4 Plugin-uri pentru convertirea site-urilor web în aplicații mobile interactive

Majoritatea site-urilor web sunt însoțite de o aplicație mobilă. O cantitate semnificativă de trafic de utilizatori este generată prin aceste aplicații. Chiar dacă site-ul dvs. WordPress este foarte r ...

Publicat la data de 08.06.2018

Actualizat la data de 22.02.2019

Scris de NAV Communications

4 minute rămase

Majoritatea site-urilor web sunt însoțite de o aplicație mobilă. O cantitate semnificativă de trafic de utilizatori este generată prin aceste aplicații. Chiar dacă site-ul dvs. WordPress este foarte receptiv pe dispozitivele mobile și se descurcă bine pe ecrane mici, consumatorii preferă să primească aplicații în loc să navigheze pe un site Web.

Mai mult, puteți să vă publicați imediat aplicația în propriul cont Google Play sau App Store și chiar să o faceți contra cost. O aplicație mobilă are propria experiență. Singura problemă cu aceasta este costul.

Există multe soluții și pluginuri care pot converti un site web într-o aplicație frumoasă și receptivă, cu aproape jumătate din costul pe care îl veți plăti pentru a face o aplicație pe cont propriu.

În acest articol, vă vom oferi o scurtă prezentare despre unele plugin-uri care convertesc direct site-urile către o aplicație, dar mai întâi vom înțelege dacă într-adevăr trebuie să facem acest lucru. Chiar aveți nevoie de o aplicație mobilă pentru operațiunile sau afacerea dvs.? Să înțelegem.

Aveți nevoie de o aplicație mobilă?

Interacțiunea personalizată și experiența extraordinară a utilizatorilor oferite de aplicații sunt de neegalat. În timp ce unii oameni sunt mulțumiți de faptul că au un site web care funcționează eficient pe toate platformele, alții au nevoie de o aplicație. Dacă sunteți o companie B2C, atunci este recomandat să aveți o aplicație mobilă pentru a obține mai mulți clienți.

Acum, dacă v-ați hotărât să construiți o aplicație, asigurați-vă că site-ul dvs. este prietenos mobil pe WordPress. Acest lucru va ajuta pluginul WordPress să înțeleagă ce părți sunt importante și care nu sunt. Ce părți trebuie să fie afișate și care sunt părțile cu care interacționează utilizatorii. De asemenea, aruncați o privire la analiza Google a site-ului dvs. web. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți tipul de persoane care vizitează site-ul dvs. – ce telefoane și ce sisteme de operare utilizează publicul dvs. curent, ce dispozitiv utilizează pentru a accesa site-ul dvs. web. Acest lucru vă poate ajuta foarte mult cu multe decizii privind cererea.

Acum, în sfârșit, iată sugestiile noastre de pluginuri pe care le puteți utiliza în proiectarea unei aplicații Android –

1. Wapppress – Este ușor și simplu. Nu acceptă site-uri web de comerț electronic, dar vă permite să trimiteți utilizatorilor actualizări automate și permite notificări push. Unele caracteristici notabile ale acestui plugin sunt:

• Este simplu și are doar 3 pași pentru a crea o aplicație
• Permite script-uri terță parte
• Funcționalitate particularizată posibilă
• Aceasta vă va costa 19 USD.

Acest plug-în WordPress pentru site-uri mobile vă oferă o aplicație în câteva minute. Acesta este un plugin ideal pentru a vă prezența site-ul web sub forma unei aplicații! Nu este nevoie să personalizați conținutul existent sau să vă faceți griji cu privire la modul în care arată aplicația dvs.

Bloggerii și antreprenorii nonprofit consideră că este ușor să între în magazinul de aplicații Android cu Wappress la îndemână. Beneficiați de notificările push și de generarea de bani Admob cu numai câteva aplicații de tip app-add-on.

2. Web2app – are analize, actualizare automată și o listă largă de caracteristici din care să alegeți. De asemenea, are tutoriale video pentru a învăța și ajuta la procesul de configurare.

• Notificări
• Sute de șabloane personalizate
• Permiteți ferestrele pop-up și ecranele de afișare
• Veți ajunge la 19 USD. Vreți să salvați sute de mii de dolari necesari pentru a construi o aplicație profesională. Puteți face o aplicație complet nativă, potrivită, dar ușor accesibilă, pentru site-ul dvs. cu Web2app. Veți obține capacitățile de personalizare necesare.

În plus, puteți adăuga „Evaluați-mi aplicația pentru a obține recenzii ale clienților pentru Google Play” și „Partajare socială” pentru a monitoriza utilizarea și a face modificări viitoare. Asigurați-vă că folosiți cele mai bune tutoriale.

3. Apppresser – Oferă aplicații pentru Android și iOS. Prietenos în programare, deoarece are o mulțime de caracteristici personalizabile.

• Notificări
• Dispune de extensia Facebook și de cameră în mod implicit
• hărți Google și partajarea socială
• Personalizați orice conținut de pagină de pe site-ul dvs. web în aplicația dvs.
• Oferă navigație vizuală cu meniuri de tip pull-out pe o mulțime de file
• Prețul de bază începe de la 19 USD pe lună și Billed AnnuallyAppPresser este la alegerea dezvoltatorului cu o personalizare extinsă pentru a construi o aplicație profesională de la zero în adevăratul sens al aplicației. Acesta este, de asemenea, numit „Reactor”, deoarece se integrează frumos cu WordPress. Explorați ambele medii Android și iOS.

4. Mobiloud – Poate converti toate tipurile de conținut, comerț electronic și alte site-uri web într-o aplicație. Oferă o gamă largă de servicii atât pentru Android cât și pentru iOS. Acest plugin oferă știri Mobiloud și Mobiloud Canvas. MobiLoud News vă oferă o șansă de a distribui aplicații portabile complet locale care se reîmprospătează în mod natural, rulează rapid pe iOS și Android și oferă suport offline, galerie de imagini locale, partajare, publicitate versatilă și notificare push . Oferă cel mai bun serviciu de design pentru aplicații mobile. Unele dintre caracteristicile sale sunt –

• Vă permite să trimiteți notificări personalizate push
• Poate să facă aplicații native Android sau iOS
• Personalizați designul cu logo-ul și favicon
• Furnizați actualizări de aplicații și întreținere
• Compatibil cu aproape toate serviciile
• Prețul începe de la 69 USD pe lună.

Chiar dacă sunteți un om de afaceri și nu puteți investi prea mult pentru a obține o aplicație mobilă, puteți utiliza aceste pluginuri accesibile pentru a crea o aplicație mobilă pentru site-ul dvs. WordPress și pentru a explora industria digitală din ce în ce mai mare. Deci, cu toate aceste informații, puteți lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la ce ar trebui și nu ar trebui să faceți în ceea ce privește dezvoltarea aplicațiilor mobile.

0

Articole relevante

26 Jan2021

Oferta NAV pentru VPS hosting a devenit mai atractivă!

Citește mai departe
01 Oct2020

Apple lansează un nou pachet care combină serviciile sale majore pentru consumatori -Apple One

Citește mai departe
11 Feb2020

Raritan® introduce nouă generație Economical KVM-over-IP

Citește mai departe
05 Feb2020

CentOS 8 - Caracteristici noi și link de descărcare

Citește mai departe
22 Jan2020

Suport Steam Valve pe sistemul de operare Chrome OS?

Citește mai departe
13 Jan2020

Update vital pentru Windows 7 - Microsoft avertizează că milioane de utilizatori ar putea avea probleme

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT