Plan de întreținere a site-ului web. Ai nevoie?

Odată ce ai lansat un site web la care ai lucrat luni de zile (poate chiar ani), acesta este în sfârșit online pentru ca lumea să-l vadă. Acum, poți să stai liniștit până data viitoare când vei dori s ...

Publicat la data de 08.09.2022

Actualizat la data de 23.09.2022

Scris de NAV Communications

3 minute rămase

Odată ce ai lansat un site web la care ai lucrat luni de zile (poate chiar ani), acesta este în sfârșit online pentru ca lumea să-l vadă. Acum, poți să stai liniștit până data viitoare când vei dori să-l reproiectezi, nu? Nu așa de repede. Ce este un Plan de întreținere a site-ului web și de ce ai nevoie de unul?

Site-ul tău este o investiție și trebuie tratat cu cea mai mare atenție. Are nevoie de monitorizare, actualizare și optimizare consecventă pentru a funcționa la nivelul optim. Vei avea nevoie de un plan pentru a aloca timp, bani și abilități adecvate pentru a-l menține. În acest articol, iți arătăm cum un plan de întreținere a site-ului web poate oferi site-ului tău de afaceri suportul de calitate superioară de care are nevoie pentru a atrage noi clienți.

Ce este un plan de întreținere a site-ului web?

Un plan de întreținere este exact cum suna: un plan continuu pentru întreținerea și sprijinirea site-ului. Acest lucru necesită adesea o muncă mai aprofundată pentru majoritatea oamenilor, așa că mulți apelează la agenții sau furnizori externi de marketing digital pentru a-și întreține site-ul web.

De ce un site web are nevoie de întreținere continuă?

Există o mulțime de părți mobile care mențin site-urile web funcționale fără probleme. Iată câteva motive pentru care site-urile web necesită întreținere continuă:

Experiența utilizatorului
Experiența utilizatorului (UX) este esențială dacă dorești de la afacerea rate de conversie mai mari. De fapt, crearea unei strategii de UX pentru utilizator poate crește numărul de conversii cu până la 400%. Întreținerea de rutină poate ajuta la identificarea problemelor pe care utilizatorii le pot avea pe site, care îi împiedică să îndeplinească o anumită sarcină. Poate că vinovatul este un plug-in învechit sau poate că site-ul nu este optimizat pentru dispozitive mobile. Oricare ar fi cazul, monitorizarea consecventă a site-ului va ajuta la îndepărtarea oricăror obstacole legate de UX.

Securitate

Dacă site-ul web nu este bine întreținut cu un plan de întreținere a site-ului web, devine rapid o țintă ușoară pentru hackeri. Acest lucru este valabil mai ales pentru site-urile care rulează un sistem de management al conținutului (CMS) WordPress, deoarece acestea au reprezentat aproape 90% din toate site-urile CMS piratate în 2020. Experții spun că cele mai comune motive pentru exploatări au inclus:

Pluginuri și teme vulnerabile

Configurații greșite
Lipsa de întreținere, cum ar fi actualizarea CMS-ului, a temelor și a pluginurilor
Concluzie: ai nevoie de un site web sigur pentru a iți proteja clienții, afacerea și reputația. În cazul în care clienții își pierd încrederea în site, este probabil să își piardă încrederea și în afacerea ta.

Economii
Cheltuirea banilor pe un plan de întreținere a site-ului web pare contra-intuitivă cu economiile de costuri, dar această investiție mică iți poate economisi zeci – dacă nu zeci de mii – de lei în continuare. Problemele de pe site-ul tău care sunt ignorate sau lăsate neobservate pot duce la un site web defect sau deteriorat, ceea ce iți va aduce pierderi în afaceri, venituri și timp. De asemenea, vei plăti efectiv mai mult pentru reparațiile site-ului tău. Întreținerea continuă se asigură că aceste mici probleme sunt detectate și rezolvate din timp, astfel încât totul să rămână funcțional.

Descoperă totul despre plan de întreținere a site-ului web cu NAV

Menținerea site-ului tău web îmbunătățește reputația afacerii tale, iți menține site-ul în siguranță și te ajută să obții mai mulți clienți potențiali și vânzări.

Poți efectua singur întreținerea site-ului web, însă colaborarea cu o companie profesionistă de întreținere a site-ului web precum NAV te poate ajuta să te asiguri că acoperi toate bazele.

Oferim mai multe pachete de întreținere a site-ului web care se vor asigura că site-ul tău rămâne actualizat, funcționează corect și rămâne securizat.

Unele dintre cele mai comune elemente ale unui plan de întreținere a site-ului web includ:

Servicii de instalare și configurare cPanel

Cel mai bun serviciu proactiv de administrare

Răspuns în 30 de minute după deschiderea tichetului

Monitorizare server 24/24 cu reporniri și rapoarte

Gestionare date și investigare hacking

Securitate, optimizare și calitate

În mod implicit, majoritatea website-urilor ce au instalat un panou de control sunt concepute pentru un mediu de operare standard. Numai prin implementarea unor măsuri de securitate avansate, integritatea unui site web ar putea fi pe deplin realizată.

0

Articole relevante

11 Jan2023

Ce este Softaculous și la ce folosește?

Citește mai departe
03 Jan2023

Ce este administrarea găzduirii?

Citește mai departe
22 Dec2022

Ar trebui să-mi găzduiesc blogul pe un server dedicat?

Citește mai departe
21 Dec2022

Cum și unde: găzduire web?

Citește mai departe
12 Dec2022

Virtualizare KVM vs OpenVZ

Citește mai departe
28 Nov2022

Ce este Uptime-ul în Găzduire Web?

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT