Cum să am mai multe vizite pe site?

Deși oricine poate porni o afacere online, este destul de dificil să crești traficul pe un website nou. Internetul conține multe sfaturi, însă acestea nu mai sunt neapărat de actualitate și poți pierd ...

Publicat la data de 17.01.2023

Actualizat la data de 17.01.2023

Scris de NAV Communications

3 minute rămase

Deși oricine poate porni o afacere online, este destul de dificil să crești traficul pe un website nou. Internetul conține multe sfaturi, însă acestea nu mai sunt neapărat de actualitate și poți pierde mult timp acționând într-un mod greșit. Din fericire, există strategii care sunt încă eficiente și îți vor aduce rezultatele dorite. Mai jos vei afla care sunt cele mai importante dintre ele!

Optimizarea SEO prin cuvinte cheie

Cuvintele cheie nu trebuie amplasate la întâmplare, ci vor fi analizate din timp. La început s-ar putea să nu ajungi prea departe folosind expresii scurte, dar ai posibilitatea de a te baza pe ‘’long-tail keywords’’. Acestea sunt expresii lungi, cu intenții de achiziție specifice. Utilizarea lor va avea loc într-un mod natural, fiind recomandat să le adaugi în paginile principale și cele pentru produse.

Un alt lucru pe care-l poți face este să-ți construieșți un blog și să targetezi multe subiecte de interes din industrie. Adaugă keywords în zona meta description, titluri, începutul articolului și de câteva ori de-a lungul textului. Pentru a găsi idei, ai nevoie de unelte precum Moz, Ahrefs sau SEMrush. Acestea îți vor arăta competiția și volumul de căutări, oferindu-ți o analiză detaliată înainte de a acționa.

Utilizarea conținutului video pe rețelele sociale

Deși multe din rețelele sociale precum Facebook sau Instagram nu mai reprezintă surse de trafic la fel de mari precum în trecut, Youtube sau Tik Tok încă aduc rezultate. Ambele alternative sunt bazate pe conținut video. Asa încât ar fi bine să te familiarizezi cât se poate de mult cu acesta. În funcție de fiecare nișă, va exista un nivel de interes specific.

De exemplu, o platformă precum Tik Tok să nu fie cel mai bun loc pentru a promova produsele software. În schimb, multe lucruri sunt diferite când vine vorba de fashion, beauty sau alte industrii ce se adresează publicului de 18-24 de ani. Este important să postezi conținut în mod constant și să folosești hashtaguri, precum și să interacționezi cu cei care îți lasă comentarii pentru a spori partea de engagement.

Investiția în reclame plătite

Această strategie necesită o investiție financiară, dar îți va aduce rezultate direct din prima zi. Utilizarea anunțurilor în Google și în alte locuri va reprezenta oportunitatea pentru a-ți construi un volum consistent de clienți încă de la început. Este necesar să creezi campanii cu obiective specifice, precum vânzarea unei anumite categorii de produse sau construirea unei liste de email. Dacă întâmpini dificultăți, ia în considerare angajarea unei agenții PPC care să-ți sporească numărul de click-uri și conversiile.

Parteneriatele cu alți influenceri

Influencerii nu vor aduce un volum de trafic sustenabil, dar au o bază de fani activi pe orice canal care pot deveni familiari cu brandul tău. Pe lângă asta, îți vor construi o autoritate superioară altor competitori. De cele mai multe ori, postările sponsorizate vor necesită o investiție financiară. Pot există însă și alte tipuri de colaborări precum guest posturi sau interviuri. Atât timp cât furnizezi produse sau servicii de calitate, vei găsi persoane cunoscute care vor accepta colaborări cu firma ta.

Atrage mai mult trafic pe website de astăzi

Dacă ai un website sau îți dorești să lansezi curând unul, respectarea sfaturilor de mai sus te vor ajuta să atragi un nivel ridicat de trafic încă din prima lună. Deși fiecare strategie necesită un plan, vei reuși să ai rezultate atât timp cât acționezi.

0

Articole relevante

12 Feb2024

Tutorial pas cu pas pentru Configurarea Rețelei în CentOS

Citește mai departe
28 Dec2023

Schimbarea nameserverelor pentru site-ul tău

Citește mai departe
18 Dec2023

Cum să îți creezi propriile nameservere pentru website-ul tău

Citește mai departe
24 Nov2023

Cum instalăm LAMP pe Debian 10?

Citește mai departe
20 Nov2023

Ghid Detaliat pentru Instalarea Debian: Pas cu Pas

Citește mai departe
13 Nov2023

Port Forwarding în Linux

Citește mai departe

Comentarii