Web Hosting vs Găzduire WordPress

Atunci când îți deschizi un website, este esențial să utilizezi un serviciu de găzduire web. Totuși, platforma WordPress prezintă cerințe specifice și ar fi recomandat să alegi un pachet optimizat pen ...

Publicat la data de 02.11.2022

Actualizat la data de 02.11.2022

Scris de NAV Communications

2 minute rămase

Atunci când îți deschizi un website, este esențial să utilizezi un serviciu de găzduire web. Totuși, platforma WordPress prezintă cerințe specifice și ar fi recomandat să alegi un pachet optimizat pentru aceasta. Mai jos vei afla ce diferențe există între ambele alternative și cum să găsești soluția cea mai bună!

Cum funcționează găzduirea web?

Termenul de web hosting este destul de general și face referire la un server care poate găzdui orice fel de website. Așadar, nu este vorba de modificări pentru un anumit sistem de gestionare al conținutului. În schimb, primești o soluție universală și accesibilă la preț. Resursele alocate sunt unele fixe, iar planul tău se poate adapta la orice platformă. Ai inclusiv posibilitatea de a utiliza domenii multiple, folosind un software diferit la fiecare. Deși nu este neapărat cea mai bună soluție de găzduire, poate fi ideală pentru cei care nu sunt siguri în privința preferințelor.

Cum funcționează găzduirea WordPress?

Serviciile acestea de hosting sunt optimizate special pentru același CMS. Folosind găzduirea WordPress, ai șansa de a efectua instalarea într-un singur click și ai parte de update-uri automat. De asemenea, viteza de încărcare a website-ului va fi îmbunătățită și te poți aștepta la un timp de răspuns superior. Acest tip de hosting este considerat mai performant decât cel obișnuit și vei putea administra toate domeniile dintr-un singur panou de control. Dacă ești deja familiarizat cu platforma oficială și îți dorești să o utilizezi în continuare, aceste pachete sunt potrivite pentru tine.

Ce avantaje ai când alegi un server optimizat?

Pe lângă viteză, modulele instalate vor funcționa mult mai bine. Nu va fi nevoie nici să utilizezi foarte multe dintre ele, deoarece ai parte de o securitate avansată și caching integrat direct de la furnizorul de hosting. Un alt avantaj este legat de calitatea suportului tehnic. Acesta va dispune de cunoștințe speciale legate de platformă, îndepărtând amenințările într-un mod eficient. Pentru o protecție cât mai bună, asigură-te că dispui de un sistem anti-DDoS și back-up automat. Un alt serviciu util este certificatul SSL, care garantează criptarea datelor dintre browser și vizitator.

De ce să creezi un website pe WordPress?

La momentul actual, WordPress este utilizat de peste 35% din site-urile existente pe internet. Această popularitate este dată de ușurința de utilizare, precum și de gama variată de funcții pusă la dispoziție. Inclusiv brandurile mari precum eBay sau New York Times folosesc aceeași alternativă. Prin intermediul WordPress ai posibilitatea de a customiza website-ul după bunul plac, precum și de a integra nenumărate aplicații într-un mod intuitiv.

Cum alegi cel mai bun pachet de găzduire WordPress?

Indiferent că ai în plan să creezi un singur website sau deții deja domenii multiple, un pachet cu resurse optimizate reprezintă opțiunea ideală pentru a răspunde nevoilor tale. Alege un server WordPress de la Nav.ro cu tehnologie SSD și monitorizare în timp real pentru a te putea bucura de toate beneficiile de mai sus. Prețul de pornire începe de la doar 4.24€/lună și ai domeniu .ro gratuit în primul an. Optează pentru un plan anual și beneficiezi de 20% reducere!

0

Articole relevante

11 Jan2023

Ce este Softaculous și la ce folosește?

Citește mai departe
03 Jan2023

Ce este administrarea găzduirii?

Citește mai departe
22 Dec2022

Ar trebui să-mi găzduiesc blogul pe un server dedicat?

Citește mai departe
21 Dec2022

Cum și unde: găzduire web?

Citește mai departe
12 Dec2022

Virtualizare KVM vs OpenVZ

Citește mai departe
28 Nov2022

Ce este Uptime-ul în Găzduire Web?

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT