9 aspecte pe care probabil nu le știți despre găzduirea VPS KVM

Credeți că întregul site web este găzduit pe o singură platformă? Dacă da, greșeșiti. Există diferite platforme. În acest articol, vom furniza informații detaliate despre găzduirea VPS KVM. Să înțeleg ...

Publicat la data de 20.07.2018

Actualizat la data de 22.02.2019

Scris de NAV Communications

3 minute rămase

Credeți că întregul site web este găzduit pe o singură platformă? Dacă da, greșeșiti. Există diferite platforme. În acest articol, vom furniza informații detaliate despre găzduirea VPS KVM.

Să înțelegem mai întâi beneficiile VPS și să înțelegem ce este un VPS și KVM.

Avantajele VPS Hosting

Un VPS (server privat virtual) vă permite să aveți o izolare completă. Aceasta înseamnă că pachetul VPS nu va fi afectat de alte activități. Indiferent ce fac alții pe un server, nu sunteți afectați. Veți putea instala orice aplicație de care aveți nevoie. VPS-ul vă oferă, de asemenea, resurse garantate. Indiferent de memoria RAM, CPU, HDD și lățimea de bandă a pachetului VPS, acestea vor fi întotdeauna disponibile pentru cerințele dvs. În plus, vă puteți bucura de toate caracteristicile și funcțiile unui server dedicat, fără nici un cost suplimentar.

Ce este un VPS KVM?

KVM este o mașină virtuală bazată pe kernel (Kernel-based Virtual Machine). Este un server virtual privat, conceput pentru a fi superior unui server fizic. Toate resursele unui VPS KVM sunt dedicate. Ele nu sunt și nu pot fi partajate cu alți utilizatori de pe dispozitivul fizic. Găzduirea pe VPS KVM este cunoscut pentru cea mai mare fiabilitate și performanță.

Diferența dintre KVM și OpenVZ

După cum s-a menționat mai sus, un KVM este o soluție completă de virtualizare în care VPS-ul operează propriul server al nodului gazdă fără a fi influențat de nici o forță externă. În ceea ce privește OpenVZ, aceasta este un tip de virtualizare care se bazează pe un container. Se bazează pe kernelul nodului gazdă.

Instalarea cPanel pe pachetul VPS

În funcție de compania pe care ați ales-o pentru găzduirea VPS-ului KVM, vă poate fi oferit un proces de instalare automată, care este configurat pe serverele dvs. Unele companii pot instala cPanel pe pachetul dvs. atunci când alegeți să cumpărați un VPS KVM.

Adresa IP dedicată

De asemenea, puteți solicita o adresă IP dedicată. Unii furnizori de servicii vă pot oferi o adresa IP dedicată, la un cost suplimentar dacă deschideți un tichet de suport pentru acest lucru.

Suportul pentru Clienți

O companie bună are o echipă de experți care este disponibilă pentru a vă ajuta să vă gestionați serverele. Puteți să îi contactați dacă întâmpinați probleme și furnizorii de servicii vă vor ajuta să rezolvați orice problemă. Echipa vă poate oferi telefon, LiveChat și e-mail și vă poate răspunde la fiecare întrebare.

Politica de backup

Este important să știți că nu există aproape nicio companie care poate oferi garanții pentru protejarea datelor dvs. Sunteți responsabil pentru backup-ul și conținutul site-ului dvs. Este important să păstrați copii ale conținutului dvs. și să creați copii de rezervă. Aveți posibilitatea să utilizați o copie de rezervă din cPanel sau să utilizați o soluție de rezervă remote.

Upgrade sau downgrade

Un furnizor de servicii de găzduire fiabile și profesionale nu permite niciun upgrade sau downgrade între resurse și planuri.

Tehnologie cloud pentru VPS

Serverul dvs. este alimentat cu flexibilitate sporită și un control mai bun când tehnologia cloud este activată pentru VPS.

Concluzie

Majoritatea companiilor din zilele noastre optează pentru găzduirea bazată pe VPS KVM. De asemenea, ar trebui să alegeți dacă doriți ca site-ul și aplicația dvs. să fie un mediu dedicat din punct de vedere al costurilor.

0

Articole relevante

27 Apr2020

Ce este un VPS sau găzduire VPS?

Citește mai departe
30 Mar2020

Considerații cheie ce trebuiesc luate in considerare înainte de migrarea în cloud

Citește mai departe
05 Mar2020

Șase lucruri de luat în considerare pentru alegerea unui server dedicat

Citește mai departe
02 Mar2020

Alegerea unui sistem de operare pentru serverul dedicat

Citește mai departe
24 Feb2020

40 de comenzi utile pentru serverul Linux

Citește mai departe
05 Feb2020

CentOS 8 - Caracteristici noi și link de descărcare

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT