Ce este Softaculous și la ce folosește?

Ce este Softaculous: Softaculous este un installer de aplicații care îți economisește timpul și efortul de a crea blogul de vis, site-ul sau magazinul de comerț electronic. În mod deosebit iubit de cl ...

Publicat la data de 11.01.2023

Actualizat la data de 11.01.2023

Scris de NAV Communications

2 minute rămase

Ce este Softaculous:

Softaculous este un installer de aplicații care îți economisește timpul și efortul de a crea blogul de vis, site-ul sau magazinul de comerț electronic. În mod deosebit iubit de clienții care au găzduire shared, installer-ul de aplicații Softaculous face ca punerea la punct a unui website să fie floare la ureche. Iată cum ajută Softaculous clienții, în special pe cei care sunt noi în industria web (de obicei clienții Shared Hosting), să faciliteze funcționarea infrastructurii web.

Toate aplicațiile de care ai nevoie pentru afacerea ta web, într-un singur loc

Aplicația de instalare Softaculous permite unui utilizator să instaleze cu ușurință peste 400 de aplicații în doar câteva clicuri, acoperind fiecare aplicație majoră de care ai nevoie pentru a rula cu succes o afacere web din următoarele categorii:

 1. -E-commerce
 2. -Management de conținut
 3. -Forum
 4. -Galerii de imagini
 5. -Rețele sociale
 6. -Ad management
 7. -Instrumente Google Analytics
 8. -Gestionarea e-mailurilor
 9. -Management de proiect
 10. -ERP
 11. -Relații Clienți
 12. -Gestionarea bazelor de date
 13. -Video
 14. -File Manager
 15. -Instrumente SEO

Softaculous oferă, de asemenea, scripturi populare, cum ar fi:

 1. -WordPress
 2. -Joomla
 3. -WHMCS
 4. -Drupal
 5. -OpenCart
 6. -Dolphin
 7. -Zen Cart
 8. -Magento
 9. -SugarCRM
 10. -phpMyAdmin
 11. -MyWebSQL
 12. -Vtiger

De asemenea, poți solicita și scripturi pe care nu le găsesti

Dacă reușești să găsesti un script pe care Softaculous nu îl are, echipa va examina solicitarea și o va adăuga în biblioteca de scripturi.

Instalare rapidă

Ai posibilitatea de a obține site-ul funcțional foarte repede, deoarece instalatorul de aplicații Softaculous are grijă de întregul proces de instalare și va rezolva orice posibile probleme. Vei fi scutit de descărcarea și încărcarea fișierelor zip sau de încercarea de a afla de ce nu a reușit o instalare etc.

Acces ușor

Programul de instalare a aplicațiilor Softaculous este oferit în mai multe panouri de găzduire web majore, cum ar fi cPanel, Plesk, CentOS, Interworx, ISP, DirectAdmin, H-Sphere și Hosting Controller, totodată fiind disponibil și prin API. NAV Communications oferă Softaculous cu fiecare pachet Shared Hosting.

Întreținere zero

Actualizările software sunt bine testate înainte de lansare pentru a te asigura că nu te confrunți cu probleme. De asemenea, nu trebuie să îți faci griji cu privire la întreținerea serverului deoarece actualizările sunt descărcate printr-un proces CRON care se execută automat pe server.

Ușor de folosit

Considerând că un pachet Shared Web Hosting este, de obicei, ceea ce majoritatea oamenilor aleg la începutul afacerii lor, Softaculous este proiectat astfel încât oricine să poată naviga prin el. Există mai multe sfaturi utile pe toată interfața pentru a ajuta.

Instalează scripturi în limba pe care o dorești

Programul de instalare al aplicațiilor Softaculous iți permite să instalezi scripturi în peste 50 de limbi. Acest lucru te scutește de descărcarea pachetelor de traducere!

Evaluări, recenzii și testări de scripturi

Dacă nu ești sigur de un anumit script, Softaculous listează ratingurile scripturilor, recenzii și chiar link-uri către demo-uri pentru ca utilizatorii să ia o decizie în cunoștință de cauză.

Scripturile sunt actualizate în permanență

Programul de instalare al aplicațiilor Softaculous continuă să adauge zilnic mai multe scripturi în biblioteca lor.

Testarea

Softaculous îți permite, de asemenea, să clonezi site-ul pentru a testa modificările înainte de a le instala pe site-ul propriu-zis.

0

Articole relevante

14 Dec2023

Ghid pas cu pas pentru crearea unui site web de succes

Citește mai departe
09 Aug2023

Magento: Platforma de Comerț Electronic Explicată

Citește mai departe
19 Jun2023

Linux și Windows: Care este alegerea ta perfectă?

Citește mai departe
07 Apr2023

Ce este WHMCS?

Citește mai departe
05 Apr2023

Backup la site-ul WordPress

Citește mai departe
14 Feb2023

De ce VPS în 2023?

Citește mai departe

Comentarii