Șase lucruri de luat în considerare pentru alegerea unui server dedicat

Ați decis că este timpul pentru un server dedicat – felicitări! Suntem aici pentru a vă ajuta să faceți următorul pas. Avem argumente la tot ceea ce trebuie să vă gândiți – de la înțeleger ...

Publicat la data de 05.03.2020

Actualizat la data de 05.03.2020

Scris de NAV Communications

3 minute rămase

Ați decis că este timpul pentru un server dedicat – felicitări! Suntem aici pentru a vă ajuta să faceți următorul pas.

Avem argumente la tot ceea ce trebuie să vă gândiți – de la înțelegerea cerințelor dvs. de performanță la alegerea furnizorului de găzduire potrivit – iată șase lucruri dintre cele mai importante care trebuie luate în considerare atunci când alegeți un server dedicat.

1. Definiți cerințele de performanță

Fiecare companie are cerințe unice de performanță pentru serverele lor. Câți utilizatori așteptați să aveți? Ce fel de servicii doriți să rulați pe serverul dvs.? Definirea acestor lucruri vă va ajuta să determinați de câte servere veți avea nevoie și de tipul de hardware necesar. Serviciile dvs. vor consuma intensiv procesor, memorie sau spațiu pe disc? Știind aceste lucruri veți avea cunoștințe cu privire la cerințele hardware. Alegerea potrivită va influența semnificativ performanțele serverului.

2. Luați în considerare timpul potențial de oprire

Care este impactul asupra afacerii dacă mediul de găzduire eșuează? Unul dintre cele mai importante avantaje ale unui server dedicat este faptul că nu îți distribuie resursele cu nimeni altcineva. Cu toate acestea, un dezavantaj este că un server este întotdeauna un singur punct de eșec. Dacă nu aveți opțiunea să vă extindeți pe mai multe servere dedicate (în care ar fi evitat potențialul de oprire), trebuie să determinați cât de mult timp de oprire potențială sunteți dispus să accepați.

3. Anticipați utilizarea lățimii de bandă

Cerințele în lățimea de bandă se referă în mod natural la predictibilitatea traficului de date. Dacă veți consuma multă lățime de bandă, dar previzibilitatea este scăzută, ați putea alege un pachet pentru serverul dvs. dedicat, care are mult trafic de date inclus. Acesta este un mod ușor de a ști exact cât veți cheltui pentru serverul dvs. dedicat.

4. Testarea calității rețelei

Calitatea rețelei depinde de locația fizică a serverelor dedicate și de calitatea rețelei furnizorului dvs. de găzduire. Locația fizică a serverelor dedicate vă afectează în mod direct utilizatorii finali – dacă clienții dvs. se află în regiunea APAC, găzduirea în Europa s-ar putea să nu fie o alegere sensibilă, deoarece furnizarea datelor va fi mai lentă. Livrarea datelor depinde și de calitatea rețelei furnizorului de hosting. Pentru a afla mai multe despre calitatea rețelei, verificați pagina furnizorului dvs. potențial și testați rețeaua acestora. Majoritatea furnizorilor de găzduire au opțiunea de a face acest lucru.

5. Luați în considerare scalabilitatea aplicațiilor

Cât de bine are scala de aplicare? Este ușor să adăugați mai multe servere și va crește cantitatea de utilizatori finali pe care îi puteți deservi?
Unele aplicații sunt dificil de adaptat la mai multe dispozitive. Asigurarea că o bază de date rulează pe mai multe servere este dificilă, deoarece trebuie sincronizată pe toate serverele bazei de date. Ar putea fi mai ușor să mutați baza de date pe un server care are mai multă capacitate de procesare, memorie RAM și stocare mai rapidă. Mutarea într-un mediu cloud ar putea fi, de asemenea, o opțiune bună. În acest fel, puteți clona rapid un server pentru a lua o parte din încărcare, echilibrând astfel sarcina de lucru pe mai multe servere.

6. Alegeți un furnizor de găzduire

Furnizorul potrivit de găzduire acționează ca un partener de cunoștințe pe parcursul întregului proces de selecție. Aceștia implică inginerii și specialiștii lor care să vă răspundă la întrebări și să aibă o bază puternică de clienți care, dacă sunt întrebați, ar trebui să fie mai mult decât fericiți să vă ofere o referință. Furnizorul de găzduire ar trebui să se bazeze pe experiență și expertiză, arătând angajament și dăruire prin tratarea afacerii tale ca și a ei.


Selectarea unui server dedicat poate părea o întreprindere masivă cu multe componente care trebuie luate în considerare – dar nu trebuie să fie. Definiți ceea ce doriți să obțineți ca companie și partener cu un furnizor de servicii de încredere pentru a găsi soluția perfectă și configurați-vă compania pentru creșterea și succesul pe termen lung.

0

Articole relevante

05 Apr2021

Când am nevoie de un pachet de reseller hosting?

Citește mai departe
18 Jan2021

Ce înseamnă găzduire web?

Citește mai departe
18 Dec2020

Adresă IP dedicată vs adresă IP shared

Citește mai departe
27 Sep2020

De ce este important să actualizăm versiunea PHP?

Citește mai departe
22 Sep2020

5 motive pentru a alege găzduire pe un server dedicat

Citește mai departe
08 Jun2020

Contează locația furnizorului de găzduire web?

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT