Cele mai bune pluginuri de securitate WordPress în 2018

WordPress este unul dintre cele mai de încredere și utilizate pe scară largă CMS utilizat de peste 30% site-uri web din întreaga lume. În calitate de proprietar, îngrijirea de securitatea site-ului dv ...

Publicat la data de 04.06.2018

Actualizat la data de 22.02.2019

Scris de NAV Communications

4 minute rămase

WordPress este unul dintre cele mai de încredere și utilizate pe scară largă CMS utilizat de peste 30% site-uri web din întreaga lume. În calitate de proprietar, îngrijirea de securitatea site-ului dvs. web ar trebui să fie o preocupare majoră. Criptarea site-ului dvs. utilizând un certificat SSL sau o soluție de securitate a site-ului, cum ar fi SiteLock, sunt câteva forme comune ale securității WordPress. Un alt mod de a asigura securitatea site-ului dvs. WordPress este prin instalarea plugin-urilor de securitate.

În acest articol, vom descoperi modul în care pluginurile pot ajută la securizarea site-ului dvs. și vom include o lista cu cele mai de top pluginuri de securitate WordPress.

Cum ajută pluginurile la securizarea unui site Web

Cei mai mulți utilizatori cred că instalarea unui plugin echivalează cu apariția problemelor pe site. Cu toate acestea, acest lucru nu este deloc adevărat. Instalarea unui plugin este cel mai simplu mod de a integra o caracteristică în site-ul dvs. WordPress. Totuși trebuie să aveți grijă ca pluginul pe care îl instalați să fie dintr-o sursă de încredere și să aibă un rating bun.

Unele dintre modalitățile prin care pluginurile WordPress se oferă să vă asigure site-ul sunt: ​​monitorizarea vulnerabilităților, gestionarea controlului accesului, copiile de rezervă, protecția împotriva e-mailurilor spam, protecția împotriva furtului de date, e-mail, firewall-uri etc.

Acum, că am aflat funcționalitatea de bază pe care o oferă un plugin în a ajuta la securizarea unui site web, să verificăm cele 4 pluginuri de top pentru securizarea site-ului dvs. WordPress.

1. WordFence Security

Cu peste 2 milioane de instalări active, WordFence Security este un popular firewall open source și scaner malware. WordFence vă protejează site-ul și vă avertizează dacă simte că acesta a devenit vulnerabil. Acesta scanează fișierele de bază ale site-ului, temele și pluginurile instalate prin intermediul repozitorului oficial WordPress pentru a verifica autenticitatea acestora. Este unul dintre primele pluginuri de securitate WordPress.

Caracteristici de securitate WordFence:

1. Are o bază de date cu peste 44.000 de semnături malware cunoscute sub numele de amenințări de securitate WordPress.

2. În afară de fișierele de bază, pluginurile și temele, acesta verifică și URL-uri necorespunzătoare, spam SEO, redirecționări rău intenționate, programe malware și injecții de cod.

3. Protejează site-ul de un atac brutal (încercare de conectare continuă cu date incorecte).

4. Dispune de o versiune premium care include caracteristici precum punerea pe lista neagră a adreselor IP în timp real și firewall.

2. iThemes Security

iThemes Security, cunoscut anterior ca Better WP Security, are peste 900.000 de instalații active. Este open source și disponibil atât în versiune gratuită, cât și în versiuna premium. Pluginul este unul dintre cele mai bune plugin-uri de securitate WordPress, este disponibil în peste 10 limbi și ajută la solidificarea credentialelor utilizatorilor, prin stoparea atacurilor automate și a remedierii vulnerabilităților.

Caracteristici ale iThemes Security:

1. Pentru a rula pluginul de securitate una dintre cele mai importante cerințe este ca versiunea WordPress trebuie să fie la zi, deoarece acesta nu rulează pe versiuni învechite.

2. iThemes Security întărește securitatea de pe server și previne atacurile de forță brută prin interzicerea utilizatorilor, a bots-ilor sau a agenților atunci când au trecut limita de încercare a autentificării.

3. Dispune de un autentificator bidirecțional (Google) și de Google reCAPTCHA pentru a vă proteja site-ul de spam versiunea sa pro.

4. De asemenea, oferă integrarea wp-cli, gestionarea automată a tabloului de bord WordPress și compararea online a fișierelor pentru a verifica dacă s-a modificat sau nu codul sursă.

3. All In One WP Security & Firewall

Disponibil în peste 4 limbi, cu peste 600.000 de instalări active, All-In-One WP Security & Firewall este un plugin gratuit și open source care vă asigură site-ul monitorizând vulnerabilitățile și atacurile. Încurajează utilizatorul să seteze parole puternice pentru a minimiza încercările de conectare. De asemenea, pluginul poate fi tradus în orice limbă. În prezent este disponibil pentru traducere în 11 limbi.

Caracteristici ale All-In-One WP Security & Firewall:

1. Monitorizează încercările de conectare rău intenționate prin protejarea împotriva atacului Brute-Force. Cu toate acestea, în afară de oprirea utilizatorului de la conectare, notează id-ul / parola utilizatorului, data și ora, precum și adresa IP utilizată pentru conectarea la site-ul WordPress.

2. În afară de aceasta, pentru a consolida securitatea site-ului web, acesta deconectează toți utilizatorii conectați după o anumită perioadă de timp. De asemenea, permite aprobarea manuală a conturilor de utilizatori WordPress.

3. Plugin-ul permite administratorului să programeze backup-uri automate și notificări prin e-mail cu un singur clic.

4. Permite firewall-uri și blochează mai multe atacuri, cum ar fi XSS (Cross Site Scripting), crawlere precum Google bots falși și, de asemenea, previne hotlinking-ul.

4. Sucuri Security

Un alt plug-in bun de securitate WordPress este Sucuri Security. Este un plugin gratuit și open source cu peste 400.000 de instalări active și este disponibil în două limbi. Este un plugin de audit, scanare malware și hardening de securitate. Acesta include, de asemenea, un firewall pentru a vă proteja site-ul WordPress.

Caracteristici ale Sucuri Security:

1. Una dintre trăsăturile cheie ale Sucuri Security este auditul activității de securitate. În acest caz, administratorul sistemului are capacitatea de a monitoriza cine s-a logat în sistem sau a efectuat modificări.

2. Permite scanarea de la distanță a malware-ului, monitorizarea scanării listei negre și monitorizarea integrității fișierelor.

3. Deși aproape toate caracteristicile Sucuri sunt incluse în versiunea gratuită, caracteristică firewall a site-ului web face parte din versiunea premium și poate fi activată la achiziționare. Asigură site-ul dvs. de atacuri precum DoS / DDoS (Distributed Denial of Service), atacuri Brute-Force etc.

4. Oferă notificări de securitate care sunt folosite pentru a anunța proprietarul despre probleme legate de securitate.

Concluzie:
Asigurarea securității site-ului dvs. web este o sarcină crucială și esențială. În afară de instalarea celor mai bune pluginuri de securitate WordPress, efectuați controale regulate de securitate, actualizați periodic site-ul WordPress și faceți copii de rezervă.

În cele din urmă, instalarea unui plugin vă ajută să monitorizați și să vă protejați site-ul cu ușurință. Dacă aveți un blog simplu, puteți opta pentru un plugin gratuit. Cu toate acestea, dacă sunteți un IMM, odată ce traficul și conexiunea dvs. cresc, este recomandat să treceți la versiunea premium a pluginului.

0

Articole relevante

14 Dec2023

Ghid pas cu pas pentru crearea unui site web de succes

Citește mai departe
09 Aug2023

Magento: Platforma de Comerț Electronic Explicată

Citește mai departe
19 Jun2023

Linux și Windows: Care este alegerea ta perfectă?

Citește mai departe
07 Apr2023

Ce este WHMCS?

Citește mai departe
05 Apr2023

Backup la site-ul WordPress

Citește mai departe
14 Feb2023

De ce VPS în 2023?

Citește mai departe

Comentarii