Sfaturi utile pentru a nu avea probleme cu găzduirea web

Odată cu apariția tehnologiei digitale sub forma internetului, care își răspândește aripile în întreaga lume, tot mai multe companii îsi stabilesc prezența online în fiecare zi. Însă în procesul de la ...

Publicat la data de 14.03.2022

Actualizat la data de 14.03.2022

Scris de NAV Communications

4 minute rămase

Odată cu apariția tehnologiei digitale sub forma internetului, care își răspândește aripile în întreaga lume, tot mai multe companii îsi stabilesc prezența online în fiecare zi. Însă în procesul de lansare a unui site web pe Internet, este foarte necesar să se selecteze furnizorul serviciului de găzduire web potrivit pentru a evita problemele legate de găzduirea web.

Astăzi, există o mulțime de companii de găzduire web pe piață care oferă planuri de găzduire web aparent grozave, cu un timp de funcționare de peste 99% și o serie de facilități suplimentare. Dar fără suficiente informații despre domeniul găzduirii web, îți va fi întotdeauna dificil să decizi cea mai bună facilitate de găzduire pentru tine.

Adesea, oamenii aleg un serviciu de gazduire web atrasi de multiplele facilitati oferite de ei. Dar pentru a selecta cel mai potrivit serviciu de găzduire web pentru dvs., trebuie să vă concentrați mai bine asupra factorilor pe care trebuie să îi evitați într-un plan de găzduire web.
Mai jos sunt ilustrate unele dintre cele mai comune probleme de găzduire web și sfaturi despre cum să vă feriți de ele, pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a selecta un serviciu de găzduire web.

1. Încărcare lentă a site-ului și viteză de navigare:

Pentru ca un site să obțină mai multe vizite, este necesar ca acesta să aibă o navigare rapidă. Serviciul de găzduire web joacă un rol important în ceea ce privește viteza de navigare a site-ului web. Dacă un site are nevoie de mult timp pentru a se încărca și de prea mult timp în navigarea internă, va avea mai puțini utilizatori. Acest lucru va duce, de asemenea, la scăderea site-ului în rezultatele motoarelor de căutare. În general, acest lucru va reduce foarte mult numărul de vizitatori care vin pe site.

Potrivit unui studiu, 75% dintre oameni nu s-ar întoarce pe site-uri web care au durat mai mult de 4 secunde pentru a se încărca. Mai mult, 88% dintre consumatorii online sunt mai puțin probabil să se întoarcă pe un site după o experiență proastă.

Pentru a evita această problemă, verificați unde se află centrele de date ale furnizorului dvs. de servicii de găzduire web. Dacă centrele de date sunt situate mai aproape de utilizatorii site-ului dvs., atunci va crește viteza site-ului dvs.

Cantitatea de întârziere în navigarea unui site web este cunoscută sub denumirea de latență a rețelei. Trebuie să vă asigurați că gazdele web pe care le selectați au toată atenția cuvenită pentru a-și reduce latența rețelei, utilizând hardware de calitate și echipe de asistență.

2. Costul unui pachet de găzduire web:

S-ar putea să vi se par surprinzător faptul că unele companii pot oferi servicii gratuite de găzduire, în timp ce există altele care taxează enorm pentru asta. Trebuie să luați în considerare următoarele puncte înainte de a fi prins într-o astfel de ofertă autentică.

Cert este că, de obicei, companiile oferă servicii doar în limita sumei pentru care plătiți. Când oferă servicii de găzduire gratuite, trebuie să vedeți ce câștigă companiile în schimbul dvs., cum ar fi spațiu publicitar sau plătiți pentru alte produse pe care le puteți utiliza.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că compania oferă lățimea de bandă și datele necesare conform nevoilor dvs. și dacă permit sau nu trecerea la un plan de găzduire plătit în viitor.

3. Prea mult timp în rezolvarea problemelor de găzduire web:

Până când serviciul dvs. de găzduire funcționează corect, nu aveți de ce să vă faceți griji și vă simțiți excelent. Dar adevăratele probleme încep atunci când există o problemă cu găzduirea dvs. și nu aveți altă opțiune decât să așteptați neputincios până se rezolvă.

Trebuie să vă asigurați că verificați ce tip și cât de mult suport oferă compania de găzduire web. Există unele companii care oferă asistență online 24 x 7 x 365 de zile pentru a rezolva orice întrebări în orice moment.

În timp ce unii oferă doar un formular de contact pentru a vă înregistra plângerile și pentru a le rezolva după convenția lor. Există și alte companii care vă ajută doar cu întrebările frecvente și forumurile lor pentru a vă rezolva problema. Nu sunt suficient de rapizi pentru a vă sprijini chiar și atunci când site-ul dvs. se confruntă cu o perioadă de nefuncționare și așteptați o soluție.

4. Nedezvăluirea limitărilor unui pachet de găzduire web:

Mulți furnizori de servicii de găzduire web nu dezvăluie în avans limitările serviciilor lor de găzduire web. Din acest motiv, clientul nu reușește să înțeleagă domeniul de aplicare al serviciului oferit de compania de găzduire web.

După ce vă găzduiți site-ul, este necesar ca acesta să nu se confrunte cu un timp obișnuit de nefuncționare pe Internet. Trebuie să aveți o rată de funcționare de 99% pentru site-ul dvs. Dar de multe ori, companiile nu dezvăluie aceste informații cu privire la cât timp de funcționare pot oferi site-ului dvs.

Astfel, este necesar să verificați toate aspectele planului de găzduire web înainte de a selecta opțiunea potrivită pentru nevoile dvs. de găzduire. Ar trebui să vă familiarizați mai bine cu toate caracteristicile, precum și cu limitările serviciilor de găzduire web înainte de a vă abona.

5. Nivel scăzut de securitate oferit de furnizorul serviciului de găzduire web:

Există unele companii de găzduire web care nu sunt capabile să vă protejeze datele împotriva piratarii sau a posibilităților de furt de identificare. În timp ce de multe ori, alții chiar dau un fals sentiment de securitate clienților pentru a prelua comenzile de găzduire.

Pentru ca o afacere de găzduire web să funcționeze cu succes, trebuie să aibă din ce în ce mai mulți clienți. Acesta va obține un număr mai mare de clienți, doar atunci când clienții vor putea să aibă încredere și să-și dezvolte încrederea în acea companie de găzduire web. Astfel, devine necesar ca o companie de găzduire web să-și asigure clienții că este complet sigur și securizat să își desfășoare tranzacțiile de afaceri prin serviciul lor de găzduire web.

Deci, înainte de a selecta o companie de găzduire web, trebuie să vă asigurați dacă vă oferă sau nu nivelul necesar de securitate de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. web. Doar după ce te-ai mulțumit de condițiile de securitate ar trebui să optezi pentru o companie de găzduire web.

0

Articole relevante

27 Sep2022

Regula de backup 3-2-1

Citește mai departe
26 Sep2022

Magazin online și trafic crescut, cum fac asta?

Citește mai departe
20 Sep2022

Casa inteligentă este sigură?

Citește mai departe
12 Sep2022

Site Mobile-Friendly. Ai așa ceva?

Citește mai departe
08 Sep2022

Plan de întreținere a site-ului web. Ai nevoie?

Citește mai departe
06 Sep2022

Navigarea web privată. Mituri comune

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT