Când am nevoie de un pachet de reseller hosting?

Dacă ai căutat un pachet de găzduire web, ultimul lucru la care ai fi putut privi este un pachet de reseller hosting. Deși ai putea crede că aceste pachete sunt doar pentru persoanele care doresc de f ...

Publicat la data de 05.04.2021

Actualizat la data de 05.04.2021

Scris de NAV Communications

3 minute rămase

Dacă ai căutat un pachet de găzduire web, ultimul lucru la care ai fi putut privi este un pachet de reseller hosting. Deși ai putea crede că aceste pachete sunt doar pentru persoanele care doresc de fapt să vândă pachete de găzduire, acest lucru nu este neapărat cazul. Mulți oameni pot beneficia de un pachet de reseller hosting și există șanse mari să fie și opțiunea potrivită pentru tine. Acestea sunt câteva semne că acesta este tipul de pachet la care ar trebui să te uiți.

Aveți mai multe site-uri web

Dacă aveți mai multe site-uri web, este posibil să planificați să vă înscrieți pentru mai multe pachete de găzduire web diferite pentru a vă asigura că aveți suficient spațiu de stocare și lățime de bandă pentru fiecare site. Cu toate acestea, acest lucru poate deveni costisitor și poate fi mult manipulat.

În schimb, luați în considerare de reseller. Apoi, veți putea crea și găzdui câte site-uri doriți. Deoarece nu veți avea mai multe conturi diferite pentru a încerca să jonglați, totuși, veți putea economisi bani și veți putea să vă gestionați site-urile cu ușurință și mai eficient.

Doriți ca site-ul dvs. să fie sigur

Nu numai că te-ar putea îngrijora lucruri precum hacking-ul, dar ar trebui să te asiguri că vizitatorii tăi se simt confortabil pe site-ul tău. De exemplu, dacă aveți un magazin online, probabil că doriți să vă asigurați că site-ul dvs. este cât mai sigur posibil atât pentru a construi încredere, cât și pentru a preveni orice problemă cu hackerii.

Cu un cont obișnuit de găzduire web, poate fi dificil să vă bucurați de nivelul de securitate pe care îl căutați. Cu toate acestea, securitatea actualizată va fi oferită în contul dvs. de reseller, deci numai acest lucru poate fi suficient pentru a trece la unul dintre aceste conturi.

Veți obține o mulțime de trafic web – Sau sperați că veți avea în viitor

Cu un plan de găzduire web, care sunt cele mai normale planuri de găzduire, atunci trebuie să împărtășiți toată lățimea de bandă cu toate celelalte site-uri web care vă partajează serverul.

Aceasta poate fi o problemă dacă aveți mult trafic pe web. S-ar putea să nu existe suficientă lățime de bandă pentru toată lumea de pe server atunci când site-ul dvs. devine ocupat, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. poate fi întârziat sau închis complet. Aceasta poate fi o durere uriașă, dar principala problemă este că vă poate costa și mulți vizitatori.

Cu un cont de reseller hosting, veți avea mai multe resurse alocate. Aceasta înseamnă că, indiferent cât de ocupat ar putea fi site-ul dvs. – sau cât de ocupat ați putea spera că va fi în viitor – atunci nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la închiderea site-ului dvs. din cauza traficului prea mare.

Vă concentrați pe optimizarea motorului de căutare

Dacă doriți ca site-ul dvs. să fie un succes online, s-ar putea să înțelegeți importanța optimizării motoarelor de căutare. Cu toate acestea, poate fi dificil să obțineți aceleași rezultate cu un plan de găzduire web shared.

Practic, ceea ce se află pe celelalte site-uri web partajate pe același server poate afecta modul în care site-ul dvs. web este văzut de marile motoare de căutare. De exemplu, dacă există un site pe serverul dvs. care utilizează tactici SEO spam sau care conține materiale pentru adulți, acest lucru poate îngreuna clasarea site-ului dvs.

Cu un cont de reseller hosting, totuși, nu trebuie să vă faceți griji că aceste lucruri vă împiedică optimizarea motorului de căutare.

După cum puteți vedea, există multe motive pentru a opta pentru un cont de reseller. Dacă oricare dintre aceste lucruri se aplică pentru dvs. – sau dacă sunteți interesat să vindeți conturi de găzduire la un moment dat în viitor – atunci ar trebui să vă gândiți la opțiunile unui pachet de reseller hosting. Pentru a afla mai multe, contactați-ne!

0

Articole relevante

11 May2022

Cum protejezi site-ul împotriva hackerilor

Citește mai departe
04 Apr2022

Ce este SMTP

Citește mai departe
17 Mar2022

Ce este LiteSpeed și cum te poate ajuta

Citește mai departe
07 Mar2022

Pluginuri WordPress necesare sau recomandate pentru site-ul tău

Citește mai departe
04 Feb2022

Instrucțiuni detaliate pentru instalarea PrestaShop 1.7.*

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT