+40 (21) 655-55-55
UK AT SA

Ce este Softaculous și la ce folosește?

Ce este Softaculous: Softaculous este un installer de aplicații care vă economisește timpul și efortul de a crea blogul de vis, site-ul sau magazinul de comerț electronic. În mod deosebit iubit de cli ...

Publicat la data de 21.06.2018

Actualizat la data de 22.02.2019

Scris de George Pavelescu

2 minute rămase

Ce este Softaculous:

Softaculous este un installer de aplicații care vă economisește timpul și efortul de a crea blogul de vis, site-ul sau magazinul de comerț electronic. În mod deosebit iubit de clienții care au găzduire shared, installer-ul de aplicații Softaculous face ca punerea la punct a unui website să fie floare la ureche. Iată cum ajută Softaculous clienții, în special pe cei care sunt noi în industria web (de obicei clienți Shared Hosting), să faciliteze funcționarea infrastructurii web.

1. Toate aplicațiile de care aveți nevoie pentru afacerea dvs. web, într-un singur loc

Aplicația de instalare Softaculous permite unui utilizator să instaleze cu ușurință peste 400 de aplicații în doar câteva clicuri, acoperind fiecare aplicație majoră de care aveți nevoie pentru a rula cu succes o afacere web din următoarele categorii:

-E-commerce
-Management de conținut
-Forum
-Galerii de imagini
-Rețele sociale
-Ad management
-Instrumente Google Analytics
-Gestionarea e-mailurilor
-Management de proiect
-ERP
-Relații Clienți
-Gestionarea bazelor de date
-Video
-File Manager
-Instrumente SEO

Softaculous oferă, de asemenea, scripturi populare, cum ar fi:

-WordPress
-Joomla
-WHMCS
-Drupal
-OpenCart
-Dolphin
-Zen Cart
-Magento
-SugarCRM
-phpMyAdmin
-MyWebSQL
-Vtiger

De asemenea, puteți solicita și scripturi pe care nu le găsiți

Dacă reușiți să găsiți un script pe care Softaculous nu îl are, echipa va examina solicitarea dvs. și o va adăuga în biblioteca de scripturi.

2. Instalare rapidă

Aveți posibilitatea de a obține site-ul dvs. funcțional foarte repede, deoarece instalatorul de aplicații Softaculous are grijă de întregul proces de instalare și va rezolva orice posibile probleme. Sunteți scutiți de descărcarea și încărcarea fișierelor zip sau de încercarea de a află de ce nu a reușit o instalare etc.

3. Acces ușor

Programul de instalare a aplicațiilor Softaculous este oferit în mai multe panouri de găzduire web majore, cum ar fi cPanel, Plesk, CentOS, Interworx, ISP, DirectAdmin, H-Sphere și Hosting Controller totodată fiind disponibil și prin API. NAV Communications oferă Softaculous cu fiecare pachet Shared Hosting.

4. Întreținere zero

Actualizările software sunt bine testate înainte de lansare pentru a vă asigura că nu vă confruntați cu probleme. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreținerea serverului deoarece actualizările sunt descărcate printr-un proces CRON care se execută automat pe server.

5. Ușor de folosit

Considerând că un pachet Shared Web Hosting este, de obicei, ceea ce majoritatea oamenilor aleg la începutul afacerii lor, Softaculous este proiectat astfel încât oricine să poată naviga prin el. Există mai multe sfaturi utile pe toată interfața pentru a vă ajuta.

6. Instalați scripturi în limba pe care o doriți

Programul de instalare al aplicațiilor Softaculous vă permite să instalați scripturi în peste 50 de limbi. Acest lucru vă scutește de descărcarea pachetelor de traducere!

7. Evaluări, recenzii și testări de scripturi

Dacă nu sunteți sigur de un anumit script, Softaculous listează ratingurile scripturilor, recenzii și chiar link-uri către demo-uri pentru ca utilizatorii să ia o decizie în cunoștință de cauză.

8. Scripturile sunt actualizate în permanență

Programul de instalare al aplicațiilor Softaculous continuă să adauge zilnic mai multe scripturi în biblioteca lor.

9. Testarea

Softaculous vă permite, de asemenea, să vă clonați site-ul pentru a testa modificările înainte de a le instala pe site-ul propriu-zis.

0

Articole relevante

11 Apr2019

Gazduirea: SSD sau HDD

Citește mai departe
03 Jan2019

Copiați site-ul dvs. utilizând FTP

Citește mai departe
28 Dec2018

Securitatea Wordpress în 10 pași

Citește mai departe
23 Oct2018

Ce este Uptime-ul în Găzduirea Web

Citește mai departe
15 Oct2018

5 măsuri pentru a vă proteja în mediul online

Citește mai departe
03 Sep2018

Ce este HTTP Apache?

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT