+40 (21) 655-55-55
  1. NAV
  2. Domeniu Es

domeniu .ES

Extensia de domeniu oficială pentru Spania

Acest domeniu este listat în următoarele categorii: Spania, Europa, ccTLD.

Felicitări, domeniul #domain este disponibil

€#price

Comandă online

Ne pare rău, domeniul #domain nu este disponibil

Domeniul #domain nu este înregistrat

€#price

Comandă online

Prețuri

Înregistrare nouă (anual)
€9.90
Reînnoire anuală
€15.00
Transfer (inclusiv reînnoire pentru 1 an)
€9.90
Modificarea dreptului de proprietate
€9.90
Serviciu de scoatere din carantină
€50.00

€9.90

anual

Informații generale despre extensia de domeniu .es

Transferul domeniului
Transferul de domeniu .es este posibil
Transfer cu cod de autorizare
Nu este necesar un cod de autorizare (auth-code/EPP)
Securitate domeniu
Se poate seta un blocaj de transfer accidental pentru domeniul .es
Modificarea dreptului de proprietate
Modificarea dreptului de proprietate este posibilă pentru domeniile .es
Nume de domeniu cu diacritice (IDN)
Domeniul .es poate să conțină caractere speciale
Numeric
Un domeniu .es poate să conțină doar numere
Registru
Dominios ( Website | Reguli )

Dispoziții speciale pentru domeniu .es

Lungimea domeniului
Un domeniu .es poate avea între 2 și 63 de caractere. Pot fi utilizate cratime, dar nu la începutul sau la sfârșitul domeniului și nu două(2) consecutive (de exemplu, aa -bb.es).
Rezidentă/Şedere
Nu este obligatorie pentru .es - Spania.
Proprietarul poate să aibă reședința în orice tară.
Contacte
Contactul administrativ trebuie să îndeplinească următorul tip de contact:
- Persoană privată

Intervale

Înregistrare în ~ 12 ore

Înregistrare nouă
1 - 5 ani
Reînnoire
1 an
Durata înregistrării
În mod normal este nevoie de câteva secunde pentru a înregistra un domeniu .es însă există și posibilitatea să dureze până la 12 ore.
Perioada de preaviz
Perioada de notificare pentru expirare este cu 15 zile înainte ca domeniul să expire.

După o notificare prealabilă de reînnoire sau expirare a unui domeniu .es, acesta va fi automat returnat către Registru pentru înregistrare conform regulilor primul venit, primul servit.

Tendințe și informații generale

Domeniul .es este un ccTLD specific țării alocat Regatului Spaniei. Există din 1988 și este gestionat de „Centrul de Informații al Rețelei din Spania”. Ca ccTLD, este utilizat mai ales de către utilizatorii de Internet din Spania, care doresc să lanseze prezențe de Internet pentru companii sau persoane fizice. Utilizatorii latino-americani se bazează, de asemenea, pe domeniul .es și își cumpără sau înregistrează domeniul dorit personal, deoarece și în această regiune, acest TLD oferă efecte pozitive asupra rezultatelor motorului de căutare și pentru utilizatori.


Domeniul .es oferă avantaje decisive pentru companii spaniole sau persoane fizice, deoarece motoarele de căutare naționale din țările spaniole sau latino-americane își evaluează adesea adresele de Internet ca fiind excepționale, iar pozițiile obținute în clasament sunt corespunzător ridicate. Utilizatorului de Internet convențional i se spune de domeniu .es că este un site web cu conținut, probabil, în limba spaniolă. Sunt așteptate rate de clic semnificativ mai mari, deoarece un cetățean spaniol are mai multe șanse să viziteze un domeniu .es decât, de exemplu, un domeniu .de.


Domeniul .es dorit poate fi achiziționat și înregistrat de orice utilizator din întreaga lume - indiferent de naționalitate, locul de activitate sau locul de reședință. NAV face ca domeniul să fie disponibil în câteva secunde după înregistrare și permite lucrările editoriale pe site-ul web. Acest lucru permite înregistrarea domeniul dorit într-o singură zi și lansarea un site atractiv pe World Wide Web.


Pentru alegerea unui numele de domeniu, ar trebui urmate câteva indicații de bază: 3 până la 63 de caractere sunt disponibile. Caractere speciale, cum ar fi vocalele accentuate spaniolă á, é, í, ó, ú sau ü pot fi utilizate în cadrul domeniului - precum și liniuțe și numere. Domenii numerice pure sunt de asemenea permise.


Există afinități ridicate între domeniile .es și anumite gTLD-uri generice, cum ar fi .net sau .com -, de asemenea, domenii de nivel de nivel specific specifice țării, cum ar fi .eu pentru Uniunea Europeană sau .at pentru Austria fiind rude comune.

Statistici

Este dificil de estimat un număr exact de domenii .es înregistrate. Statisticile presupun că, la sfârșitul anului 2010, peste 1,2 milioane de adrese de Internet erau înregistrate la ccTLD .es. Într-o comparație europeană, domeniul .es este unul dintre cele mai populare TLD-uri. Datorită avantajelor pentru companii și persoane fizice spaniole, se poate presupune că numărul de domenii .es va continua să crească în viitor - dacă ești interesat de ccTLD spaniol, este recomandabil să înregistrezi domeniul dorit cât mai rapid. pe cât posibil.


NAV este partenerul competent pentru înregistrarea domeniilor indiferent dacă vei alege un ccTLD-ul spaniol sau unul dintre gTLD-urile generice - o echipă cu experiență și cunoștințe te va ajuta în alegerea celui mai bun domeniu și vei putea înregistra domeniile dorite.

Pentru înregistrare domenii te rugăm să accesezi pagina

Înregistrare domenii