+40 (21) 655-55-55
  1. NAV
  2. Ipv6 Pentru Gazduire Web

NAV media

IPv6 pentru toate conturile de găzduire web

IUN

20

2018

IPv6 pentru toate conturile de găzduire web

IPv6 pentru găzduire web

Ne place să dăm vești bune! Începând de astăzi, toate pachetele de găzduire web beneficiează de o adresă IPv6.

CITEŞTE MAI MULT

Ne place să dăm vești bune! Dacă ești deja clientul nostru sau îți dorești să devii, începând de astăzi, toate pachetele noastre de găzduire web, inclusiv găzduirea WordPress și Magento au inclusă câte o adresă IPv6 suplimentară, dedicată, fără costuri suplimentare.

IPv6 este ultima versiune a Protocolului de Internet, care identifică dispozitivele de pe internet pentru a le putea localiza. Fiecare dispozitiv care utilizează internetul este identificat prin propria adresă IP astfel încât comunicarea pe internet să funcționeze. Acest aspect este exact ca și adresele stradale și codurile poștale pe care trebuie să le cunoașteți pentru a trimite o scrisoare.

Versiunea anterioară, IPv4, folosește o schemă de adresare pe 32 de biți pentru a suporta 4,3 miliarde de dispozitive, considerată a fi suficientă. Cu toate acestea, odată cu expansiunea internetului, a calculatoarelor personale, a telefoanelor inteligente și a dispozitivelor conectate la Internet demonstrează că lumea are nevoie de mai multe adrese.

Protocolul IPv6 poate gestiona mai eficient pachetele, îmbunătățește performanța și crește securitatea. Acesta permite furnizorilor de servicii internet să reducă dimensiunea tabelelor de rutare, făcându-le mai ierarhice.