Sfaturi pentru a vă asigura securitatea Web Gateway-ului

Având un flux puternic de noi amenințări la adresa securității, care vizează organizațiile pentru datele și banii lor, experții în domeniul securității IT din cadrul organizațiilor consideră că este o ...

Publicat la data de 30.07.2019

Actualizat la data de 02.09.2019

Scris de NAV Communications

2 minute rămase

Având un flux puternic de noi amenințări la adresa securității, care vizează organizațiile pentru datele și banii lor, experții în domeniul securității IT din cadrul organizațiilor consideră că este o sarcină dificilă faptul de a nega amenințările sofisticate tot mai evoluate. Un gateway de securitate web este un produs pentru securitatea oricărei organizații. Implementarea, configurarea și menținerea unui gateway web securizat afectează nivelul de securitate și cât de eficient lucrează.
În acest articol vom discuta despre modul în care gateway-ul de securitate web funcționează pentru a asigura organizația împotriva amenințărilor cibernetice. Citiți mai departe pentru a afla mai multe ..

Alegerea strategiei potrivite pentru implementarea unui gateway de securitate web

Un factor principal care influențează protejarea rețelei organizației dvs. este alegerea corectă a portalului Web securizat cu setul corespunzător de funcții care include

• scanare HTTPS
• Filtrarea adreselor URL
• Asistență mobilă
• Prevenirea pierderilor de date
• Controlul aplicațiilor
• Vizualizarea amenințărilor și a traficului

Organizația ar trebui să își stabilească obiective stricte de securitate, să înțeleagă avantajele și dezavantajele punerii în aplicare și strategiile care trebuiesc urmate. Acest lucru ar permite organizației să obțină mai multe beneficii dintr-un gateway securizat pe web. Cloud-based Web Security Gateway câștigă popularitate și interes tot mai mare și pare să depășească sistemul on-premise. Există, de asemenea, o opțiune de a implementa o combinație de cloud și on-premise, care devine comună.

Integrarea unui Gateway de securitate Web cu alte produse de securitate Endpoint

În al doilea rând, înainte de a implementa un Web Security Gateway, este vital să verificați controalele de securitate. De asemenea, este important să înțelegeți scopul altor dispozitive de securitate din rețea și pentru ce sunt instalate și configurate. De asemenea, înțelegeți regulile și filtrele pe care acestea le pun în aplicare pentru a asigura politicile de securitate. Va trebui să educați angajații cu privire la recentele atacuri social media. Mai presus de toate, verificați dacă este ușor să integrați gateway-ul de securitate web cu produsele de securitate existente pentru a evita întreruperea furnizării protecției rețelei.

Maparea utilizării acceptabile și a politicilor de conformitate la seturile de reguli

Organizațiile ar trebui să analizeze utilizarea site-ului social și de asemenea să preia controlul. Web Security Gateway poate simplifica procesul de securitate prin aplicarea regulilor stricte și a politicilor de securitate pentru a înțelege fluxul de trafic. Oferă un nivel granular de control asupra aplicațiilor specifice.

Configurarea unei proceduri standard pentru revizuirea și examinarea avertismentelor și pentru îmbunătățirea seturilor de reguli

Atunci când nu se respectă o regulă specifică, există o avertizare furnizată de gateway-ul de securitate web. Este crucial și inevitabil să prioritizati evenimentele, dacă trebuie să faceți față mai multor incidente. Incidentele care implică date foarte valoroase legate de afaceri și cele care pot fi compromise cu ușurință ar trebui să fie prioritizate și investigate imediat.

Evaluarea eficacității gateway-ului Web Secure se realizează prin monitorizarea tipului și a numărului de incidente și alerte. Afișarea vizuală și urmărirea regulată a tipului de trafic ar permite administratorilor IT să atenueze alertele false. Stabiliți procedurile și procesele de efectuare a auditului pentru a verifica dacă seturile de reguli îndeplinesc scopul propus și implementează corect politica de securitate.

0

Articole relevante

24 Feb2020

40 de comenzi utile pentru serverul Linux

Citește mai departe
07 Feb2020

Cum să aflați erorile din PrestaShop

Citește mai departe
03 Feb2020

Addon Domains - Gestionarea mai multor domenii dintr-un singur cont de găzduire

Citește mai departe
23 Dec2019

Cum dezactivați SELinux în CentOS 8

Citește mai departe
11 Dec2019

Listarea Cronjob-urilor în Linux

Citește mai departe
05 Dec2019

Cum să opriți și să dezactivați firewallul în CentOS 8

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT