.

Înainte de publica și de a trimite noul site web online, merită să parcurgeți o listă de verificare rapidă pentru a vă asigura că v-ați gândit la tot pentru prezența digitală. Am creat o listă rapidă cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a confirma înainte de a vă alătura World Wide Web-ului, împreună cu sfaturi despre cum să vă asigurați că vă prezentați afacerea sau organizația în cea mai bună lumină posibilă.

Caută nume de domenii și mărci comerciale similare.

Este important să vă asigurați că vizitatorii site-urilor care caută site-ul dvs. web sunt interceptați chiar dacă aceștia ratează sau gresesc adresa web. Încercați să creați o listă de domenii care ar putea fi similare cu ale dvs. și achiziționați-le. De asemenea, veți dori să vă asigurați că nu încălcați nicio marcă înregistrată. Uneori, un domeniu minunat este, de asemenea, un nume de produs pentru o afacere despre care nu ați auzit niciodată. Merită să faceți anumite teme pentru a vă asigura că nu vă confruntați cu probleme ulterior.

Asigură orice manşă de socializare pe care o vei folosi.

Înainte de publicare, trebuie să fiți sigur că manşele de socializare pe care intenționați să le utilizați sunt disponibile. Această sarcină este deosebit de importantă dacă creați o afacere de comerț electronic. Social media este o sursă importantă pentru crearea interesului mărcii. Cu toate acestea, trebuie să fiți sigur că paginile dvs. de socializare afișează același sentiment de profesionalism și reputație. De exemplu, utilizarea BrandulMeu3314 în loc de BrandulMeu va pune la îndoială proiectul dvs.

Testează viteza site-ului tău.

Rata de apariție a paginilor dvs. web pe ecranul unui vizitator este foarte importantă. Dacă este posibil trebuie ca paginile dvs. să se încarce în trei secunde sau mai puțin pentru a profita la maxim de optimizarea motorului de căutare și a reduce rata de respingere. Testează-ți site-ul web pentru a găsi blocaje, imagini mari sau probleme care ar putea încetini viteza de încărcare.

Obține cât mai multe păreri.

Uneori, un site web perfect în ochii creatorului nu este atât de perfect atunci când alții încearcă să-l folosească. Din acest motiv, este important să ai cât mai mulți oameni să îți testeze site-ul și să ofere un feedback sincer. S-ar putea să vă înțepați puțin, să auziți că creația dvs. nu este la fel de mare pe cât ați presupus-o, dar vă va ajuta utilizabilitatea în viitor. Cereți părerile prietenilor și familiei și rugați-i să recomande site-ul unor cunoscuți de-ai lor care nu vă cunosc. Necunoscutii dau întotdeauna cel mai bun feedback.

Verifică dublu navigarea și legăturile

Navigarea prin site este o parte crucială a experienței utilizatorului. Asigurați-vă că navigarea pe site-ul dvs. este intuitivă și că linkurile sunt clar marcate. De asemenea, verificați dacă informațiile dvs. de contact sunt ușor accesibile. O pagina clară „Despre noi” îi ajută pe vizitatorii site-ului dvs. să vă anunțe dacă există o problemă sau să revizuiți site-ul și serviciile.

Oricare ar fi încercarea de a realiza site-ul dvs. web, asigurați-vă că aveți puterea, fiabilitatea și viteza NAV.RO.

Acest articol v-a fost adus de NAV Communications, pentru găzduire dedicată, servere în cloud și suport 24/7 vizitați site-ul nostru www.nav.ro

0

Articole relevante

05 Apr2021

Când am nevoie de un pachet de reseller hosting?

Citește mai departe
18 Jan2021

Ce înseamnă găzduire web?

Citește mai departe
18 Dec2020

Adresă IP dedicată vs adresă IP shared

Citește mai departe
27 Sep2020

De ce este important să actualizăm versiunea PHP?

Citește mai departe
22 Sep2020

5 motive pentru a alege găzduire pe un server dedicat

Citește mai departe
08 Jun2020

Contează locația furnizorului de găzduire web?

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT