Cum înregistrez un domeniu premium?

Un domeniu premium este diferit de cele obișnuite, deoarece prezintă șanse enorme de a deveni popular și ajută orice companie să aibă un brand solid în industrie. Acestea sunt scurte, ușor de memorat ...

Publicat la data de 03.11.2022

Actualizat la data de 03.11.2022

Scris de NAV Communications

2 minute rămase

Un domeniu premium este diferit de cele obișnuite, deoarece prezintă șanse enorme de a deveni popular și ajută orice companie să aibă un brand solid în industrie. Acestea sunt scurte, ușor de memorat și au adesea extensia .com. Prețul este enorm în comparație cu un nume general, dar rezultatele pot fi pe măsură. Mai jos vei afla ceea ce trebuie să știi despre înregistrarea unui asemenea domeniu!

Cum funcționează un domeniu premium?

Aceste domenii pot fi puse la dispoziție de proprietari anteriori, care își doresc să le vândă pentru profit. Totuși, se poate ca tranzacția să aibă loc și direct prin intermediul registratorului. În prima situație, vei avea de plătit un preț mare doar în mod inițial. Costurile de reînnoire și transfer nu diferă de cele ale domeniilor obișnuite cu aceeași extensie. Negocierea cu persoana care deține domeniul poate fi una dificilă, însă există servicii specializate pentru acest lucru.

Achiziționarea unui domeniu direct de la registrator presupune faptul că acesta este nou, dar a fost setat în aceeași categorie premium pentru potențialul de popularitate și valoarea sa ridicată. Înregistrarea în această situație va implica nu doar un preț inițial mare, ci și prețuri de reînnoire sau transfer diferite de cele clasice.

Cum achiziționezi un domeniu premium?

Domeniile premium reprezintă o industrie mare, fiind multe firme cu buget ridicat care sunt dispuse să le cumpere pentru oportunitățile oferite. Majoritatea denumirilor sunt deja preluate de o persoană, chiar dacă nu sunt utilizate. Pentru a înregistra domeniul trebuie să localizezi proprietarul și să-i faci o ofertă. După ce sunteți de acord cu privire la preț, va avea loc un transfer. Procesul este unul dificil, însă dispui de asistență de la majoritatea furnizorilor.

De cele mai multe ori, va fi o licitație cu un preț de vânzare și oferte de la clienți multipli. Dacă ești dispus să investești cât se poate de mult, atunci un serviciu de consultanță reprezintă soluția ideală. Prin intermediul acestuia vei reuși să obții un preț bun, în special atunci când este vorba de o sumă inițială prea mare.

De ce să alegi o astfel de denumire?

Domeniile premium par scumpe la prima vedere, dar te ajută să-ți scoți afacerea în evidență și să ai un avantaj SEO încă de la început. Vizitatorii vor observa prezența acestora, iar brandul tău se va diferenția de cel al competitorilor. Prețul pe care-l vei plăti pentru un domeniu premium va fi influențat de mulți factori, cum ar fi industria de activitate sau termenii utilizați. Pe de altă parte, oferta pe care o propui poate fi una redusă în comparație cu suma solicitată.

Ce se întâmplă după achiziție?

După ce cumperi un domeniu premium, acesta va fi înregistrat sau transferat în mod direct, durata acestui proces fiind una variată. La Nav.ro vom prelua cererea ta în sistemul nostru, iar apoi vom contacta deținătorul în vederea dreptului de folosință. În același timp, vom purta o discuție cu tine pentru a-ți comunica toți pașii ulteriori. Dacă te-ai hotărât să alegi acest serviciu, atunci tot ce ai de făcut este să intri pe pagina noastră de înregistrare domenii premium și să alegi extensia care te interesează.

0

Articole relevante

23 Jan2023

Este numele de domeniu important?

Citește mai departe
05 Dec2022

Ce înseamnă statusul unui domeniu "Pending Delete" la ROTLD?

Citește mai departe
15 Nov2022

Domeniu .ro expirat. Cum îl prelungesc?

Citește mai departe
04 Nov2022

Diferența dintre extensiile de domenii .com, .net, .ro

Citește mai departe
17 Aug2022

Ce este o înregistrare DNS?

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT