+40 (21) 655-55-55
UK AT SA

Sfaturi SEO pentru WordPress

Alegerea WordPress ca și platformă SEO, este un pas înțelept pentru a vă promova cu succes site-ul dvs. Web. WordPress are mai multe caracteristici încorporate care sporesc capacitățile SEO pe care ch ...

Publicat la data de 25.06.2018

Actualizat la data de 22.02.2019

Scris de George Pavelescu

4 minute rămase

Alegerea WordPress ca și platformă SEO, este un pas înțelept pentru a vă promova cu succes site-ul dvs. Web. WordPress are mai multe caracteristici încorporate care sporesc capacitățile SEO pe care chiar și cei fără un fundal tehnic le pot implementa pentru a-și optimiza site-ul. În acest blog, vom descoperi sfaturi de WordPress SEO care includ unele caracteristici în WordPress pe care probabil că nu le-ați observat, și care ar putea contribui la îmbunătățirea clasamentelor motorului dvs. de căutare.

Setarea structurii url în WordPress:

O adresă URL care este mai ușor de înțeles și are cuvintele cheie potrivite din conținutul paginii dvs. web va avea o valoare mai mare decât cea care conține data și numărul postării de pe pagina dvs.

1. Setați structura urlului dvs. aici:

Conectați-vă la panoul de administrare al WordPress și mergeți la Settings> Permalinks (ce înseamnă permalink?) Sunt url-uri care nu se schimbă (și nu ar trebui să se schimbe)

2. Categorii și etichete:

WordPress vă permite să vă clasificați conținutul plasându-l în categorii și atribuind etichete fiecărei postări. Acest lucru ajută cititorii să găsească conținutul potrivit pe care doresc să îl citească, ușor și rapid și ajută motoarele de căutare să determine structura și conținutul site-ului dvs. Web.

3. Heading-urile:

A treia noastră SEO WordPress tip este despre „headings”. Eticheta pentru titlul corect este critică pentru motoarele de căutare, care se folosesc de acestea pentru a afla care este conținutul principal al paginii dvs. WordPress vă permite să adăugați cu ușurință dimensiunile potrivite pentru titlurile și subcapitolele conținutului dvs. în editorul său.

4. Comentariile:

Comentariile la postările de pe site-ul dvs. (dacă secțiunea de conținut este cea care acceptă comentarii) este un indiciu al unui site web interesant. Cu toate acestea, dacă spam-ul este trecut prin secțiunea de comentarii, acesta poate avea implicații negative pentru autoritatea de căutare. Un plugin popular WordPress pentru a preveni spam-ul este Akismet Anti-Spam.

5. Plugin-uri:

De departe cel mai bun plugin SEO pentru WordPress este cel de Yoast. Utilizat de peste 5 milioane de oameni din întreaga lume și cu o revizuire imensă de 5 stele, puteți avea încredere în acest plugin pentru deoarece iși face treaba. Acesta oferă o serie de funcții utile pentru a acoperi optimizarea motorului de căutare al site-ului dvs. web, cum ar fi;

-Optimizarea cuvintelor cheie
-Setarea de etichete canonice pentru a evita conținutul duplicat
-Sugestii pentru legături interne cu alte părți ale site-ului dvs.
-Sitemap-uri avansate XML
-Integrarea Consolei de căutare Google care vă permite să vedeți cum funcționează site-ul dvs. web și să remediați erorile de accesare a crawlerelor

În afară de Yoast, există o mulțime de alte pluginuri WordPress utile pentru a optimiza performanța site-ului dvs.

6. Imagini:

Imaginile care nu sunt optimizate pot încetini considerabil site-ul dvs. Web. Utilizați instrumentul de viteză a paginilor de la Google pentru a analiza site-ul dvs. web. Instrumentul oferă, de asemenea, versiuni optimizate ale imaginilor, CSS și Javascript pentru descărcare și utilizare.

7. Preveniți malware-ul:

Acest sfat SEO WordPress se concentrează mai mult pe securitate. Google adaugă site-urile care sunt infectate cu programe malware în blacklist. Asigurați-vă site-ul dvs. cu instrumente anti-malware, cum ar fi SiteLock, care scanează site-urile web zilnic și elimină orice formă de malware pe care o detectează.

8. Instalați certificate SSL:

Utilizatorii caută în mod activ un semn al unui site securizat înainte de a tranzacționa. Dacă nu aveți lacătul verde din bara de căutare a browserului dvs. sau o adresă web https, poate avea consecințe negative. În plus, Google afișează în mod activ un mesaj de avertizare utilizatorilor care încearcă să acceseze site-ul dvs. dacă nu are instalat un certificat SSL. Acest lucru va duce la o scădere a traficului pe site și, în consecință, în clasamentul motorului de căutare.

9. Asigurați accesibilitatea site-ului:

Ce înțelegem printr-un site accesibil? Un site accesibil este unul care este proiectat și dezvoltat pentru orice tip de utilizator – cei perfecți și cei diferiți capabili, cei care au îmbătrânit și le-au scăzut abilitățile vizuale, auditive, cognitive și motorii și de asemenea cei din zonele cu acoperire slabă la internet. Care este legătura dintre site-urile web accesibile și SEO? Site-urile web proiectate și dezvoltate pentru a fi accesibile sunt simultan optimizate pentru SE0.

10. Viteza și performanța site-ului – timp de funcționare

Ultimul nostru sfat pentru WordPress SEO, dar cel mai important, este de a îmbunătăți performanța site-ului. Cât de repede se încarcă site-ul dvs. va avea un impact direct asupra rezultatelor căutării. Utilizatorii se așteaptă ca site-urile să se încarce în 3 secunde și este foarte probabil să renunțe la site-ul dvs. în favoarea altuia. În timp ce viteza poate depinde de o serie de factori, cum ar fi imagini, videoclipuri, etc, compania dvs. de găzduire web joacă un rol foarte important în acest aspect. Noi, la NAV Communications, oferim instrumente de caching avansate și un CDN cu pachetul nostru WordPress Hosting pentru a vă ajuta să vă serviți mai bine de site-ul dvs. WordPress.

Sperăm că lista noastră de sfaturi pentru WordPress SEO vă va ajuta să descoperiți perspective mai noi asupra optimizării site-ului pentru motoarele de căutare.

0

Articole relevante

11 Apr2019

Gazduirea: SSD sau HDD

Citește mai departe
03 Jan2019

Copiați site-ul dvs. utilizând FTP

Citește mai departe
28 Dec2018

Securitatea Wordpress în 10 pași

Citește mai departe
23 Oct2018

Ce este Uptime-ul în Găzduirea Web

Citește mai departe
15 Oct2018

5 măsuri pentru a vă proteja în mediul online

Citește mai departe
03 Sep2018

Ce este HTTP Apache?

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT