Calculator unități de rack

Ce este calculatorul unității rack? Știind cât de mult spațiu aveți nevoie pentru unitatea Rack este foarte important atunci când instalați rackuri și incinte de 19″. Calculatorul pentru rack 19 ...

Publicat la data de 18.02.2020

Actualizat la data de 19.02.2020

Scris de NAV Communications

2 minute rămase

Ce este calculatorul unității rack?

Știind cât de mult spațiu aveți nevoie pentru unitatea Rack este foarte important atunci când instalați rackuri și incinte de 19″. Calculatorul pentru rack 19 inch de mai jos poate converti inci și mm în unități rack. De asemenea, poate converti rack-ul din U în inci și mm. Acest instrument este foarte util pentru orice instalator sau tehnician care trebuie să știe exact ce echipament să cumpere atunci când asambleaza un Rack de 19″. Fiecare unitate U sau rack este echivalentă cu 1,75″ și este utilizată ca terminologie standard pentru descrierea dimensiunilor cu rack-uri de 19 inci.

Ce este un „U” sau unitatea „Rack”?

O unitate de rack (prescurtată ca U, mai puțin văzută ca RU) este o unitate de măsură aplicată pe rafturile de echipamente și serverele, unitățile de disc și alte dispozitive pe care le conțin. Un U este de 1,75 inci (44,45 mm); suportul standard, la 19 inci, este 42U.
Serverele Rack și alte hardware concepute pentru a fi montate pe rack sunt fabricate în multipli de 1,75 inci și specificate în multipli de unități rack, de obicei 1U, 2U, 3U sau 4U. Rack-urile sunt proiectate pentru a menține echipamente de aceste dimensiuni. Găurile din flanșele de montare ale rafturilor sunt dispuse în grupuri de trei, iar această grupare cu trei găuri se mai numește și unitate de cremalieră.
Unitățile de raft pentru echipamente sunt considerate dimensiuni maxime. În practică, dispozitivele sunt adesea făcute puțin mai mici decât valoarea U specificată pentru a permite un pic de spațiu. Un dispozitiv specificat ca 2U, de exemplu, poate măsura în realitate 3,44 inci înălțime, mai degrabă decât multiplu de 1,75 inci.

Grila de calcul a unității de rack:

0

Articole relevante

30 Nov2022

Centrele de date sustenabile ale viitorului

Citește mai departe
18 Jul2022

Este timpul să trecem exclusiv la NVMe?

Citește mai departe
05 Jul2022

De ce durează atât de mult adoptarea IPv6?

Citește mai departe
11 Nov2020

Importanța backup-ului datelor și a recuperării în caz de dezastru

Citește mai departe
11 May2020

Ce este un data center?

Citește mai departe
30 Mar2020

Considerații cheie ce trebuiesc luate in considerare înainte de migrarea în cloud

Citește mai departe

Comentarii

Acest site utilizează cookie-uri. Regăsești mai multe informații pe pagina de Informare cookies.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugăm să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. ACCEPT