Pluginuri WordPress necesare sau recomandate pentru site-ul tău

Construirea unui site web folosind WordPress este grozavă. Nu trebuie să știți despre detaliile interne ale codului, de fapt, nu trebuie să codificați nimic. WordPress se ocupă de cod de la sine, iar ...

Publicat la data de 07.03.2022

Actualizat la data de 07.03.2022

Scris de NAV Communications

4 minute rămase

Construirea unui site web folosind WordPress este grozavă. Nu trebuie să știți despre detaliile interne ale codului, de fapt, nu trebuie să codificați nimic. WordPress se ocupă de cod de la sine, iar tu trebuie doar să ai grijă de aspect și conținut.
WordPress este grozav, dar dacă doriți niște funcționalități sau caracteristici suplimentare pentru site-ul dvs. WordPress, pluginurile sunt calea de urmat.

Există o mulțime de pluginuri și veți găsi cel puțin 5 până la 10 plugin-uri care fac același lucru, dar unele plugin-uri sunt mai bune decât altele. În acest articol, vom acoperi câteva pluginuri WordPress care vă vor ajuta să vă duceți site-ul la cote mai mari.

Top 5 pluginuri WordPress pentru site-ul tău

1. Yoast SEO:

Dacă aveți un site WordPress și doriți să vă ocupați de SEO pentru site-ul dvs., acest plugin este o necesitate. Acesta este unul dintre cele mai utilizate pluginuri WordPress și se ocupă de toate aspectele SEO pe pagină. Trebuie doar să vă asigurați că faceți așa cum spune pluginul în timp ce creați o pagină sau o postare.

Are o mulțime de funcții avansate, cum ar fi crearea de sitemap XML, sugestii de cuvinte cheie și optimizare, analiza linkurilor (internă și externă), analiza lizibilității, printre altele.

Dacă vrei să te poziționezi mai sus pe motoarele de căutare, trebuie să ai grijă de SEO. Google este cel mai popular motor de căutare din lume și dacă vă poziționați mai sus pe Google, va exista un flux intens de trafic constant către site-ul dvs. SEO te ajută foarte mult în acest proces.

Acest plugin poate fi descărcat și utilizat gratuit, dar dacă doriți câteva funcții avansate, va trebui să cumpărați o licență premium.

2. Google Site Kit

Unul dintre cele mai bune pluginuri WordPress pentru administratorii de site-uri web este pluginul Google Site Kit. Are Search Console, Analytics și AdSense, toate împachetate într-un singur plugin. Utilizatorii au opțiunea de a alege pentru care doresc să se înscrie, deci este complet personalizabil.

Acest plugin vă oferă unele dintre datele din interiorul site-ului dvs. WordPress în sine. Dacă doriți să vedeți o analiză detaliată a datelor, puteți accesa paginile Google respective pentru asta.

Google Site Kit vă ajută să analizați traficul pe care site-ul dvs. îl primește zilnic. Îl puteți folosi pentru a afla care este cel mai popular articol, din ce țări sunt utilizatorii dvs. etc.

Google Site Kit este în întregime gratuit de utilizat.

3. Visitor Traffic Real-Time Statistics

Statistica în timp real a traficului vizitatorilor este un alt plugin care vă oferă o mulțime de date de analiză într-un mod foarte simplu. Google Site Kit vă bombardează cu o mulțime de date, dintre care unele ar putea fi inutile pentru unii utilizatori. Acest plugin, pe de altă parte, este foarte ușor de utilizat chiar și pentru utilizatorii netehnici.

Cel mai bun lucru la acest plugin este că toate datele sunt afișate în timp real și nu va trebui să așteptați până la sfârșitul zilei pentru a analiza traficul site-ului și alte statistici.

Vă oferă date despre cei mai recenti vizitatori ai site-ului dvs. web, adresele lor IP și locațiile lor. Puteți vizualiza cel mai popular conținut de pe site-ul dvs. în funcție de rang. De asemenea, arată în ce momente site-ul dvs. a fost lovit cel mai mult.

Pentru utilizatorii generali, versiunea gratuită a acestui plugin va fi suficientă. Dacă doriți câteva funcții avansate, va trebui să cumpărați o licență premium.

4. UpdraftPlus

Dacă aveți un site web WordPress, trebuie să aveți copii de siguranță ale site-ului dvs. pentru a vă salva de tot felul de probleme. De ce ai nevoie de copii de rezervă? S-ar putea să doriți să migrați site-ul dvs., site-ul dvs. s-ar putea să fie piratat sau s-ar putea să întâmpinați probleme de compatibilitate sau alte probleme.

Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău. Acesta este unul dintre cele mai bune citate care se aplică aici. Este mai bine să aveți o copie de rezervă a site-ului dvs. în caz de urgență decât să regretați că nu o faceți mâine.

Și cel mai bun lucru despre utilizarea acestui plugin este că nu trebuie să faceți backup-urile manual. Doar configurați pluginul o dată. Și se va ocupa de restul.

Majoritatea celorlalte pluginuri de rezervă vă solicită să achiziționați o licență premium pentru a folosi chiar și funcțiile lor de bază. Dar, în cazul acestui plugin, funcțiile de bază de backup și programare sunt gratuite. Pentru o programare detaliată și funcții suplimentare, trebuie să achiziționați o licență.

5. Redirection

V-ați schimbat vreodată adresa URL și ați vrut să vă asigurați că adresa URL este încă accesibilă de la vechea adresă URL? Dacă răspunsul este da, atunci acest plugin este salvatorul tău. Redirecționarea adreselor URL este importantă pentru a nu avea erori 404. Utilizatorii sunt enervați când doresc să acceseze o resursă și aceasta nu este disponibilă.

Există o mulțime de articole online despre cum să redirecționați adresele URL și unele dintre ele vă sfătuiesc să introduceți manual codul în unele pagini. Dar asta nu este ceașca de ceai a tuturor. Acest plugin se ocupă în întregime de redirecționări 301 și erori 404.

Ceea ce trebuie să faceți este să introduceți URL-urile vechi și noi într-un formular, salvați și gata. Pluginul se va ocupa de redirecționare din acel punct. Nu este nevoie să schimbați niciun cod nicăieri. Acesta este un plugin gratuit.

0

Articole relevante

14 Dec2023

Ghid pas cu pas pentru crearea unui site web de succes

Citește mai departe
09 Aug2023

Magento: Platforma de Comerț Electronic Explicată

Citește mai departe
19 Jun2023

Linux și Windows: Care este alegerea ta perfectă?

Citește mai departe
07 Apr2023

Ce este WHMCS?

Citește mai departe
05 Apr2023

Backup la site-ul WordPress

Citește mai departe
14 Feb2023

De ce VPS în 2023?

Citește mai departe

Comentarii