+40 (21) 655-55-55
  1. NAV
  2. Nav Sponsorizeaza Hospice Casa Sperantei

NAV media

NAV sponsorizează Hospice Casa Speranţei

AUG

25

2014

NAV sponsorizează Hospice Casa Speranţei

Hospice Casa Speranţei

Începând cu August 2014 NAV Communications devine furnizorul principal de internet al unităţii de îngrijire paliativă Hospice Casa Speranţei din Plumbuita.

CITEŞTE MAI MULT

Înţelegem responsabilitatea socială.

Începând cu August 2014 NAV Telecom devine furnizorul principal de internet al unităţii de îngrijire paliativă Hospice Casa Speranţei din Plumbuita, punând la dispoziţia acesteia o conexiune de 1Gbps conform contractului de sponsorizare încheiat.

Ca iniţiativă care operează exclusiv din activităţi de voluntariat, contracte de sponsorizare şi donaţii, am dorit să îi sprijinim cu unul din cele mai importante elemente care le asigură comunicarea şi care într-o anumită măsură le oferă suportul pentru a continua să îşi îndeplinească o nobilă misiune.

De asemenea suntem aici pentru a le oferi tot suportul necesar în cazul proiectelor IT majore unde resursele interne sau competenţele colaboratorilor sunt depăşite de anvergura proiectelor.


Actualizare 15.09.2014:
Înainte de inaugurarea unităţii de îngrijire paliativă Hospice Casa Speranţei, am dorit să susţinem campania de promovare oferind suportul logisitic pentru susţinerea activităţii în mediul online.
Am pus la dispoziţia Hospice în cadrul unui contract de sponsorizare un număr de servere care vor avea un rol important în funcţionarea platformei online.
Deoarece în perioada inaugurării şi imediat următoare este aşteptată o mare afluenţă de accesări, am dorit să fim cei care vor oferi suportul pentru funcţionarea fără întreruperi sau latente a aplicaţiilor web.