Cum te ajută serviciul de colocare să-ți dezvolți afacerea?

Procesul de colocare server este o opțiune populară pentru persoanele ce doresc să găzduiască site-urile lor web într-un mediu securizat și de înaltă calitate. În cazul în care ai nevoie de mai multă ...

Publicat la data de 09.03.2023

Actualizat la data de 22.03.2023

Scris de NAV Communications

2 minute rămase

Procesul de colocare server este o opțiune populară pentru persoanele ce doresc să găzduiască site-urile lor web într-un mediu securizat și de înaltă calitate. În cazul în care ai nevoie de mai multă putere de procesare, spațiu de stocare sau lățime de bandă, atunci poți opta și tu pentru aceeași alternativă. Iată care sunt beneficiile!

Economii de costuri

Colocarea va fi o operațiune mai ieftină decât întreținerea propriului server. Acest lucru se datorează faptului că sunt eliminate cheltuielile legate de energia electrică și mentenanță. În plus, ai parte de expertiză tehnică. Astfel, nu mai ești forțat să ai un angajat care să se ocupe de problemele care apar pe parcurs și vei menține o stare de funcționare bună.

Acces la resurse

Când un server este găzduit într-un data center, ai acces la toate resursele necesare pentru o conectivitate de mare viteză. Pe lângă asta, ai parte de energie de rezervă, sisteme de răcire și mecanisme de protecție împotriva incendiilor. Acestea ar costă separat mult mai mult decât prețul pentru un asemenea spațiu.

Uptime in colocare

Dacă afacerea ta se află în stadiul de dezvoltare, atunci ai nevoie să fii cât mai prezent în mediul digital. Colocarea te ajută să beneficiezi de un server stabil, ce rămâne online 24/7. O garanție de 99,9% uptime reprezintă un semn al faptului că beneficiezi de servicii de calitate și că nu vor fi întreruperi. Cu alte cuvinte, vei putea ajunge la mai mulți clienți într-un timp scurt.

Siguranța in colocare

Furnizorii care oferă servicii de colocare servere dispun de programe complexe de back-up și protecție anti-DDos. Din același motiv, atacurile volumetrice ce implică traficul fals nu vor reprezenta un motiv de îngrijorare. În schimb, sistemul va detecta și va bloca orice încercări de acest tip.

Siguranța este un aspect important, deoarece va influența reputația pe care o construiești pe termen lung și lipsa acesteia va duce la pierderea datelor. Serverele din data centerele noastre sunt protejate împotriva amenințărilor malware și nu există șanse de compromitere pentru fișiere.

Angajamentul de calitate(SLA)

Acest angajament este important, deoarece prezența să reflectă procesele și modul în care afacerea ta va beneficia de colocare. Providerii de încredere includ întotdeauna un SLA în astfel de situații, pe care îl poți citi și vei descoperi toate beneficiile. Contractul este disponibil oricărui client care utilizează serviciile de web hosting, fiind oferit în mod gratuit.

Cine poate investi în servicii de colocare servere?

În cele mai multe cazuri, colocarea reprezintă o alegere excelentă pentru cei care dețin afaceri online și au nevoie de mai multă putere de procesare, spațiu de stocare și bandwidth la server. O altă situație în care vei apela la astfel de servicii este aceea în care nu-ți dorești să investești într-un spațiu special pentru servere.

Computerul tău va putea fi ulterior utilizat inclusiv pentru aplicații complexe sau în alte scopuri similare. Fiind mutat într-un centru de date, va exista posibilitatea să efectuezi verificări personal, vizitele fiind programate. Este important să ai sistemul de operare instalat pentru a te putea conecta remote. În urma atașării serverului la restul echipamentelor, acesta va avea mai multă putere și va fi menținut într-un mediu stabil.

0

Articole relevante

15 May2023

Standardele de acreditare pentru Centrele de Date

Citește mai departe
12 May2023

Ce este un Internet exchange?

Citește mai departe
23 Mar2023

Ce presupune procesul de colocare server și pentru cine este recomandat?

Citește mai departe
25 Jan2023

Supermicro lansează serverele alimentate cu Arm

Citește mai departe
30 Nov2022

Centrele de date sustenabile ale viitorului

Citește mai departe

Comentarii